Şimdi Ara

★ ★ ★ ★ ★ NEXUS 5 BEKLEYENLER DERNEĞİ ★ ★ ★ ★ ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
7
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaşlar verdiğim fiyati pahalı diyenler vardı aranızda yoluyodm güya milleti ben buyrun bu sa sizlere kapak olsun. onlar kendilerni biliyor

mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83545796

Merhaba.

Ben Dh de bu hafta 16 gb 28 kasım teslim 1.300 TL gördüm.

Usa fiyatı 800 tl olan için çok çok çok pahalı

Avrupa fiyatı içinde +50 TL pahalı

Yani aşırı kar amacı ve kasten kazıklama düşüncesi içindeki birisi için .....

Ürün stok sıkıntılı , ama bu yüksek fiyat açan herkesin göze alması gereken bir durum.

1 Ay önce 2.700 ip5s satan vardı aynı günlerde DH de ilanlar 2.300/2.400TL idi zaten . Bakın şimdi 1.800 TL den alan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ayın 24ünde teyzem geliyor almanyadan fiyati düşürüyorm o halde 200 tl daha.... kendisi istanbula geliyor isteyen olursa beraberr gider cihazı ordanda kayıt yapar açtırrz pasaport ücreti 100 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Nerde 1800tl?

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Nerde 1800tl?

YURT DIŞI İP5s için diyorum. Hatta ip5s sıfır yasal kayıtlı 1999 tl vardı.

İp5c ise kayıtsız 1.550 tl idi.

Daha da düşecekler inşallah. ))

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Nerde 1800tl?

YURT DIŞI İP5s için diyorum. Hatta ip5s sıfır yasal kayıtlı 1999 tl vardı.

İp5c ise kayıtsız 1.550 tl idi.

Daha da düşecekler inşallah. ))

İnşallah ama pek düşeceğini sanmıyorum, alan insanlar oldukça pek düşmez fiyatı. Ana sorarsanız 2000e kayıtlı almaktansa 2150 ye apple storedan almak daha mantıklı eğer almayı düşünüyorsanız... 5C zaten tam bir fiyasko, 1 yıl önceki cihazı plastik yapıp aynı fiyattan "yeni nesil" diye satıp 1 yıl fazla güncelleme garantisi vermek afedersiniz ama şirketin şerefsizliğinden başka bi şey değil, 4 yıldır apple cihazı kullanan biri olarak 4 yılda şirketin düştüğüne ciddi ciddi tanık oldum, hele ki Jobs öldükten sonra iyice işler kötüleşti, şirket ne kadar "Cook iyi iş çıkarıyor" diye göz boyasa bile bence Jobs' ın yarısı kadar etmez, Jobs tüm teknoloji şirketlerinin ve kullanıcıların saygı duyması gereken bir ceo ve insan. Biyografisini okumanızı tavsiye ederim... Jobs öldükten sonra apple dan elimi ayağımı çektim, şuan hediye gelen bir apple ürünü kullanıyorum sadece. Ayrıca android kullanıyorum ve Allah izin verirse Nexus 5 e terfi edicem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne adamlar var yahu 350 dolarlık telefonu 1500 tl ye satmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger

Ne adamlar var yahu 350 dolarlık telefonu 1500 tl ye satmaya çalışıyorlar.

350dolar +kdv veya 350eu + kdv farketmez ( hele ki şuanda kur yüksek bile olsa )

1.500 TL çok çok fazla , inanılmaz yüksek haksız bir kar marjı var.

Kimse burada DH de insanlar faydalansın , 1 / 2 cihaz bile olsa benimde imkanım var . Hafiften küçük kar da ben arada alayım demek çok farklı şeyler.

İnşallah TR apple store ip5s in 2.063 TL olması gibi bunun da yurt dışı cihazların bir anda 300TL ucuzlamasına sebep olması gibi olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 6 Kasım 2013; 12:58:01 >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Ben 16gb lık 1000 liraya gelse hadi bilemedin 1100 olsa alırım diyorum. Millet ağzını 1500 den açıyor, açmakla kalmıyor gidip alıyor talep artınca adamlar da fiyatı düşürmüyor haliyle. Azıcık bilinçli tüketici olmayı öğrensek şu telefona 1000 tl den fazla para vermeyiz.
  • Ülke adına pek faydalı bir dernek:)

• Arkadaşlar bir sorum olucak. Yurt dışından getirtmeye kalksam cihazı, alan kişi ne yapması lazım. Pasaportuna yurtdışındamı işletmesi lazım vs. tam bilgim yok çorba durumda bilenlerden bir bilgi alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

Arkadaşlar bir sorum olucak. Yurt dışından getirtmeye kalksam cihazı, alan kişi ne yapması lazım. Pasaportuna yurtdışındamı işletmesi lazım vs. tam bilgim yok çorba durumda bilenlerden bir bilgi alabilir miyim ?

yurt disinda yapmiyorsun, cihaz turkiyeye gelince 45 gunluk bi kullanimi oluyor, 45 gun sonra kapaniyor, o 45 gun icinde bi operatöre gidip cihazinin kaydini yaptiriyorsun. kaydedilecek pasaportun en fazla 1 ay icerisinde ulkemize giris yapmis olmasi gerekiyordu bi ara, suan noldu bilmiyorum, yani telefon alindiktan 1 ay icinde kayit yapilmassa hakkin doluyor olabilir eskisi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger

Aynen öyle. Ben 16gb lık 1000 liraya gelse hadi bilemedin 1100 olsa alırım diyorum. Millet ağzını 1500 den açıyor, açmakla kalmıyor gidip alıyor talep artınca adamlar da fiyatı düşürmüyor haliyle. Azıcık bilinçli tüketici olmayı öğrensek şu telefona 1000 tl den fazla para vermeyiz.

haklisiniz, bilincli tüketiciler olsak suan her amiral gemisi 2000tl den ülkeye giris yapmazdi

• Teşekkürler.
  • http://m.youtube.com/watch?v=Wkb5Qe_-0k0
    Hayattan soğudum beyler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG Musteri Hizmetleri 2014 ocak diyor .. (?!?!)

Cok gec bir tarih degil mi ?
  • Betona cuk diye oturmuş resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozy245

Betona cuk diye oturmuş resmen

Betona otursa gene iyi, sanki dünya tersine dönmüşte beton telefona oturmuş, telefonun kasasi parcalanip ici aciliyor, ben hic bi drop testinde görmedim böyle bi şey, telefonu alirsam neohybrid almak farz oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: sylver89

LG Musteri Hizmetleri 2014 ocak diyor .. (?!?!)

Cok gec bir tarih degil mi ?

Eger gercekten öyle gelirse demekki satmak istemediklerinden... Ocak 2014 te quallcomm muhtemelen yeni yonga setini tanitcak ve S5 ya tanitilcak ya da deli divane sizintilar oluşcak. Gecen senede buna benzer vaka oldu, nexus 4 cikti kisa sure sonra S4 cikti nexus satamadi. Ama bu sene satamicagini sanmam, cunku artik cihazlar gereginden fazla donanimla sürülüyor piyasaya, olay optimizasyona kaliyor. Zaten soylendigi gibi S5 4K ekranla cikarsa almak enayilik olur, gözün görmicegi seye para verip oyun performansini düşürmek cok sacma olur bence. Birde musteri hizmetleriyle siz mi gorustunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 7 Kasım 2013; 22:07:08 >
  • Evet , LG nin sitesindeki online musteri hizmetleri bolumune LG Nexus 5 in TRye gelis tarihini sordum..Ocak 2014 tarihini verdiler .. Ama Ocak 2014 e kadar HTC nin Samsung'un bilimum Apple disinda tum firmalarin yeni urunlerini tanitacagi ve hizla pazara girecekleri goz onune alinirsa , Nexus 5'e yonelimi ne kadar olur bilinmez..Ama dediginiz gibi tabiiki artik en onemli sey optimizasyon oldugundan Nexus 5 kendi acimdam avantajli geliyor..Neyse bekleyelim gorelim...
  • Cihazin pahali satilmasi gayet dogal. Mesela Amerika'da su an almak isteseniz en az 1 ay beklemeniz gerekecek ki o gun nobet tutup stok bitmeden siparisi gecebilmeniz lazim. Burada insanlar ikiser ucer alip satiyorlar 600$ civari. Ben de ilk siparis Nexus 4 alabilmistim ve 32gb unlock iphone 5 ile kafa kafaya takaslamistim teklif gelince. Birisi 350$ birisi 700$'dan fazla idi ama piyasada bulunmayinca oluyor boyle seyler. Mesela yine Nikon D800E ilk ciktiginda cok kuyruk vardi alabilmek icin 2-3 ay beklemem gerekeceti 1000$ fazladan verip ebay'den aldim ertesi gun geldi. Herseyin bir bedeli var malesef sadece telefonu degil adamin sirasini da almis oluyorsunuz. Su an Nexus 5 var elimde takasa versem iPhone5 ustune para bile veren olur.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.