Şimdi Ara

NEXUS 5 icin 3000 mAh BATARYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, nexus 5 16GB kullanicisi olarak telefonun batarya performansini yeterli bulmadigim icin yüksek mAh li bir batarya ile degistirmek istedim. internette 3000mAh lik bir batarya buldum ancak bunu 32GB lik versiyon icin kullanabilecegim belirtilmis. Linki assagida paylasiyorum sizinle. Bataryayi degistirmis olan yada buldugum bu bataryayi 16GB lik versiyonda kullanip kullanamayacagima dair bilgisi olan yada farkli bir bayarya önerisi olan arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

cok tesekkürle
    r arkadaslar.

NEXUS 5 icin 3000 mAh BATARYA

• 32gb ile 16gb aradinda fark olmamadi lazim ama su pil degisimi nasil performans verir merak etmiyor degil insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icini acip yerine bunu takacaksiniz ama garantiden cikarir ek olarak orjinal olmayan li -po bataryalar yuksek patlama riski tasirlar tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lityum Polimer bataryalar risklidir gidip Kaliteli bir Batarya varken 20-30 Dakika daha fazla ekran süresi için kendinizi riske atmayın DEĞMEZ
  • 3800 mah vardi hocam aliexpress e yada alibabaya bakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

3800 mah link:http://www.aliexpress.com/item/Brand-KBTEL-battery-BLT9-BATTERY-BLUE-3830MAH-HIGH-REPLACEMENT-BATTERY-FOR-LG-nexus-5-D821-D820/1769272899.html

tesekkürler arkadaslar vermis oldugunuz bilgilerden dolayi. Link ayrica tesekkürler Quaick :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Qamyon Q kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam :) başka bir sorunuz varsa sorabilirsiniz :)
  • Arkadaşlar bu telefonu 2 yıl kullandık diyelim. O zaman bataryasını değiştirmek isteyince kaliteli orjinal bataryalar bulunabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

Arkadaşlar bu telefonu 2 yıl kullandık diyelim. O zaman bataryasını değiştirmek isteyince kaliteli orjinal bataryalar bulunabilir mi?

orjinal bataryasını bulmak kolay, türkiyeden yada e-bay den çok rahatlıkla bulabilirsin. Bataryayı söküp takmakta çok kolay
  • Bu bataryaların telefonu gerçekten patlatma riski var midir.

• wolfestein kullanıcısına yanıt
    yan sanayi ürünler için konuşursak her zaman vardır
  • Yokmu bu bataryalardan alan arkadaşlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.