Şimdi Ara

NFS Underground 2 Windows 7 Save Dosyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
77.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten %100 save game indirdim fakat kopyalamak için oyunun save dosyası klasörünü bulamıyorum. Lütfen yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

NFS Underground 2 Windows 7 Kayıt Dosyası

Need for Speed Underground 2 (NFS Underground 2) için bir tam kayıt dosyası arıyorsanız, doğru yere geldiniz.

NFS Underground 2, Windows 7 işletim sisteminde oynanabilen popüler bir yarış oyunudur. Ancak, oyunu yeni yüklediyseniz veya kaydetme dosyanızı kaybettiyseniz, kaldığınız yerden devam etmek için NFS Underground 2 full save dosyasına ihtiyacınız olabilir.

Tam kayıt dosyaları, oyunun tüm ilerlemenizi, kilitlerini açtığınız araçları, tamamladığınız yarışları ve diğer oyun verilerini içerir. Bu dosyayı bilgisayarınıza indirerek ve oyun klasörüne yerleştirerek, oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

NFS Underground 2 kayıt dosyalarını çevrimiçi olarak çeşitli kaynaklardan bulabilirsiniz. Ancak, güvenilir ve virüssüz bir kaynak bulduğunuzdan emin olmanız önemlidir. Kayıt dosyasını indirdikten sonra, oyun klasörünüzdeki "kayıtlar" alt klasörüne kopyalayıp yapıştırmanız yeterlidir.

Oyunu yeniden başlattığınızda, kayıt dosyasının yüklendiğini ve ilerlemenizin geri yüklendiğini göreceksiniz. Böylece, NFS Underground 2'yi Windows 7'de kaldığınız yerden oynamaya devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • C:\Users\Windows Oturum Adı\AppData\Local

Gizli Klasörü Açmayı Unutmayın
  • Çok teşekkürler saolun varolun...
  • Bende bunu arıyodum
    Teşekkürler :)
  • eyvallah işime yaradı benim de
  • Teşekkürler
  • Çok teşekkürler bende bunu arıyordum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hortlatmasaydınız iyidi
  • dosya nerde göremiyorum
  • burda dosya paylaşılmadı gülüm dosyayı ben başka yerden buldum
  • beyler save dosyası nereden indirilio
  • Detaylı kurulum rehberiyle birlikte nfs save dosyasını buradan indirebilirsin kardeşim.

NFS Underground 2 Full Save Dosyası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.