Bildirim
Nexus 5 ve Lollipop ile gelen BATARYA sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ota'dan mı update yaptın fabrika imajını mı flashladın? otaysa önce recoveryden factory reset yap. yine aynısı olursa fabrika imajını flaşla. android is ve play hizmetleri için netten arastırma yapabilirsin, sanırım uygulama verilerini sıfırlayıp yeniden baslatmak play hizmetleri sorununu çözmeye yeterliydi -
Aynı sıkıntı bende de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: colaker
ota'dan mı update yaptın fabrika imajını mı flashladın? otaysa önce recoveryden factory reset yap. yine aynısı olursa fabrika imajını flaşla. android is ve play hizmetleri için netten arastırma yapabilirsin, sanırım uygulama verilerini sıfırlayıp yeniden baslatmak play hizmetleri sorununu çözmeye yeterliydi
Ota'dan update ettim, factory reset deneyim usta umarim düzelir. Hala cok iyi bir android sistem yapilamadi malesef, sürekli bir yerden hava kaciriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Qamyon
quote:
Orijinalden alıntı: colaker
ota'dan mı update yaptın fabrika imajını mı flashladın? otaysa önce recoveryden factory reset yap. yine aynısı olursa fabrika imajını flaşla. android is ve play hizmetleri için netten arastırma yapabilirsin, sanırım uygulama verilerini sıfırlayıp yeniden baslatmak play hizmetleri sorununu çözmeye yeterliydi
Ota'dan update ettim, factory reset deneyim usta umarim düzelir. Hala cok iyi bir android sistem yapilamadi malesef, sürekli bir yerden hava kaciriyor
yedek almayı unutmayın, otada böyle şeyler olması doğal, sistem tamamen değişti yazılımsal olarak -
gelecek güncelleme ile sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum -
Bence en garantisi factory reset atın büyük ihtimalle bütün sıkıntılar çözülecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X