Şimdi Ara

NEXUS 5 mi LG G2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar bence en sıkıntılı soru bu iki telefon birbiriyle çok kıyaslanıyor (fiyatları yakın oldukları için) bu iki telefondan birini alıcam sizce LG G2 mi NEXUS 5 mi ?

• pil ve kameradan oturu g2 problem degilse nexus5 olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaEmre98 kullanıcısına yanıt
    lg g2 daha performanlı.
  • ıksıde aynı cpu ve gpu ya sahıp yanı uc asagı 5 yukarı aynı performans belkı sanıyenın 100de bırı fark olur onuda anlamz kımse zaten.

nexus 5 g2 nın kırpılmıs halıdır bataryası kamera ve ses performansı daha dusuktur g2 den.

nexus fanboyları bız cok stabılız yeeaaavv dıye elle tutulacak baska bır argumanları olmadıgından bunu one cıkarır,guncelleme derler google 18 ay guncelleme verıyor nexus serısıne yanı aldım 5 sene guncelleme alırım durumu yok.onude 10-11 ayı kaldı yanı..

nexus5 te guzel cıhaz ama bır g2 degıl ozellıkle batarya sıkıntısı kullanımıkeyfınıboluyor ,alıp room cakar g2yı nexus yaparsın ama nexusa bır kamera lensı ekleyıp 3000lık batarya takıp g2 yapamazsın.

g2 ye ısınıyor falan nexus cok stabıl cok stabıl dıye ruyalanan olur hıkaye 6 aydır kullanıorum cevremde ıkı kısıde g2 var 45 derecede gezıyor cıhaz,ayrıca nexusun ısısınıda verıyorum,performans testlerıde mevcut yanı sorununcevabı G2 alınır.

NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ? NEXUS 5 mi LG G2 mi ?

• Steve fena G2 fanısın kardeş kusura bakma ama yazdıklarından bu çıkıyor. İkisi de alınır ikisi de üzmez Nexus 5 gerçekten stabildir arkadaşın dediğine bakma al yan yana kullan farkedersin zaten stock romun farkı hissediliyor. Kamera, batarya ve ses olarak G2 önde ama stabilite, performans ve bana göre tasarım olarak Nexus daha önde. Tercihlerin hangi yöndeyse ona göre seçim yapmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redorln31

Steve fena G2 fanısın kardeş kusura bakma ama yazdıklarından bu çıkıyor. İkisi de alınır ikisi de üzmez Nexus 5 gerçekten stabildir arkadaşın dediğine bakma al yan yana kullan farkedersin zaten stock romun farkı hissediliyor. Kamera, batarya ve ses olarak G2 önde ama stabilite, performans ve bana göre tasarım olarak Nexus daha önde. Tercihlerin hangi yöndeyse ona göre seçim yapmalısın.

hayır bızzat kendı arkadasıma nexus 5 aldırdım,batarya harıcınde cokta memnun galaxy ace dan sonra bana duacı..

benım gozumde nexus5 cok guzel,seri,fıyatınıda hak eden,uzun vadede sıkıntısız kullanılabılecek bır cıhazdır..

fakat fena otesı nexus boyların antı propagandasına karsılık bende fıkrımı,aslında olanı bıtenı yazıorum..

g2 nın ne ustunlugu var nexustan kamera batarya ve ses perofrmansı,ee zaten yokmu yalanmı,yada hayır kardesım g2 ıle nexus aynı kamera ses bataryada dıyebılen bır zıhnıyet varsa o fanboyluga gırer işte.

g2 ye stok androıd cakamazmısın root atıp cakarrsın buda dogru,yanı yazdıgım her kelımenın arkasındayım,cunku dogru,cunku oyle.

hee bana tabıkı katılan olur katılmayan olursaygı duyarım para ve zevk onundur alır kullanır nexusu zaten burada yazılanlar havada kalır kendı her gun her saat ıdrak edecektır kullanarak bızzat gorerek.

gerısı fasa fıso bana gore..

• ben g2 diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steve LG fanı değil, Steve birçok markanın fanı. Hepsinden ayrı para alıyor
  • Performans açısından teknik olarak g2 çok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

Steve LG fanı değil, Steve birçok markanın fanı. Hepsinden ayrı para alıyor

aynen....bgun bırı lg der cok ama cok emınım dun oldugu gıbı yarında bırı sony cısın der,hangısınden ne kadar cok hıssem var bılemedım yaaa,masallah demınde bırıne m7 onerdım htc de hesaba parayı yatırır herhalde,9000 mesajımı tek tek okuyup tamam bu kesın fanboy dıye yazabılen ergen organızmalar ite napcan okullar kapalı bunlarda forumda renk katıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

aynen....bgun bırı lg der cok ama cok emınım dun oldugu gıbı yarında bırı sony cısın der,hangısınden ne kadar cok hıssem var bılemedım yaaa,masallah demınde bırıne m7 onerdım htc de hesaba parayı yatırır herhalde,9000 mesajımı tek tek okuyup tamam bu kesın fanboy dıye yazabılen ergen organızmalar ite napcan okullar kapalı bunlarda forumda renk katıyor

Yapacak bir şey yok hocam böyleler. GM IPS ekran kullanmıyor diye konu açtığımda taşa tutmuşlardı beni. Neymiş? Diğer markalar ben GM'yi karalayayım diye beni tutmuşlar:))

• iki cihazda kullanıcıyı üzmeyen cihazlardır...Ama nexus 5 , lg g2'den sonra çıktığı ve google desteğini aldığı için 2-3 ay daha güncel olacaktır..Özellikleri neredeyse aynı olduğu için karşılaştırmak saçma olur bence..
  • quote:

quote:

quote:

Yapacak bir şey yok hocam böyleler. GM IPS ekran kullanmıyor diye konu açtığımda taşa tutmuşlardı beni. Neymiş? Diğer markalar ben GM'yi karalayayım diye beni tutmuşlar:))

Inex nickinden hatirladim bende o konuya yazmistim,azda olsa dusunebilme yeteneklerini kullanip dusunmuyorlar,sanal ortamda htc sony lg nin mi propaganda yapmaya ihtiyaci var general mobilenmi,hani derler ya gen mobile daha vitaminken bu adamlar elektronik isindeydiler,turkiyedeki tum telpa bayilerinin sayisini toplasan bir tane sony arge muhendis kadrosu etmez,ama kimi cahillginden kimi isine gelmediğinden kabul etmiyor yapcak bisey yoj ceolerinden cikinca soket parasi dank edio,dun bile iki kisi konularda yazdi sana cok uyuz oluodum,basima gelmez saniodum cok haklimiysin bidaha tovbe general mobile yaziolar,bizim is yeri servisinden 3kisi aldi niri olu pikseldenbikti elden cikardi dun aksam da digeri ses gelmiyor kendi kendine reset atio diye servise vermisti.telefon bu tabiki bozulabilir ama servisi verdigin telefonun ips ekranini cikartip yerine lcd takip geri gonderme cakalligini ben ne sonyde ne lg de nede htc smsungta duymadim

• Görünüş olarak g2 diğer konularda hemen hemen aynı o yüzden g2 derdim.
    Eğer ki nexus 5 in kulak için hoparlörü güzel görünseymiş. Nexus 5 diyebilirdim.

Stevejones biraz fanboy bence. ( ama yazdıklarında haklı)
    Forumda nexus 5 fanboyları da var.

• Evet siradaki ergeni bekliyoruz htc fanboyu demeden once biri erken davranip sony fanboyu yazsin,bugunun talihlilerini alalim,ilk kez lg almis lg fanboyu steve jones yumurtaya can veren rabbim neleri yaratip saliosun buralara

• quote:

Evet siradaki ergeni bekliyoruz htc fanboyu demeden once biri erken davranip sony fanboyu yazsin,bugunun talihlilerini alalim,ilk kez lg almis lg fanboyu steve jones yumurtaya can veren rabbim neleri yaratip saliosun buralara

Zaten Sony fanboyusum surekli SP oneriyorsun..

• quote:

quote:

Evet siradaki ergeni bekliyoruz htc fanboyu demeden once biri erken davranip sony fanboyu yazsin,bugunun talihlilerini alalim,ilk kez lg almis lg fanboyu steve jones yumurtaya can veren rabbim neleri yaratip saliosun buralara

Zaten Sony fanboyusum surekli SP oneriyorsun..

Aynen 9000memsajda sp onerdim cok fanboyum ben yaa tuh bakkk

• Beyler ona bakarsak stevenin önerdiklerini telefondan anlayan herkes öneriyor o zaman onlarda fanboy mu oluyor işinize bakın sırf adama muhalefet olmak için konuya gereksiz mesaj yazan var bu arada kendisini tanımıyorum

Hocam 2side üzmez nexusun pili zayıf dert etmem diyorsan tasarıma göre al kameraları arası belirgin fark yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Inex nickinden hatirladim bende o konuya yazmistim,azda olsa dusunebilme yeteneklerini kullanip dusunmuyorlar,sanal ortamda htc sony lg nin mi propaganda yapmaya ihtiyaci var general mobilenmi,hani derler ya gen mobile daha vitaminken bu adamlar elektronik isindeydiler,turkiyedeki tum telpa bayilerinin sayisini toplasan bir tane sony arge muhendis kadrosu etmez,ama kimi cahillginden kimi isine gelmediğinden kabul etmiyor yapcak bisey yoj ceolerinden cikinca soket parasi dank edio,dun bile iki kisi konularda yazdi sana cok uyuz oluodum,basima gelmez saniodum cok haklimiysin bidaha tovbe general mobile yaziolar,bizim is yeri servisinden 3kisi aldi niri olu pikseldenbikti elden cikardi dun aksam da digeri ses gelmiyor kendi kendine reset atio diye servise vermisti.telefon bu tabiki bozulabilir ama servisi verdigin telefonun ips ekranini cikartip yerine lcd takip geri gonderme cakalligini ben ne sonyde ne lg de nede htc smsungta duymadim

Steve pm atarmısın bisey sorcam

• G2

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.