Şimdi Ara

Nexus 5 mi Lg G2 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maliakin95

Yukarıdaki G2yi kötüleyen arkadaş GMD fanı.Bakın profiline 1000 tane GMD önerisi görürsünüz.Siz kullananlara sorun.

+Şarjı çok iyi
    +Kamerası çok iyi
    +oyun ve internet performansı çok iyi
    -30 dk üstü oyunda ısınma yapar tabiki 1 gb üstü oyunlardan kastım.
    ?Malzeme kalitesi kişiden kişiye deişir.Bana herhangibir gıcırdama veya güvensizlik vermedi.

En önemli yanı ise 2 sene rahat götürecek bir telefon

Ha birde bu telefona apaçi telefonu diyen zihne Allah yardım etsin.
    SAKIN AMA SAKIN SAMSUNGA.GMDYE,VICTOR VE CASPER GİBİ MARKALARA BULAŞMAYIN

Saygılar.

Hay agzina saglik millete dandik fason cin cihazini onerip G2 yi sorunlu gosteren iki kisi var forumda..

11aydir kullaniyorum enistem ve arkadaslarimda aldi vesile oldum 0 problem ayrica 5liralik dandik kilifla 4kez dusurdum kirilmadi catlamadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Victor, casper ve general mobile a hiç güvenim yok zaten. Tek korkum ekran sararması onda da tutup 1 gb lık oyun oynamayacağım için ısınmadan kaynaklı olacağını sanmıyorum :) Yorum için teşekkürler :)
  • aslında ne coluk cocuga bır sey ıspat etmeyı nede gızlı telpa bayılerını afıse etmeyı ıstemezdım ama,sunlarıda vereyım bi

hadı benım aylardır sorunsuz kullandıgım g2 yı kullanmadan bende ıyı bılıolarda,nexusudamı kullananlardan daha ıyı bılıormus bu fanboylar,yada bıldıklerını sandıkları nexus 0 sorunlumuymus onlara gore...

hıcbır ama hıcbır cıhaz sutten cıkma ak kasık degıl g2 de z2 de g3te veeee tabıkı nexus5 te...

Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 20 Ekim 2014; 22:54:44 >

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Evet aynen dediğiniz gibi her cihazın kusuru illa çıkıyor ve dedikleri gibi teknolojik aletler bayağı bir şans işi. derleyip toplamışsınız zahmet etmişsiniz çok teşekkür ederim :D seçimimi g2 den yana kullanıyorum artık şansımıza ekranda sarı leke mi olur kasası mı gıcırdar, kutudan çıkarır çıkarmaz yere mi düşürürüm :D :D yorumlarınız için çok sağ olun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.