Şimdi Ara

nexus 5 iphone 5 le takas edeilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yerinizde olsam degistirmezdim sadece bunlari yaparken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ekran ve akıcılık olarak nexus ile yapamayacağınız şey yok.Tek feragat edeceğiniz nokta kamera ve isim.Onun dışında kesinlikle pişman olmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ik6565

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

Orijinalden alıntı: ik6565

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

Rom işine de girersen mis olur

sosyal medya,haberler,biraz internet,az biraz da sistem gerektirmeyen basit oyunlar.gerek var mı ki ?

Tabi ki gerek yok her türlü akarsın ama, cyanogen romlarla uyumlu uçuk temalar, farklı romlarda acaip atraksiyonlar felan, şans vermeyi hak ediyor bence

Note kullanırken zordu root işleri 2 sene önce aynı hala kolaylaştı mı yoksa:)

Şuan bir nexusu 5 dakikada rootlarım(rootlarlar) 3 dakikada rom yüklenir herhalde rom olayı baya kısa sürüyor çok basit

• fikir veren,yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler
  • Nexus 5 kullanıyorum param vardı. Bu telefonu aldığım zaman 5s mi Nexus 5 arasında kalmıştım iphone nin zevk vermediğini gördüm ve Nexus 5 de karar kıldım.. Ucuz diye n5 seçti demeyin nakit para ile gitmiştim avm ye Ha cebimde para kaldı iyi ki Nexus 5 aldım kız arkadaşım 5s aldı kullanıyor o memnun fakat hiç bana göre değilmiş onu anladım Android in sınırları yok Nexus dan önce Lumia 920 kullandım 1.5 yıl işkence gibiydi artık kapalı sistem telefona para vermem verilmez. Fakat herkesin kararlarına saygım sonsuz

• Doldursanda kasmaz stock romda kullandığın sürece. Stabil romlarda dahi (cm gibi) sıkıntı yaşamazsın. Zaten biraz araştırırsan samsung'un kullandığı touchwiz arayüzü androidin en berbat ve ağır arayüzlerinden birisidir
  • Gözün kapalı değiştir kesinlikle pişman olmazsın bende 4 var arkadaşa nexus5 aldırmıştım bana dua edip duruyor her gördüğünde önceden telefon kullanmıyormuşum diyip duruyor :)

• Bunda kolay root isleri. Custom rom kurunca zaten stock a donmek istemezsin

• tekrar çok sağolun arkadaşlar,sanırım yapıcam takası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.