şimdi 2. el nfs 2015 aldım origini açtım serialı girdim kullanılmış diyor yani adam kendi hesabında kullandığı için öyle diyor anladığım kadarıyla şimdi ben seriali nasıl kendi hesabıma aktaracağım?
yardım edin lütfen
:d
lütfen yardım edin 100 liram çöpe gidecek yoksa
aktaramassın malesef adam seni dolandırmış
hallettim sorunu şöyle ki : şimdi origin danışmanlarına başvurdum help.ea.com dan sordum aktaramazmıyız diye hayır oyunu yeniden satın almak gerekir dediler. bende adama şunu sordum senin hesabında nfs2015 dışında oyun varmıydı diye yok dedi bende o zaman hesabını ver dedim şifreyi e maili İD yi falan herşeyi unutmuş bu güvenlik sorusunun cevabı falan neyse ben hesap benimmiş gibi yazdım danışmanlara ingilizce bir şekilde hesabım var ama herşeyini unuttum içinde bir oyunum vardı ve serialini biliyorum dedim verdim bunlara seriali bunlar serialden hesabı buldular emaili verdiler şifreyi değiştirmek için emaile gir dedim adama ama adam bununda şifresini unutmuş :D:D sonra şifresini bildiğin bir eposta ver dedim verdi ismini ben danışmanlara bu gmaile erişimim yok dedim sağolsunlar adamın şifresini bildiği epostayla değiştirdiler. banada şifreyi değiştirmem için link attılar değiştirdim bu sefer güvenlik sorusu için başvurdum onuda hallettiler Not:güvenlik sorusu olmadan hesabın hiçbirşeyini değiştiremiyorsun . şuan oyunuda yükledim kebapp :D teşekkürler yinede hepinize :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme