Şimdi Ara

NEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kızın, klibi hakkındaki düşünceleriniz :))

• petek dinçöz 2 galiba. reklamını gördüm de(ilginç ama klibin mi ne reklamı vardı bir yerlerde) teşhircilikten başka birşey yapmıyor. bu arada sabah sabah radyoyu açmışlar bizimkiler bunun söylediği o muhteşem şarkıyı da duyma şansı yakaladım. ne kadar şanslıyım değil mi ?
  • peah, petek dincoz de neymiş?! ehue!. tek kelimeyle harika yaf!
  • BENCEDE OETEK KİMMİŞ HARİKA BİŞİ(YANİ VÜCUDU,ŞARKI,OYNAYIŞI)
  • Abi dünyada bu kadar güzel bir kadın varmıdır ya? O vücut, o bakış, o dans. Offf öldürüyor beni ya. Aşık oldum :))

Kimmi? tabiiki Nez bea
  • Ben hala izlemedim
    ama arkadaşların demesine göre dehşetmiş. İzlenimlerimi en yakın zamanda belirtcem size pusuya yatarım bu akşam
  • ya arkadaşlar bu işler için klip çekmesine ne hacet var anlamadım. gidip playboy ile anlaşsın orada sergilesin vücudunu. böyle salak şey görmedim ben ya. sözde bir de şarkı söylüyor. amacın neyse one göre yap mesleğini git gece yarısından sonra çık televizyona.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sezen Aksu itirafı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şarkı söylerken daha çekici oluyor insanı daha şevklendiriyo

hangi kanal veriio bunu yaff peteği de izleyememiştim ilk çıktığında nedir bendeki bu şansızlık
  • Doğru çok doğru HEM GÖZ ZEWKİ HEM KULAK
  • ÜSTÜNE BİN...DÜNYAYI DOLAŞ...MAŞŞALLAH..ALLAH NAZARDAN SAKLASIN...."TAHTAYA VURUN"
  • Bence <b>çoğu</b> fahişe kılıklı..Para için yakında başka yerlerini de açacaklar..Bütün abaza larda karşısına çıkıp kendilerini tatmin ediyorlar..Müzik kanalında 1 numaraymış ses denen birşey yok söz-beste zaten başkasının..
    Eğer yapacaklarsa ASENA gibi yapsınlar programlarda dansöz olsunlar..

Ahh uhh yess beatiful and sexy iam turkish delight..

kimse BİZ HEYBELİDE MEHTABA ÇIKARDIK gibisinden şarkılar yapmıyor artık..
  • İyi prodüksiyon,
    İyi ışık seçimi,
    İyi makyaj,
    iyi egzersiz,
    iyi altyapı,
    sağlayıcı bir sevgili,
    doğuştan masum ifadeli ve güzel bir yüz,
    güzel bir beden,
    kıvırtmaya kırılmış o biçim kalça:
    =Nez'in klibi...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaLaVeRa</i>
    <br />Ben hala izlemedim
    ama arkadaşların demesine göre dehşetmiş. İzlenimlerimi en yakın zamanda belirtcem size pusuya yatarım bu akşam
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

otur kral tv yi 1 saat izle mutlaka çıkar!!
  • kral olsa izlicem
    hay ben bu digiturk e kral ı koymayanın!!!
  • Bende izlemedim.Ama tip vucut olarak çekici değil.
    Bir tek kalça var sanırım.
  • yetmez mi??
  • ben sadece kalça var diye biriyle beraber olmam açıkcası.
    Bence çekiciliği yok kalçasını sallamadığı zaman.O da gözler sadece oraya odaklandığı için güzel algılanıyor.
  • Çok züper bi hatun yaf.İzlerken ağzımın suları akıyoSanki 3boyutlu bende klipteymişim gibi...
  • <b>Evet, bu kız gerçekten çok başarılı…

iMesh’te ve Kazaa’da şarkıları kapış kapış-peynir ekmek gibi gidiyor. Hatta, Emrah’a ait bir şarkının isim ve tag bilgilerini “Nez-Sakın Ha” olarak değiştirdim ve 1 saat içerisinde tam 47 upload gerçekleştirdim :))

Ama benim rahatsızlık duyduğum konu şu: böyle şahane bir kızın; neden tüm piyasaya borçlu olan “Erol Köse” şerefsizinin elinden çıkması. Bu kız niçin Universal-Sony Music ya da TMC’de değil!!!

Diğer bir konuda: Petek Abla hakkında… Petek Dinçöz, eğer bir sonraki klipinde soyunursa; bu dediklerimizi bizlere yalatabilir…</b>
  • Bende hangi i... böyle yaptı diyodum o 47 uploadın içinde bende vardım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.