Şimdi Ara

Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    'fiyatı nedir 1200 gördüm ama 1400 yazanda var kafam karıştı (kvk dan alcagım)
    'bu cihazın numarasına nasıl bakabilirim (4k04 gibi)
    'kaç ay daha güncelleme alır
    'sarj konusunda genelde mesaj yazarım gün içerisinde 25-100 tane arası zaman olarak 12 saat yetermi sarjı?
    'kamera pek kullanmam boguk/soluk bi görüntü olmasın yeterlidir bana göre bide evde aksam cekilen foto karanlıkmı
    'gece genelde internete girerim sebeke cekimi s3 ten iyimidir (s3 ve gm discovery kullandım s3 sebekesi berbattı gm discovery sebekesi beklentimin asırı üstündeydi)
    'cihaz icine toz alıyormu ?
    'cihaz ısınması ne derecede alev alev yanıyomu yoksa standart bildigimiz ısınmamı (normal hissedilir sıcaklıktan az üst seviye)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar satıcıya göre değişir. Her herde değişik fiyata satılıyor.
    Seri numarası kutu üzerinde yazar.
    Google Nexus serisi telefonlara 18 ay güncelleme sözü veriyor, ancak bu daha uzun zaman güncelleme almayacağı anlamına gelmez. Kesin bir süre verilemez.
    Şarjı bitiren oyun, internet ve ekran ışığıdır. Ekran çok fazla uzun süre açık kalmazsa, oyun oynanmazsa ve çok uzun süreler webde gezinilmezse 12 saat yeter.
    Yetersiz ışıklı ortamlarda çok fazla kamera performansı beklemeyin, iyi resimler çekmek için yeterli ortam ışığı şart. Gece çekimleri tatmin etmez.
    Şebeke çekimi hakkında yorum yapamayacağım, uzun süre kullanmış değilim.
    Cihazda üretim sürecinde herhangi bir hata olmamışsa sorun teşkil edecek kadar toz almaz.
    Isınması normal, yüksel işlemci gücüne sahip işlemcilere sahip her telefon ısınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Fiyatlar satıcıya göre değişir. Her herde değişik fiyata satılıyor.
    Seri numarası kutu üzerinde yazar.
    Google Nexus serisi telefonlara 18 ay güncelleme sözü veriyor, ancak bu daha uzun zaman güncelleme almayacağı anlamına gelmez. Kesin bir süre verilemez.
    Şarjı bitiren oyun, internet ve ekran ışığıdır. Ekran çok fazla uzun süre açık kalmazsa, oyun oynanmazsa ve çok uzun süreler webde gezinilmezse 12 saat yeter.
    Yetersiz ışıklı ortamlarda çok fazla kamera performansı beklemeyin, iyi resimler çekmek için yeterli ortam ışığı şart. Gece çekimleri tatmin etmez.
    Şebeke çekimi hakkında yorum yapamayacağım, uzun süre kullanmış değilim.
    Cihazda üretim sürecinde herhangi bir hata olmamışsa sorun teşkil edecek kadar toz almaz.
    Isınması normal, yüksel işlemci gücüne sahip işlemcilere sahip her telefon ısınıyor.

Allah razı olsun cevaplardan dolayı sarj kısmını astım
    fotograf kısmına tatmin etti
    ama su toz kısmı İçin detaylı bilgi almam mümkünmü örnek on kamera ve ekran altına toz gecermi

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi üretim hatası yoksa o bölgelere toz geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 6 Temmuz 2014; 16:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Dediğim gibi üretim hatası yoksa o bölgelere toz geçmez.

Teşekkürler

• g2 varken alınmaz o paraya...

Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin Nexus 5 ile İlgili Fikir Verin

• Alabilirsin batarya konusu android l ile çözüldü. G2 den daha uzun ömürlü bir telefon olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.