Şimdi Ara

Nexus 5 mi, yoksa farklı bir öneriniz varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bütçem en fazla 1300TL lerde

Telefondan beklentim;
    oyun,sosyal medya,idare eden bir kamera,5-6 ayda bir değer kaybetmiyecek-fiyatı düşmeyecek,
    bir telefon istiyorum.

Nexus 5 çok hoşuma gitti şarj sıkıntı diyorlar , kullananlar yardımcı olabilirimi
    mesela kaç saat oyun dan sonra şaarjın % kaçı gitmiş veya internette iken yada video izlerken kaç saatte kaça düşüyor şarj.

Nexus5 'te ısrarcı değilim daha güzel bir öneri olan varsa biraz ayrıntılı yorum atabilirmi(bütcem 1300 civarı)

şimdiden teşekkürler

• o bütçeye en iyi android telefon Nexus 5 dir biraz bütçe artırırsanız Lg g2 alabilirsiniz ama batarya kötü sayılmaz Nexus 5 de 1 günü çıkarır Nexus 4 deki kamera görüntü kalitesi ve ses yüksekliği iyileştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor güncelleme sıkıntısı yaşatmayacak olan Nexus 5 performans açısından Snapdragon 800 işlemcisi ile göz dolduruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: castraelectro

o bütçeye en iyi android telefon Nexus 5 dir biraz bütçe artırırsanız Lg g2 alabilirsiniz ama batarya kötü sayılmaz Nexus 5 de 1 günü çıkarır Nexus 4 deki kamera görüntü kalitesi ve ses yüksekliği iyileştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor güncelleme sıkıntısı yaşatmayacak olan Nexus 5 performans açısından Snapdragon 800 işlemcisi ile göz dolduruyor

Orijinalden alıntı: zafer4141

G2

G2 herkesin tavsiyesi oluyor ama
    bi kere tuş yapısı bana göre vasat ve gereksiz bir yenilik
    tamamen plastik havası veriyormuş g2
    O yüzden G2 ilgilimi çekmiyor,

G2 ile Nexus 5 Arasındaki bariz bi fark sadece bataryada var diye düşünüyorum yada bilmedigim baya ayırt edici bir farkları varmıdıır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkK. -- 1 Şubat 2014; 19:17:38 >

• 200tl daha ekle taş gibi sağlam kaliteli Xperia Z1 compact al.

• duymuştum bu telefonu , hatta küçük boyutlu telefonları daha çok seviyorum.

ama ne zaman çıkacağı ve 1500 lira'dan çıkacagı kesinleştimi?
  • BerkK. kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihi 18 Şubat fiyatta 1499tl kesinleşti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z1 compact 1500 tl ise alinir, g2 bana bir kere bile plastik hissi vermedi sadece kasayi bukmeye basladiginda catir cutur ses geliyo, gmd elite de bakmalisin

• Nexus ve iyun malesef gunde iki sarj ister kamera vasat ve sd kart uok bencede z1 compact daha cazip

• quote:

Orijinalden alıntı: web101

Çıkış tarihi 18 Şubat fiyatta 1499tl kesinleşti.

kaynak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • altta arkadaşın sordugu gibi eger 1.500tl ise düşünebilirim 18 şubatta'da çok bişi kalmamış.

kaynagın linkini atabilirimisin?
  • gmd sevmiyorum elite inceleme videosuna göz attım itici bi görüntüsü var.

compact ilgimi çekti

g2 tuş yapısı bile iticilikte tek başına yetiyor
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    günde 2 kere şarj ister doğru bir noktadan deyinmişsin ama şarj aletini yanında taşımadan telefona korkar bir tür olduk :D
  • BerkK. kullanıcısına yanıt
    http://www.btsony.com/asp/product/3571/Xperia-Z1-Compact-Cep-Telefonu-Beyaz
    Ayrıca Sonymobile tr sitesinde yakında ibaresi kalkıp yeni yazdığı zaman 2 hafta içinde ürün piyasada olur.Sony'de çalışan forum üyeleride çıkış tarihini ve fiyatını teyit ettiler.
  • inş. çabucak çıkar o zaman, çünkü yine ön siparişe girilirse nexus 5 te ki gibi zaman kaybı olacak
  • Up.Up.Up

yok mu fikri olan?
  • 1600 civarı bi miktara çıkabilirseniz htc one m7 öneririm

• Bombis telefonu 4.4 esprisi ile cakti google resmen nexusa o para verilecegine g2 daha cazip

• Bekle kardeş Dizcovery al. 2 gb ram snapdragon 800'lü versiyonu 1200 TL'nin altında fiyatla gelecek bence 999'a falan gelebilir.3 gb ram daha hızlı snapdragon 800'lüsü ise 1200'den gelecek.
  • Nexus 5 alanında en iyisi bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.