Şimdi Ara

nexus 7 rootlamadan hafıza artırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nexus 7 da bilindiği gibi sd-kart girişi olmadığı için rootlamadan hafızası artırılamıyordu. Yabancı sitelerde nexus media importer programı ve OTG kablo ile cihazı rootlamadan sd kart ve USB flash disklerin okutalabildiği (sadece okuyor !!!) yazıyordu. Programı daha önceden satın almıştım. Bugün OTG kablo satın alma fırsatım oldu. 8 gb flash diski otomatik olarak tanıdı ( herhangi bir format değişikliği yapılmadan) ve fotoları, video, müzik ve docs dosyalarını sorunsuz okudu. hatta flash diskteki dosyaları nexusun hafızasına da atabiliyiorsunuz ama tersi şimdilik yapılamıyor (yazma işlemi yok). Süper bir olay 16 GB'ın nerede ise tamamı dolmuştu en azından bazı video ve resimleri flash diske aktarıp uygulamalara yer açabilirim. acaba 1 TB harici diskteki dosyaları okuyabilir mi?

• hard diske dışardan güç bağlayabiliyorsanız muhtemelen okur.
  • media importer programını ben de kurdum, çok güzel bir program ancak harici harddiskimdeki dosyaları göremedi ben de elimdeki 4gb lık flash diski denedim ve içerisindeki film ve müzikleri sorunsuzca çalıştırdı. Programı tavsiye ederim.
  • bende 8 gb olan var şimdi bu kablodan alsam ve 16 gb bağlasam hiçbir şey yapmadan kullanabiliyor muyum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.