Şimdi Ara

Neydi bu oyunun ismi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eski 90lı yıllara ait bir oyun arıyorum.Ama bir türlü ismini hatırlayamadım.Şimdi oyunda bir araba ile gidiyoruz gece yarısı sonra aniden arabamız yolda kalıyor.Arabadan iniyoruz biraz ileride terkedilmiş bir benzinlik var kulübe filan var.Oyun geceyarısında geçiyor heryer karanlık vs.Ortam gizemli ayrıca.Bu oyunu hatırlayananız varmı acaba?

• up
  • ups
  • silent hill olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknowiki

silent hill olabilir mi?

değil malesef.çok bilindik bir oyun değil.ancak 90ların oyunlarını oynamış olanlar bilebilir tahminimce.oyunun oynanış şekli fps tarzı ama sadece mouse kullanıyoruz.hangi tarafa gideceksek o tarafa tuşluyoruz.google haritalardaki sokak görünümünde ilerleme gibi düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ups
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neydi Bu Oyunun Adı ?
    14 yıl önce açıldı
    bu filmin adı neydi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

yukarı

bende merak ettim bi yukarıda benden :D
  • Beyler belki şu oyun yardımcı olur.Bileniniz bilir level dergisi yıllar önce Byzantine:Sırlar Labirenti diye 6 cdlik bir oyun vermişti.Benim aradığım oyunda aynı bunun gibi oyun içi oynanış şekli filan çok benziyor.Evet şimdi cevapları alalım
  • up
  • ups
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

Beyler eski 90lı yıllara ait bir oyun arıyorum.Ama bir türlü ismini hatırlayamadım.Şimdi oyunda bir araba ile gidiyoruz gece yarısı sonra aniden arabamız yolda kalıyor.Arabadan iniyoruz biraz ileride terkedilmiş bir benzinlik var kulübe filan var.Oyun geceyarısında geçiyor heryer karanlık vs.Ortam gizemli ayrıca.Bu oyunu hatırlayananız varmı acaba?

valla şuan bende merak duymaya başladım. Benzinlik falan
  • up
  • Azıcık dikkat edersen yukarıda "Adını hatırlayamadınız oyunlar" başlıklı bir konu var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.