Şimdi Ara

Nexus 5 dosya yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeni nexus 5 aldım tabi haliyle bi oyun performansını deneyeyim dedim hala internet bağlantım olmadığı için 1-2 tane .apk oyun indirdim sonra onları telefona yükledim fakat hiçbir şekilde çalışmıyor daha doğrusu uygulamaya tıklanmıyor bile nedenini ve nasıl çözebileceğimi söyler misiniz ?

• hangi oyunları yüklediniz sanırım dosyalar eksik dosya yöneticisinden mi kurdunuz oyunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

hangi oyunları yüklediniz sanırım dosyalar eksik dosya yöneticisinden mi kurdunuz oyunları

hocam vallahi real racing 3 indirdim .apk olarak 1.2 gb falandı boyutu. Oyunu yüklemeye çalıştığımda hiç tıklanmıyo apk'ye başka uygulamalardada durum aynı maalesef
  • sadece apk yüklemek le olmuyor indirdiğiniz oyunun bir de data dosyası var siz sanırım direk apk kurmuşsunuz data dosyaları eksik olduğu için açmaz.imkanınız varsa google play storeden yükleyin

• quote:

sadece apk yüklemek le olmuyor indirdiğiniz oyunun bir de data dosyası var siz sanırım direk apk kurmuşsunuz data dosyaları eksik olduğu için açmaz.imkanınız varsa google play storeden yükleyin

Hocam eğer telefona sahipseniz nasıl kuracağımı ve attığım dosyalara nasıl ulaşabilmemin farklı yollarını yazabilirmisiniz ? mesela whatsapp'da yüklenmiyor başka uygulamada :(
  • ben htc one kullanıyordum çok bilgim var bu konularda çok şükür proglamları google play storeden yüklüyorsunuz demi mesela whatsapı

• quote:

ben htc one kullanıyordum çok bilgim var bu konularda çok şükür proglamları google play storeden yüklüyorsunuz demi mesela whatsapı

Hayır hocam maalesef internetim yok o yüzden 1-2 deneme yapıyodum internet alacağım yakın zamanda yani dosya telefonuma .apk olarakda inse yinede çalıştıramıyorum
  • internetiniz olduğu zaman google play storeden hocam dosya yöneticisini indirin dosya yönetici diye yazarsanız çıkar kurduktan sonra apk olarak attığınız dosyayı bu dosya yöneticisi içerisinde bulursunuz oradan tıklayıp kurun .

• quote:

internetiniz olduğu zaman google play storeden hocam dosya yöneticisini indirin dosya yönetici diye yazarsanız çıkar kurduktan sonra apk olarak attığınız dosyayı bu dosya yöneticisi içerisinde bulursunuz oradan tıklayıp kurun .

teşekkürler hocam önerdiğiniz dosya yöneticisi varmı çeşitleri varmış galiba
  • hocam var da nasıl diyim size rengi simgesi kırmızı hocam hepsinin ismi dosya yönetici si olarak geçiyor unutmayın dosya yöneticisi sızın telefonunuzun içindeki herşeyi gösterir örneğin nasıl bilgisayara bağladığınızda müzik atıyorsanız bu hafızanın içine rahatlıkla bundada böyle yapabilirsin her şey burdadir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.