Şimdi Ara

Nexus 5 mi Lg G2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Yakın bir zamanda telefon almayı planlıyorum. Bütçe 1000-1100 civarı. 16gb lık g2 almayı düşünüyordum fakat forumda hep ekran sararmasından şikayet edenlere denk geldim. Nexus 5 özelliklerine baktığımda g2 ile neredeyse aynı. Benim kalbim g2 den yana ama aklım nexus der gibi gibi :D yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Ekran sararması sorununa denk gelme ihtimalim ne kadardır?

• Nexus 5 kullanıyorum ve tavsiyem nexus 5 merak ettiğini sorabilirsin
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    ilk olarak bataryayı sorayım :D karşılaştırırken en çok batarya dikkatimi çekmişti 2300 mAh lik bataryası varmış. Ne kadar götürebiliyor? Bende mobil veri kapalı olmaz hiçbir zaman da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahapbuz

ilk olarak bataryayı sorayım :D karşılaştırırken en çok batarya dikkatimi çekmişti 2300 mAh lik bataryası varmış. Ne kadar götürebiliyor? Bende mobil veri kapalı olmaz hiçbir zaman da :D

Evet g2'nin bataryası 3000mAh dogal olarak biraz daha fazla gidiyor ama simdilik. nexus 5 saf android oldugundan şarjı az yiyor ve android Lollipop önümüzdeki günlerde nexus 5'e gelecek dalvikten art'a geçecek büyük bi pil tasarrufu ve yine lollipop ile güç tasarrufu gelecek yanlıs hatırlamıyorsam cok az bi sarjın kalınca guc tasarrufunu acarsan 90dk telefon gorusmesi bile yapabileceksin internetten arastirabilirsin. Ben 4 saat 40 dk gibi ekran suresi aliyorum genelde android lollipop ile 5 saat uzeri rahat alınır
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Anladım. İçim daraldı şu ekran sararması sorununu okumaktan. Büyük bir ihtimalle nexus 5 e dönerim. Teşekkür ederim cevaplarınız için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shahubo

Anladım. İçim daraldı şu ekran sararması sorununu okumaktan. Büyük bir ihtimalle nexus 5 e dönerim. Teşekkür ederim cevaplarınız için :)
    android kurdu isen nexus 5 doğru tercih olur.

ayrıca kasa kalitesi olarak nexus 5 daha iyi duruyor.g2 de kötü bir plastik kullanmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

android kurdu isen nexus 5 doğru tercih olur.

ayrıca kasa kalitesi olarak nexus 5 daha iyi duruyor.g2 de kötü bir plastik kullanmışlar.

Alıntıları Göster
    Nexus 5 kullanmayan bilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdmrl17

Nexus 5 kullanmayan bilmez

Alıntıları Göster
    nesux g2 nın kırpılmısıdır,daha dusuk kamera performansı ve daha dusuk ses performansı alırsın ozellıklede batarya konusunda daha dusuktur nexus.ben es dost akraba olarak 6 adet g2 var etrafımda ben 11aydır kullanıyorum 0 sıkıntı var cevremde ama tabı bınde bırde olsa olur sorunsuzcıhaz yok cıkmadı cıkmaycak z3 te g3 te nexus5 te alsan bu ımkan dahılınde.

gerı kalan donanımlar aynı saf maf androıd muhabbetı yaparlar genelde nexuscular sanıyenın 500de 1 kadar falan farkeder yanı kullanıcı bunu farketmez genelde.
     Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi? Nexus 5 mi Lg G2 mi?

• g2 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Industrialengineer

g2 daha iyi
    +nexus 5 malzeme kalitesi daha iyi, daha sağlam
    +nexus 5 daha uzun vadeli, güncelleme sıkıntısı olmaz.
    +dizaynı güzel
    -bataryası gerçekten kötü
    -kamerası yeterli değil

+lg g2 bataryası çok daha iyi
    +kamerası daha iyi
    -önüne gelen herkeste var. apaçi telefonuna dönüştü. galaxy s3 gibi bir şey oldu.
    -malzeme kalitesi çok kötü. kasa gıcırdıyor, dayanıksız, ekran sararması ve aşırı ısınma gibi kronik problemleri var.
    -lg güncelleme konusunda en başarısız firmalardan birisi
    -camı çok kolay kırılıyor. 40cm den ahşapa düşse bile kırılabilir. forumda 8 sayfa lg g2 ekranım kırıldı başlığı var.

benim önerim, bu iki telefon yerine xperia z2 veya samsung galaxy s5 alman. ama bütçe yetmiyorsa veya illa bu iki telden birisi diyorsan.

eğer bataryayı önemsemiyorsan, %100 nexus diyorum.
    hayır, sarj çok önemli diyorsan, lg g2

• G2 alinir olctum40 yokyok 25 hatta 5 cmden dusse kirilir kolpa inanmayin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

G2 alinir olctum40 yokyok 25 hatta 5 cmden dusse kirilir kolpa inanmayin .
    G2 hakkında bir açıklama yapmak istiyorum Ben uzanıp internette gezerken bir anda uyuya kalmışım sabah kalktım telefon yok yatakta sonra çaldırdım bir baktım yatağın altına düşmüş dedim eyvah gitti ekran kaldırdığımda baktım çizik bile yoktu ama tabi kılıf vardı kılıf dediğimde Quick Window
  • ben de hep g2 istiyordum acikcasi. ama son 2 gundur sararma sorunundan sikayetci onlarca kisinin mesajlarini okudum. daha basima gelmeden sogudum. sizin basiniza gelmemis herhalde. sizce bu sorunun olma ihtimali nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shahubo -- 20 Ekim 2014; 15:08:51 >
  • quote:

ben de hep g2 istiyordum acikcasi. ama son 2 gundur sararma sorunundan sikayetci onlarca kisinin mesajlarini okudum. daha basima gelmeden sogudum. sizin basiniza gelmemis herhalde. sizce bu sorunun olma ihtimali nedir?

1000de 1,zaten bende alacagim.oyle dusunursen hepsinin bir sikintisi var ve basina gelmeyeceginin garantisi yok o mantikla cihaz alamaz zaten insan,hali sahadada arkadasimin g2 sini ben dusurdum sinifta yine siradan dustu spigen kilif hicbirsey olmadi coluk cocugun ne dedigine bakmam kendi gordugumu baz alirim ben.esas discovery apaci telefonu her kekonun elinde goruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursan99 -- 20 Ekim 2014; 15:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mursan99

quote:

ben de hep g2 istiyordum acikcasi. ama son 2 gundur sararma sorunundan sikayetci onlarca kisinin mesajlarini okudum. daha basima gelmeden sogudum. sizin basiniza gelmemis herhalde. sizce bu sorunun olma ihtimali nedir?

1000de 1,zaten bende alacagim.oyle dusunursen hepsinin bir sikintisi var ve basina gelmeyeceginin garantisi yok o mantikla cihaz alamaz zaten insan,hali sahadada arkadasimin g2 sini ben dusurdum sinifta yine siradan dustu spigen kilif hicbirsey olmadi coluk cocugun ne dedigine bakmam kendi gordugumu baz alirim ben.esas discovery apaci telefonu her kekonun elinde goruyorum.

Discovery alacağım son telefon zaten :D ben öyle 41205413 tane uygulama açık bırakmam ısıtmamaya çalışrım cihazı zaten. Arkadaşınız kaç aydır kullanıyordu g2 yi acaba?

• 2 arkadasimda var birine karne hediyesi alindi haziranda,digerindeki daha oncedende vardi daha eski ama hangi ayda aldi bilmiyorum.
  • mursan99 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Hiçbir sıkıntı yaşamamaları çok iyi olmuş. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)
  • G2
  • G2 Bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: keybLoggerx

G2 Bence
    Yukarıdaki G2yi kötüleyen arkadaş GMD fanı.Bakın profiline 1000 tane GMD önerisi görürsünüz.Siz kullananlara sorun.

+Şarjı çok iyi
    +Kamerası çok iyi
    +oyun ve internet performansı çok iyi
    -30 dk üstü oyunda ısınma yapar tabiki 1 gb üstü oyunlardan kastım.
    ?Malzeme kalitesi kişiden kişiye deişir.Bana herhangibir gıcırdama veya güvensizlik vermedi.

En önemli yanı ise 2 sene rahat götürecek bir telefon

Ha birde bu telefona apaçi telefonu diyen zihne Allah yardım etsin.
    SAKIN AMA SAKIN SAMSUNGA.GMDYE,VICTOR VE CASPER GİBİ MARKALARA BULAŞMAYIN

Saygılar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.