Şimdi Ara

Nexus 7 vs. İpad 2 Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canobeg

quote:

quote:

quote:

ipad 3 ve nexus 7 kullanıyorum , Nexus 7 derim

ikisini kullanip nexus diyosan bence ikisini kullanmiyosun demektir .)

Selam,

İpad 3
    Nexus 7
    Ainol Aurora 2

bunları kullanıyorum , ainolu yeni sattım halen sahibinden de ilanı görebilirsin :)

Sanıyorum özgür iradeye bir saygın söz konusu olmadığı için bu şekilde konuşuyorsun...

Nexus 7 bana göre daha özgür bir araç , ipad de apple'ın sana verdikleri ile kısıtlısın , bazı sık kullandığım app lerin ipad deki versyonlarında problem var mesela ,

Ben kullanırım sen kullanmazsın , zaten bu yüzden "derim" diye yazdım.

Senin yerinde olsam , "Apple almazsan aptalsın " demem lazımdı.

o amaçla söylemedim k. bkma
    nexus 7 ye özgür demişsin ama iipad de jailbreak yapınca aynı özgürlüğe erişebiliyosun sonuçda

Maalesef yapamıyorsun , diyelimki ipad'in 16gb , USB bellekten film izle?İzleyemezsin , flash var mı? Yok

Baze şeyler ok , ama benm sinir olduğum ferrari gibi arabayı , hız sınırı 50 olan yerde sürmeye zorlamışlar gibi gelmesi..

Alet manyak bişey , işlemci çözünürlük süper , salak gibi programlar var.

Hala flash demeyin yahu. Marketten kaldırdı adamlar, 1 seneye mobil platformda flash diye bir şey olmayacak.

Android'in her konuda İOS tan daha özgür bir platform olduğunu değiştirir mi?

androidin tek ozgurlugu mini usb kullanimidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ipad 3 ve nexus 7 kullanıyorum , Nexus 7 derim

ikisini kullanip nexus diyosan bence ikisini kullanmiyosun demektir .)

Selam,

İpad 3
    Nexus 7
    Ainol Aurora 2

bunları kullanıyorum , ainolu yeni sattım halen sahibinden de ilanı görebilirsin :)

Sanıyorum özgür iradeye bir saygın söz konusu olmadığı için bu şekilde konuşuyorsun...

Nexus 7 bana göre daha özgür bir araç , ipad de apple'ın sana verdikleri ile kısıtlısın , bazı sık kullandığım app lerin ipad deki versyonlarında problem var mesela ,

Ben kullanırım sen kullanmazsın , zaten bu yüzden "derim" diye yazdım.

Senin yerinde olsam , "Apple almazsan aptalsın " demem lazımdı.

o amaçla söylemedim k. bkma
    nexus 7 ye özgür demişsin ama iipad de jailbreak yapınca aynı özgürlüğe erişebiliyosun sonuçda

Maalesef yapamıyorsun , diyelimki ipad'in 16gb , USB bellekten film izle?İzleyemezsin , flash var mı? Yok

Baze şeyler ok , ama benm sinir olduğum ferrari gibi arabayı , hız sınırı 50 olan yerde sürmeye zorlamışlar gibi gelmesi..

Alet manyak bişey , işlemci çözünürlük süper , salak gibi programlar var.

Hala flash demeyin yahu. Marketten kaldırdı adamlar, 1 seneye mobil platformda flash diye bir şey olmayacak.

Android'in her konuda İOS tan daha özgür bir platform olduğunu değiştirir mi?

androidin tek ozgurlugu mini usb kullanimidir.

Evet imzandaki elmadan belli dostum :)

Mini USB demek , PS3 kolu ile oyun demek , hard disk demek , flash disk demek ,

Flash demek çoğu siteye erişim demek...

anlatırken basit anlatıyorsunuz ama bunlar çok işe yarıyor,

Bu arada imac , iphone , ipad , ipod classic ve nano kullanıyorum apple bu konuda muhteşem , işletim sistemi de keza son derece stabil.

Ama nexus 7 mi ipad mi dersen nexus derim.

• http://m.youtube.com/watch?v=ElcpfRW2H0g

Soyle bir video hazirladim.. flash yok olacak orasi kesin ancak yerine gelecek html5 yada baska birsey tam performans verene kadar kendimiz yukleyebiliyoruz ios gibi 3. Parti programlara muhtac olmuyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 11 Ekim 2012; 10:38:22 >
  • nexus dostum. fiyatı da çok uygun o performansa.
    çatır çatır güncelleme de alıyor. asus tr ye getirdiğinde garantili alırsın.
  • Bende ikisi arasinda kaldim nexus 7 16gb sifir garantili ist bilisimde 700 tl ipad 2 16gb wifi 2.el garantillrde ayni para nexus 7yi inceledkten sonra ipad cok buyuk geldi gozume ama iosunda ayri bi cekiciligi var gerci android 4.1 baya iyi gozukuyor ama kararsizim.. Takip
  • Bu kararsızlığıma bir de ipad mini aklendi. 8 Gb wifi modelinin fiyatının 249€ olacağı konuşuluyor. Yeni bir ürün olması, apple olması ve ios ipad miniyi öne çıkarıyor gibi ama kesin karar için 23 Ekim tanıtımını bekleyeceğim. Bakalım new ipade rakip olmasın diye malzemeden çalmışlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistral34 -- 18 Ekim 2012; 18:02:10 >
  • ipad 3 mü nexus mu desen ipad 3 derdim ama .ipad2 alıcağına nexus al.ekran baya kötü ipad2 2nin.ilerde pişman olursun çok.
    karşılaştırma yapmak zaten saçma.
    boyut ve ağırlık farkı nerdeyse yarı yarıya.
    ipad 3 mü nexus 10(daha çıkmadı) mu desen neyse.
    7 inçi taşıman daha kolay bence nexus al.deneme imkanın varsa 2 cihazıda dene.
  • Satürn açılışı vardı ilk gelen 10 kisiye 699 dan verdiler iPad 2wifi aldım gayet memnunum jb yaptım ekran kötü diyorsun fakat okadar Android cihaz kullandım ama apple in ekranı bence mükemmel.donanimda yazılima göre gayet yeterli tabi yinede Android kadar özgür değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0thingLose -- 22 Ekim 2012; 23:22:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad 1, Ipad 2 ve Nexus 7 var elimde. Ipad ler evde netbook yerine kullanmak ve oyun için daha ideal. Nexus ise mobil kullanım için avantajlı. Performans ve oyun dersen Ipad 2 rahatça öne geçer. Internet deneyimi NExustan daha iyi (Büyük ekran avantajı) Flash ikisinde de olmadığı için artık çok bir önemi kalmadı. Google da nihayet Flashtan adam olmayacağını anladı. Umarım HTML5 bir an önce yaygınlaşır ve videolar için flash kullanmaktan kurtuluruz. Film seyretmekj derseniz Nexus bence daha iyi. Ipad büyük kalıyor. Daha büyük derseniz zaten bir LCD tvye bağlayın. Ama Nexus ele tam oturuyor, NAS cihazlara bağlanıyor, USB belleklerden dosya okuyor. Kısaca daha avantajlı.

Nexusun en kötü yanı ise HDMI bağlantısı olmaması :(
  • ama nexus 7 nvidia tegra3 işlemcili yani 4çekirdekli işlemci 12 çekirdekli ekran kartı
  • Nexus 7 Donanım Bakımından ipad 2 den üstün bir tablet ios kısıtlı bir yazılım taşıması zor kesinlikle nexus 7 nexus 7 de kullandım ipad 2 de ipad 2 gerçekten çok hoşuma gitmişti ama yaklaşık 880 tl bukadar paraya değmez hemde kısıtlı yerlere girebiliyorum nexus 7 de sorun yok her uygulamayı netden bedava indirip oynıyabilir nerdeyse bütün sitelerden video izliye biliyorum görüntüsü harika bir tablet nexus 7
  • İpad mini de tanıldı 16gb wifi modeli 329$ , yurt dışından alacağım için uygun fiyata gelecek, sanki 80 $ farkla ipad mini nexus u geçer gibi geliyor ne dersiniz.
  • Benim ablamdada ipad 2 var bence guzel cihaz

• Şahsen 29 ekimdeki tanıtımı bekleme taraftarıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: burakc

Ipad 1, Ipad 2 ve Nexus 7 var elimde. Ipad ler evde netbook yerine kullanmak ve oyun için daha ideal. Nexus ise mobil kullanım için avantajlı. Performans ve oyun dersen Ipad 2 rahatça öne geçer. Internet deneyimi NExustan daha iyi (Büyük ekran avantajı) Flash ikisinde de olmadığı için artık çok bir önemi kalmadı. Google da nihayet Flashtan adam olmayacağını anladı. Umarım HTML5 bir an önce yaygınlaşır ve videolar için flash kullanmaktan kurtuluruz. Film seyretmekj derseniz Nexus bence daha iyi. Ipad büyük kalıyor. Daha büyük derseniz zaten bir LCD tvye bağlayın. Ama Nexus ele tam oturuyor, NAS cihazlara bağlanıyor, USB belleklerden dosya okuyor. Kısaca daha avantajlı.

Nexusun en kötü yanı ise HDMI bağlantısı olmaması :(

Eğer ki HDMI çıkış olsaydı o fiyattan kesinlikle kaçırmazdım, psp vita yı bile sırf bu yüzden almayı düşünmüyorum, ille bir eksik koyacaklar işte

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.