Şimdi Ara

NEXUS 5 mi LG G2 mi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OguzhanMTLR

Beyler ona bakarsak stevenin önerdiklerini telefondan anlayan herkes öneriyor o zaman onlarda fanboy mu oluyor işinize bakın sırf adama muhalefet olmak için konuya gereksiz mesaj yazan var bu arada kendisini tanımıyorum

Hocam 2side üzmez nexusun pili zayıf dert etmem diyorsan tasarıma göre al kameraları arası belirgin fark yok

Hay Allah razi olsun,cevabi bence g2 yada z1c olan.sorulardan gunde 20 tae gelmesi ve benimde cevap yazmis olmam,belli bir iq altinda yanlis intiba birakiyor,neyse uye olup bir ay sonra sen fanboysun diyenmi dersin,g2 den once ne kulandigimi bilemeden lg fanboyusun diyenmi dersin,rabbim cesit cesit yaratmis kimine az kimine cok vermis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Beyler ona bakarsak stevenin önerdiklerini telefondan anlayan herkes öneriyor o zaman onlarda fanboy mu oluyor işinize bakın sırf adama muhalefet olmak için konuya gereksiz mesaj yazan var bu arada kendisini tanımıyorum

Hocam 2side üzmez nexusun pili zayıf dert etmem diyorsan tasarıma göre al kameraları arası belirgin fark yok

Hay Allah razi olsun,cevabi bence g2 yada z1c olan.sorulardan gunde 20 tae gelmesi ve benimde cevap yazmis olmam,belli bir iq altinda yanlis intiba birakiyor,neyse uye olup bir ay sonra sen fanboysun diyenmi dersin,g2 den once ne kulandigimi bilemeden lg fanboyusun diyenmi dersin,rabbim cesit cesit yaratmis kimine az kimine cok vermis..

Ağzı olan konuşuyor bro

• g2 nin kasasından bi süre sonra takırtılar geliyor diyolar doğrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaEmre98

g2 nin kasasından bi süre sonra takırtılar geliyor diyolar doğrumu ?

Çok sıkarsansa gelir sonuçta plastik ama aklı başında olan kimse takırtı çıkartacak kadar sert tutmaz

• quote:

quote:

Çok sıkarsansa gelir sonuçta plastik ama aklı başında olan kimse takırtı çıkartacak kadar sert tutmaz

sıkma anlamında değil mesela elinle sallayınca içinden tıkırtılar geliyor diyolar
  • g2 ++++
  • quote:

quote:

quote:

sıkma anlamında değil mesela elinle sallayınca içinden tıkırtılar geliyor diyolar

İlk partta varmış diyorlar etrafımda kullananların hiçbirinde görmedim sadece sıktığım zaman ses geldi

• Hiç fan man muhabbetine girmeden ben kişisel görüşümü söyleyeyim.
    Nexus'u arkakamerasının tasarımı benim çok hoşuma gitti.+1
    Genel tasarımda da nexus5 daha bi adım önde benim gözümde.Belki de lgg2 yi herkesde görmeye başlamam yüzünden olabilir.
    Pil konusunda zaten rota belli. Ki bence nexux5'i eksik değil, LgG2 hormonlu. Yoksa nexus5 günümüze göre normal bi pile sahip.
    Velhasıl pilim daha iyi olsun demiyorsan, git bi mağazaya eline al hangisini beğenirsen. Kap gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyufa -- 29 Temmuz 2014; 19:34:46 >
  • quote:

7.aya gırıyor bende bır tıkırdama olmadı nedense..
  • g2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.