Şimdi Ara

NEYİ NEYE VE NASIL BAĞLAYACAĞIM?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende JVC RX-5052 5+1 var. Tv ise Philips LCD42PHL8654 hediyesi BLU-RAY (PHILIPS 7300) aldım en iyi performansı almak için neyi neye bağlayabilirim, şuan Bulue-Ray cihazı HDMI kablo ile TV(PHILIPS LCD42PHL8654) ye bağlı TV de audio çıkışını JVC RX-5062 ye bağladım ses veriyor ama nedense beni pek tatmin etmedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Merhaba;
    Bluray playerın ses çıkışını (coaxial ve optical mevcut) JVC RX-5052 avr nizin coaxial veya optical ses girişine (bence coaxial giriş olmalı-DIGITAL 1) ve gene bluray playerın hdmi çıkışını (mecburen, avr de hdmi giriş-çıkış yok) tv ye bağlayabilirsiniz.Eğer uydu receiverınız varsa, görüntü için direkt tv ye bağlantıyı (hdmi, component veya scart) , ses içinse (min.streo çıkış vardır-kırmızı, beyaz çıkışlar) CD IN veya TAPE/CDR seçebilirsiniz.Uydu receiverın dijital optical ses çıkışı varsa avr nin DIGITAL 2 optical ses girişini seçebilirsiniz.
    Bence kullandığınız cihazlar için ideal bağlantı böyle olmalıdır. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalikemal

Merhaba;
    Bluray playerın ses çıkışını (coaxial ve optical mevcut) JVC RX-5052 avr nizin coaxial veya optical ses girişine (bence coaxial giriş olmalı-DIGITAL 1) ve gene bluray playerın hdmi çıkışını (mecburen, avr de hdmi giriş-çıkış yok) tv ye bağlayabilirsiniz.Eğer uydu receiverınız varsa, görüntü için direkt tv ye bağlantıyı (hdmi, component veya scart) , ses içinse (min.streo çıkış vardır-kırmızı, beyaz çıkışlar) CD IN veya TAPE/CDR seçebilirsiniz.Uydu receiverın dijital optical ses çıkışı varsa avr nin DIGITAL 2 optical ses girişini seçebilirsiniz.
    Bence kullandığınız cihazlar için ideal bağlantı böyle olmalıdır. Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim arkadaşım. Deneyeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.