Şimdi Ara

Nfs 2'nin Save Dosyası Nereye Kaydediliyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
175.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar dosyaları görünür yaptım C:\Documents and Settings\SeDaTl\Local Settings\Application Data da yok ve bulamıyorum lütfen yardım edin nolursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristo123

Arkadaşlar dosyaları görünür yaptım C:\Documents and Settings\SeDaTl\Local Settings\Application Data da yok ve bulamıyorum lütfen yardım edin nolursunuz

şakamısın kardeş konu 2006dan :D
  • Windows 7'de NFSU2 kayıt dosyalarının yeri şurasıdır:
    C:\Users\[kullanıcı adınız]\AppData\Local\NFS Underground 2
    Bilmeyenler için, Users klasörü Kullanıcılar klasörü ile aynı klasördür. Gizli dosya ve klasörleri Denetim Masası > Klasör Seçenekleri'nden görünür yapabilirsiniz.
  • arkadaş olayı çözmüş olmalı 5 sene geçmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Windows 7'de NFSU2 kayıt dosyalarının yeri şurasıdır:
    C:\Users\[kullanıcı adınız]\AppData\Local\NFS Underground 2
    Bilmeyenler için, Users klasörü Kullanıcılar klasörü ile aynı klasördür. Gizli dosya ve klasörleri Denetim Masası > Klasör Seçenekleri'nden görünür yapabilirsiniz.

Bende eski oyunlara dönüş yapmıştım okulda oynuyordum okulda daha ilerdeyim saveyi getirecektim win7 de bulamadım onu arıyordun çok sağol kardeş
  • windows 8 de nasıl yapılıyo yardım edin nolurrr windows 8 de gizli dosyaları görünür yap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dncforoverlove

windows 8 de nasıl yapılıyo yardım edin nolurrr windows 8 de gizli dosyaları görünür yap yok

3 senelik konuyu hortlatmışsın. bu siteyi incele: http://dirt2hamachi.freeforums.org/nfsu2-le-lg-l-tum-konular-f4.html?sid=2df9093b9516125ac0c8ec2b117065cf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 7 Haziran 2015; 23:20:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.