Şimdi Ara

nexus 7 için klavye+kılıf önerisi?(kaliteli) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yazlığa gideceğim için tableti bilgisayar misali yazışmalarda bol bol kullanacağım bana bir klavye taviye ederseniz sevinirim birde otg usb çoklayıcı lazım bana hem klavye hem mause bağlayacağım

• bu hem kılıf hem klavye üstelik kablosuz

bi de bunu alıp fareyi takıcaksınız.

dadından yenmiyor. tecrübeyle sabit.

yada ben bu kadar uğraşamam diyorsanız bunu gg dan sipariş edeceksiniz. yanında da bunu alacaksınız.

eğer bluetooth klavye kılıf hoşunuza gitmezse nilkin kılıf öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

bu hem kılıf hem klavye üstelik kablosuz

bi de bunu alıp fareyi takıcaksınız.

dadından yenmiyor. tecrübeyle sabit.

yada ben bu kadar uğraşamam diyorsanız bunu gg dan sipariş edeceksiniz. yanında da bunu alacaksınız.

eğer bluetooth klavye kılıf hoşunuza gitmezse nilkin kılıf öneririm.

hocam tavsiyelerin için sağolasın linktekihttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/google-nexus-7-kablosuz-bluetooth-klavye-kilif-83265565#product-information çok hoşuma gitti birde buna mause bağladığımda tadından yenmez masuse de bağlayacağım için kaliteli birde otg kablosu lazım bana bunu alıcam bu hafta içi klavyede ayrıca şarj edilebiliyormu bilgin varmı ?

• birde ben mauseyle mesela dead trigger yada buna benzer oyunlarda kontrol amaçlı kullanabiliyormuyum ? 32 gb lık n7 mevcut gayet güzel olucak bu aparatlarla kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacan dennis21

birde ben mauseyle mesela dead trigger yada buna benzer oyunlarda kontrol amaçlı kullanabiliyormuyum ? 32 gb lık n7 mevcut gayet güzel olucak bu aparatlarla kanımca

bu klavyeden var elimde şu an.evet şarj edilebiliyor.
    fare takıldığı zaman tablete fazla bir özellik katmıyor.yani sağ tuş felen iş görmüyor.ama klavye çok işlevsel.
  • bu arada gg linki kapanmış galiba.sorun değil.zaten o klavyeyi satan arkadaş forumda.nicki: noyancelebi
  • quote:

bu arada gg linki kapanmış galiba.sorun değil.zaten o klavyeyi satan arkadaş forumda.nicki: noyancelebi

aldım hocam klavyeyi bakalım birde otg kablosu sipariş verdim hepsiburada dan gayet hoşuma gitti bu hafta media markette bakmıştım 69 tl istiyorlar dandk klavyelere bu hem daha şık hemde kaliteli duruyor
  • hayırlı olsun.
  • eyw dostum saol
  • quote:

quote:

bu arada gg linki kapanmış galiba.sorun değil.zaten o klavyeyi satan arkadaş forumda.nicki: noyancelebi

aldım hocam klavyeyi bakalım birde otg kablosu sipariş verdim hepsiburada dan gayet hoşuma gitti bu hafta media markette bakmıştım 69 tl istiyorlar dandk klavyelere bu hem daha şık hemde kaliteli duruyor

yarın gonderıyorum :)

elımde kalmadı baska 4 tane geldı v ehemen bıttı

nexus 7 ıcın sadece 360 derece doner kılıf var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

quote:

quote:

yarın gonderıyorum :)

elımde kalmadı baska 4 tane geldı v ehemen bıttı

nexus 7 ıcın sadece 360 derece doner kılıf var

farkettim hocam 3 ü satılmış hemen çöktüm 4.ye güzel cihaz millet işi biliyor :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.