Şimdi Ara

NFORCE4 ASUS ANAKART PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aekdaşlar ben güncel bir sistem alayım diye amd3500+ 64 bit socet939 , anakart asus a8n slı destekli anakart, 1gb ddr 400 kinston ram, msi 6800 kn 256bit 256mb ekran katı.. her şey güzel iyi ama bilgisayarımda ss2 dijital uydu kartı çalışmıyor. driveri kurup programı çalıştırınca mavi ekrana geçiyor. aynı kartı 2 tane ayrı makinemde denedim bir p4 prescot sistem diğeri amd2500+ ikisinde sıkıntı yok...

problemin ne olduğunu bir türlü anlayamadım... belki bir fikir verebilirsiniz arkdaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoRiS -- 23 Şubat 2005, 18:34:58 >

• hem sli hem 9800 mü? pci expressi mi var 9800 in.
  • pardon düzeltme 9800 değil msi6800 kn olacaktı . o kadar sinir bozucu ki tut sen 2 milyara sistem al o sistem skaystar2 uydu kartını çalıştırmasın.. yuhhh beee
  • buna benzer bir sorun LGA775 asus marka anakart ta başıma gelmişti kıytırık bir tv kartı çakışarak çalışmamıştı nihayetinde tv kartını geri vermek zorunda kalmıştım

muhtemelen sendeki sorunda buna benzer inşallah düzelir diyorum kolay gelsin
  • abi ne yapcaz biz eger uydu kartını bu bilgisayarda kullanamayacaksak senin yaptığın gibi tv kartını değil kasayı geri verecez..
  • dostum ne diyorsun .. e biz de aldık ona yakın özelliklerde makina .. tek cpu olmadığı için piyasada bekliyom şuan .. ben msi diamond aldım inşallah ss2 çalışır onda
  • Hehe.. Sistemimde ss2 çalıştı onaylandı. İlgililere duyrulur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada pci-express msi 6800 ü nereden buldun sorması ayıp?
  • Msi K8N SLI Platınum alıyım en iyisi ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.