Şimdi Ara

Neydi o film ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmi 2003 fln o yıllarda izledim arada tvde çıkıyordu. Konusu şöyle; Bir adamla bir kadın karıkoca arabayla bi yere gidiyolar tatil gibi galiba araba yolda arıza yapıyo kocasıda ilerde benzinlğie fln gidiyo kadın tek kalıyo sanırım sonra bi tane tırcı adam geliyo kadını kaçırıyo ama o sahneyi tam göstermiyo sonra adam geri döndüğünde kadını göremiyo doğal olarak. yeniden benzinliğe fln gidiyo soruyo hatta bi ara banka gibi biyere gidiyo para fln işi. Sonunda adam tırcı oldugunu anlyıo takip ediyo tırın üstüne fln biniyo sonra adamın evine kadar gidiyo beraber tırla. tırcı kızı bodruma fln koymuş tırcını ailesi var çocukları fln böyle bişey..

• quote:

Orijinalden alıntı: AsimoX18

Filmi 2003 fln o yıllarda izledim arada tvde çıkıyordu. Konusu şöyle; Bir adamla bir kadın karıkoca arabayla bi yere gidiyolar tatil gibi galiba araba yolda arıza yapıyo kocasıda ilerde benzinlğie fln gidiyo kadın tek kalıyo sanırım sonra bi tane tırcı adam geliyo kadını kaçırıyo ama o sahneyi tam göstermiyo sonra adam geri döndüğünde kadını göremiyo doğal olarak. yeniden benzinliğe fln gidiyo soruyo hatta bi ara banka gibi biyere gidiyo para fln işi. Sonunda adam tırcı oldugunu anlyıo takip ediyo tırın üstüne fln biniyo sonra adamın evine kadar gidiyo beraber tırla. tırcı kızı bodruma fln koymuş tırcını ailesi var çocukları fln böyle bişey..

Sonunda

Tır uçurumdan aşağı yuvarlanıyordu.

Gözümün önüne geldi direk bahsettiğin sahneler.
    Ben de merak ettim şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilsemo

Breakdown

http://www.imdb.com/title/tt0118771/
  • Çok güzel filmdir Breakdown.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.