Şimdi Ara

Nfs 2'nin Save Dosyası Nereye Kaydediliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
175.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nfs 2 'de Oynadığımız Kariyer Bölümü , Bilgisayardaki Hangi Yere Kopyalanıyor.?

• Yapay Zekanın Yanıtı

NFS 2 Save Dosyası Kayıt Konumu

Need for Speed Underground 2 (NFS 2) oyununun kayıt dosyaları, işletim sistemine bağlı olarak şu dizinlere kaydedilir:

• Windows: C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\EA Games\Need for Speed Underground 2\profile\
    • macOS: ~/Library/Application Support/Electronic Arts/Need for Speed Underground 2/saves/

İpuçları:

• Profil adını, oyun içindeki "Oyun Seçenekleri" menüsünden değiştirebilirsin.
    • Kayıt dosyalarını yedeklemek için yukarıdaki dizinleri kopyalayabilirsin.
    • Diğer oyuncularla kayıt dosyalarını paylaşabilirsin, ancak farklı platformlar arasında bu işlem uyumlu olmayabilir.
    • NFS Underground 2 Full Save gibi kayıt dosyalarını üçüncü taraf kaynaklardan indirirken dikkatli ol. Kötü amaçlı yazılım içerebilirler.

Anahtar Kelimelerle Zenleştirilmiş Metin:

• NFS Underground 2 kayıt dosyası, "C:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\EA Games\Need for Speed Underground 2\profile\" konumuna kaydedilir.
    • NFS 2 kayıt dosyası, macOS'ta "~/Library/Application Support/Electronic Arts/Need for Speed Underground 2/saves/" konumunda bulunur.
    • NFS Underground 2 Full Save dosyalarını paylaşmadan önce uyumluluğu kontrol etmelisin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilk önce gizlii dosyaları görünür hale getirin sonra save dosyaları burda
    C:\Documents and Settings\SeDaTl\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

tabi sizin kullanıcı adınız ne ise ona giriyosunuz bende SeDaT sizin ki ne ise onun içinde
  • C:\Documents and Settings\xxx HacKeR xxx\Application Data\ Yok Burda O Dosya
  • selam arkadaşım..save dosyası ya belgelerim dedir...ya da program files da kurulu olan oyunun kalsörünün içindedir...bi de gizli dosyalrı göstermeyi unutma...
  •  Nfs 2'nin Save Dosyası Nereye Kaydediliyor?

Yok İşte Yok
  • Application Data'da değil Local Settings\Application Data\'da yeri.Local Settings'e girmeyi unutma.tabii birde gizli dosyaları göstermeyi
  • Allah Razı Olsun. Sağol Hocam. teşekkür ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim
  • nfsu2 en iyi sitesi

bu sitede herşeyi bulabilirsiniz

• 99999999999999999. cu soru dikkat haftaya bende sorcam
  • peugeot 106 ve corsa nın save ve cars dosyası nereye kaydediliyor???Acil yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizfb

peugeot 106 ve corsa nın save ve cars dosyası nereye kaydediliyor???Acil yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oyunun yüklü olduğu dosya içinde "cars" dosyasına kopyala
  • save yi nereye kaydediyoruz o bana lazım!!!
  • Öncelikle Sa kardes bnde eskiden save dosyası yerindeydi bn bunu sildim oyunuda bn oyunu pc ye internet cafeden yine attım flasa eve getirdim ondan sonra yeni kariyer actım ama save dosyası yerine gemedi onu nasıl yapıcam cevağ bkliyorum
  • nfs 2 mi bunumu diyon
  • Ben de o zannettim en başta. Ne oyundu be. Al FZRyi, o yoksa McLaren..
    quote:

Orijinalden alıntı: punkypunisher

nfs 2 mi bunumu diyon

• yok undergraund bea
  • bu oyunun hilelerine hayrandım hile yazıoduk kütükle yarışıoduk manyak oyundu yha özledim valla...
  • biri bana yardım etsin yha oyunun local settings deki save yerinin sildim oyunuda sonra flashla yüklemeden internet cafeden attım save yeri gelmedi yardım bkliyorum acillllllllllllllllllllllllllll................
  • Ya arkadaşlar lütfen yardım edin ben windows 7 kullanıcısıyım Nereden dosyaları görünür yapıcam bulamıyorum ressimli olarak gösterir seniz sevinirim LTFN YRDM EDN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.