Bildirim
NEXUS 5 mi LG G2 mi ?
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pil ve kameradan oturu g2 problem degilse nexus5 olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
lg g2 daha performanlı. -
-
Steve fena G2 fanısın kardeş kusura bakma ama yazdıklarından bu çıkıyor. İkisi de alınır ikisi de üzmez Nexus 5 gerçekten stabildir arkadaşın dediğine bakma al yan yana kullan farkedersin zaten stock romun farkı hissediliyor. Kamera, batarya ve ses olarak G2 önde ama stabilite, performans ve bana göre tasarım olarak Nexus daha önde. Tercihlerin hangi yöndeyse ona göre seçim yapmalısın. -
quote:
Orijinalden alıntı: redorln31
Steve fena G2 fanısın kardeş kusura bakma ama yazdıklarından bu çıkıyor. İkisi de alınır ikisi de üzmez Nexus 5 gerçekten stabildir arkadaşın dediğine bakma al yan yana kullan farkedersin zaten stock romun farkı hissediliyor. Kamera, batarya ve ses olarak G2 önde ama stabilite, performans ve bana göre tasarım olarak Nexus daha önde. Tercihlerin hangi yöndeyse ona göre seçim yapmalısın.
hayır bızzat kendı arkadasıma nexus 5 aldırdım,batarya harıcınde cokta memnun galaxy ace dan sonra bana duacı..
benım gozumde nexus5 cok guzel,seri,fıyatınıda hak eden,uzun vadede sıkıntısız kullanılabılecek bır cıhazdır..
fakat fena otesı nexus boyların antı propagandasına karsılık bende fıkrımı,aslında olanı bıtenı yazıorum..
g2 nın ne ustunlugu var nexustan kamera batarya ve ses perofrmansı,ee zaten yokmu yalanmı,yada hayır kardesım g2 ıle nexus aynı kamera ses bataryada dıyebılen bır zıhnıyet varsa o fanboyluga gırer işte.
g2 ye stok androıd cakamazmısın root atıp cakarrsın buda dogru,yanı yazdıgım her kelımenın arkasındayım,cunku dogru,cunku oyle.
hee bana tabıkı katılan olur katılmayan olursaygı duyarım para ve zevk onundur alır kullanır nexusu zaten burada yazılanlar havada kalır kendı her gun her saat ıdrak edecektır kullanarak bızzat gorerek.
gerısı fasa fıso bana gore..
-
ben g2 diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steve LG fanı değil, Steve birçok markanın fanı. Hepsinden ayrı para alıyor -
Performans açısından teknik olarak g2 çok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS
Steve LG fanı değil, Steve birçok markanın fanı. Hepsinden ayrı para alıyor
aynen....bgun bırı lg der cok ama cok emınım dun oldugu gıbı yarında bırı sony cısın der,hangısınden ne kadar cok hıssem var bılemedım yaaa,masallah demınde bırıne m7 onerdım htc de hesaba parayı yatırır herhalde,9000 mesajımı tek tek okuyup tamam bu kesın fanboy dıye yazabılen ergen organızmalar ite napcan okullar kapalı bunlarda forumda renk katıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
aynen....bgun bırı lg der cok ama cok emınım dun oldugu gıbı yarında bırı sony cısın der,hangısınden ne kadar cok hıssem var bılemedım yaaa,masallah demınde bırıne m7 onerdım htc de hesaba parayı yatırır herhalde,9000 mesajımı tek tek okuyup tamam bu kesın fanboy dıye yazabılen ergen organızmalar ite napcan okullar kapalı bunlarda forumda renk katıyor
Yapacak bir şey yok hocam böyleler. GM IPS ekran kullanmıyor diye konu açtığımda taşa tutmuşlardı beni. Neymiş? Diğer markalar ben GM'yi karalayayım diye beni tutmuşlar:))
-
iki cihazda kullanıcıyı üzmeyen cihazlardır...Ama nexus 5 , lg g2'den sonra çıktığı ve google desteğini aldığı için 2-3 ay daha güncel olacaktır..Özellikleri neredeyse aynı olduğu için karşılaştırmak saçma olur bence.. -
quote:
quote:
quote:
aynen....bgun bırı lg der cok ama cok emınım dun oldugu gıbı yarında bırı sony cısın der,hangısınden ne kadar cok hıssem var bılemedım yaaa,masallah demınde bırıne m7 onerdım htc de hesaba parayı yatırır herhalde,9000 mesajımı tek tek okuyup tamam bu kesın fanboy dıye yazabılen ergen organızmalar ite napcan okullar kapalı bunlarda forumda renk katıyor
Yapacak bir şey yok hocam böyleler. GM IPS ekran kullanmıyor diye konu açtığımda taşa tutmuşlardı beni. Neymiş? Diğer markalar ben GM'yi karalayayım diye beni tutmuşlar:))
Inex nickinden hatirladim bende o konuya yazmistim,azda olsa dusunebilme yeteneklerini kullanip dusunmuyorlar,sanal ortamda htc sony lg nin mi propaganda yapmaya ihtiyaci var general mobilenmi,hani derler ya gen mobile daha vitaminken bu adamlar elektronik isindeydiler,turkiyedeki tum telpa bayilerinin sayisini toplasan bir tane sony arge muhendis kadrosu etmez,ama kimi cahillginden kimi isine gelmediğinden kabul etmiyor yapcak bisey yoj ceolerinden cikinca soket parasi dank edio,dun bile iki kisi konularda yazdi sana cok uyuz oluodum,basima gelmez saniodum cok haklimiysin bidaha tovbe general mobile yaziolar,bizim is yeri servisinden 3kisi aldi niri olu pikseldenbikti elden cikardi dun aksam da digeri ses gelmiyor kendi kendine reset atio diye servise vermisti.telefon bu tabiki bozulabilir ama servisi verdigin telefonun ips ekranini cikartip yerine lcd takip geri gonderme cakalligini ben ne sonyde ne lg de nede htc smsungta duymadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Görünüş olarak g2 diğer konularda hemen hemen aynı o yüzden g2 derdim.
Eğer ki nexus 5 in kulak için hoparlörü güzel görünseymiş. Nexus 5 diyebilirdim.
Stevejones biraz fanboy bence. ( ama yazdıklarında haklı)
Forumda nexus 5 fanboyları da var.
Evet siradaki ergeni bekliyoruz htc fanboyu demeden once biri erken davranip sony fanboyu yazsin,bugunun talihlilerini alalim,ilk kez lg almis lg fanboyu steve jones yumurtaya can veren rabbim neleri yaratip saliosun buralara
quote:
Evet siradaki ergeni bekliyoruz htc fanboyu demeden once biri erken davranip sony fanboyu yazsin,bugunun talihlilerini alalim,ilk kez lg almis lg fanboyu steve jones yumurtaya can veren rabbim neleri yaratip saliosun buralara
Zaten Sony fanboyusum surekli SP oneriyorsun..
quote:
quote:
Zaten Sony fanboyusum surekli SP oneriyorsun..
Aynen 9000memsajda sp onerdim cok fanboyum ben yaa tuh bakkk
-
Beyler ona bakarsak stevenin önerdiklerini telefondan anlayan herkes öneriyor o zaman onlarda fanboy mu oluyor işinize bakın sırf adama muhalefet olmak için konuya gereksiz mesaj yazan var bu arada kendisini tanımıyorum
Hocam 2side üzmez nexusun pili zayıf dert etmem diyorsan tasarıma göre al kameraları arası belirgin fark yok
quote:
quote:
quote:
quote:
Inex nickinden hatirladim bende o konuya yazmistim,azda olsa dusunebilme yeteneklerini kullanip dusunmuyorlar,sanal ortamda htc sony lg nin mi propaganda yapmaya ihtiyaci var general mobilenmi,hani derler ya gen mobile daha vitaminken bu adamlar elektronik isindeydiler,turkiyedeki tum telpa bayilerinin sayisini toplasan bir tane sony arge muhendis kadrosu etmez,ama kimi cahillginden kimi isine gelmediğinden kabul etmiyor yapcak bisey yoj ceolerinden cikinca soket parasi dank edio,dun bile iki kisi konularda yazdi sana cok uyuz oluodum,basima gelmez saniodum cok haklimiysin bidaha tovbe general mobile yaziolar,bizim is yeri servisinden 3kisi aldi niri olu pikseldenbikti elden cikardi dun aksam da digeri ses gelmiyor kendi kendine reset atio diye servise vermisti.telefon bu tabiki bozulabilir ama servisi verdigin telefonun ips ekranini cikartip yerine lcd takip geri gonderme cakalligini ben ne sonyde ne lg de nede htc smsungta duymadim
Steve pm atarmısın bisey sorcam
-
G2
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- global telefon ne demek
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- telefon tavsiyesi 2024
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- secure folder nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X