Şimdi Ara

NEZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ya allah aşkına, bunların nesini dinliyonuz? ali-sami'ye %100 katılıyom!
  • bence tv nin sesi kısılıp zevkle seyred,lecek bi klip olmuş :) Arkadaşlar bu sadece bizde olmuyor, bakın shakira ya,kylie minoque ya hepsi de neresini açacaklarını şaşırıyo :)
    Ama benim de hoşuma gitmiyor bu şekilde olmaları...
  • En güzeli radyo Ege'de olanlar bilir Radyo Ege'de akşamüstü bi adam çıkıyo Arif Güven diye çok kafa adam yaf.Yada bütün gün mp3 dinleycenoda senin göz zevkini tatmin ederse

• alo, aloooooooo... ufcan bu konuyu sen nasil kacirdin beaa? :))))))) hafta sonu magazinine donmus burasi..
    yaw insan utanir, bu nasil cikiyor sokaga hı_? yuzune maske taksa bilem kurtarmaz, herkes bellemis bakiyorum ölcüleri [:o)]
    lam bu turden korkacan valla, boyle altyapi mi olur, egzersiz kralicesine donmus bu kisi, masumane_? pehhhh valla ben buna kalca degil basen derim o kadar abartildigina gore.. kral tv mi demistiniz :))))))))))) bi de ben olcu alem yahuu ehahheuuuu
  • yettim gayri hani lam cine5 de film vardı bu akşam sen her hafta kacırmıyodun ha agaç ettin beni saate bak.bu arada senin odada boy resmi olan hani sol tarafta ki hatun degilmi bu hatun yaf hoca hani klibini kaydedip sandalyenin üstünde taklit ettigin hatun
  • yaw nez fahise kilikli , ses ii yerine vucudu ile reklam yapan sinir birisi.Az once klibine baktim klibide kendi gibi cocuk sarkisi sanki(sakin sakin sakin ha lolipop yiyelinm heyeeooo)uyuz oldum ben boyle seyleri "muzik" diye asla dinlemem.Eğer nez in yaptiği muzik se bu işe yillarini vermis insanlarin yaptiği ne ozaman?Sanat a saygisizlik etmeyelim simdi.Zaten ne dans ne muzik eğitimi almis bir insan kendi soyluyor bunu!galiba bu dansi da barlar da kucak dans i yaparken ogrenmistir.:P tekrar soyluyorum NEZ in sarkilari kulağimi cirmaliyor !iğrenc otesi bir tarzi var.
  • +1 crash :Uzi::Uzi:NeZ
  • www.akmuzik.net burada klip var. sevenler çekebilir.
    o kadar da hoş değil ama dansı güzel.
  • Bu kadar kötü bir şarkı olamaz.. 1 kere klibi izlemeye katlandıp, şarkı normal bir şekilde giderken birden durup : " Hey, What is your name ? My name iz nezzzzzz I'm a Turkish Delight" gibi birşeyler söyledi,zaten oradan sonra değiştirdim. Ne şimdi bu ?
  • YA SİZ TELEVİZYONUN SESİNİ KAPAYIN,
    ÖYLE SEYREDİN KLİBİ :))
  • Yaw boş verin böle işleri
  • Nez=what tha hell???
  • yaw bunun videosunu nette bulabilir miyiz
  • nez=nezihe.niye bunu kullanmıyo,tabi iş yapmaz ya
    peh,bunlar tam o.
  • yaw arkadaşlar petek dinçözün video kliplerini nereden çkebilirim yazarsanız çok mumnun olurum eyvallahh..
  • 4000 dolar veriyomuş 10 gün yapsa ev alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.