Şimdi Ara

Nezarethanedeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işten eve dönerken sigara almaya bakkala girdim. gözüm cips reyonuna ilişti dedim bi tane ketçaplı ruffles alayım.

biliyosunuz bu cipslerde boş yok bedava pepsi çıkıyor. pepsi kuponuyla gittim kutu pepsimi aldım sonra.

biliyosunuz bu pepsilerde boş yok kapaktaki şifreyi yazınca 60 dk bedava veriyor. gönderdim şifreyi 60 dk geldi

sırf bedava dakikam var diye 4 senedir aramadığım arkadaşımı aradım. konu iddaa'ya geldi ve 3 maç söyledi. gittim oynadım.

son dakika golüyle kupon tuttu. gittim bayiden ikramiyem olan 560 tl'yi aldım.

kumardan gelen paradan hayır gelmez diye gittim bütün paramı dilenci bir çocuğa verdim.

bu kadar yüklü para verdiğimi gören pislik bir adam beni takip etmeye başladı ve tenha yerde sıkıştırıp bıçakladı.

hastanede gözümü açtığımda dünyalar güzeli bir hemşireyle göz göze geldim.

yarım saat sonra yan odadan bu hemşirenin çığlığını duyunca zorlukla doğruldum ve yanına koştum.

bunu taciz eden bir doktoru eşek sudan gelinceye kadar dövdüm.

polisler alıp beni karakola götürdüler.

şu an nezarethanedeyim ve karnım acıktı diye bana bir paket ruffles verdiler. yarın ilk iş içinden çıkan kuponla pepsi alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazzers -- 29 Ağustos 2012; 2:37:42 >

• okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brazzers

hastanede gözümü açtığımda dünyalar güzeli bir hemşireyle göz göze geldim.

yarım saat sonra yan odadan bu hemşirenin çığlığını duyunca zorlukla doğruldum ve yanına koştum.

bunu taciz eden bir doktoru eşek sudan gelinceye kadar dövdüm.

polisler alıp beni karakola götürdüler.

şu an nezarethanedeyim ve karnım acıktı diye bana bir paket ruffles verdiler. yarın ilk iş içinden çıkan kuponla pepsi alıcam.

inciswf.com/1333144907.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoShop Man -- 29 Ağustos 2012; 2:40:33 >
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • ya şu upuzun mesajı kim yazdıysa Allah belasını versin o mesajı alıntılayacak olanın da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canını sıkma kardeş bence güzel csb
  • Ben beğendim.
  • Güzel yazmışsın kardeş. Bağlantılar güzel olmuş, ben evet diyorum.
  • Sağolun valla ya diğerleri gibi +18 kullanmadım en azından
  • COOL STORY BRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 29 Ağustos 2012; 2:58:42 >
  • okudum pişmanım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.