Şimdi Ara

NEXUS TELEFONUMDAKİ SORUN..LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.benim 2 senelik lg nexus 5 telefonum var.telefonun durduk yerde ses açma tuşu çalışmamaya başladı.ancak bazen durduk yere sesini kendi yükseltiyor.herhangi bir tuşa falan basınca çıkan titreme sesiyle falan sesi açıyor.bazende durduk yere kendisi açıyor sesi.mesela telefonla konuşurken açılıyor..bununla birlikte telefonun güç düğmeside zaman zaman çalışmıyor.bazen basınca çalışıyır bazen çalışmıyor.bu durumun telefonun donanımsal değilde yazılımsal olduğunu düşünüyorum.çünkü çalışmayan güç düğmesine 2 defa ardarda basınca kamera açılıyor.yani tuşlarda bi sıkıntı yok..telefonu 2 defa resetledim.bidefa virüs taramasında geçirdim ancak sonuç değişmedi..sizce nedeni ne olabilir.lütfen yardımcı olunuz.teşekkürler

• sorununuz donanimsal gibi. fiziksel tuslarin degismesi gerekiyor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi bir yere baktırmanızdır,kesin bir şey diyemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Donanımsal olsa neden 2 basmada işlemi gerceklestiriyor

• 2 defa ard arda basinca kamera acmasi androis 6 ile gelen bi ozellikti. ama normalde basmamasi ilginc. farkli bir rom ile deneyin cm13 cm14 yada cm12 gibi. tuslar gene ayni sorunu yaparsa donanimsaldir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigin şeyleri hiç bilmiyorum valla ya.rom falan ne demek cm falan..nasıl.yapcam ? telefona bi zararı olur mi

• Hocam.ilgin için teşekkürler ancak..donanımsal.olsa hiç basmaz..yada basınca hiç işlem yapmaz.tek.basinca çalışmıyor ama çift basinca.kamera açıyor.yani sorun olduğunu dusunmuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.