Şimdi Ara

NFS artık oyun Yapmasın Diyenler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar zaten simülasyon yapmıyorki beyenmediğiniz nedir ?
    undercover ile aşmış araç çeşitleri?
    devasa bi şehir içindeki yollar?
    muhteşem grafikler efektler?
    özellikle dev blok amerikanların o gürültülü motor sesleri?
    oynanabilirlik?

sims oynamıyorum tarzım deil ama kötü bi oyun olduğunuda söylemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 15 Mart 2009; 13:38:54 >
  • evet bencede artık daha seriyi uzatmasınlar.. most wanted tan sonra bırakmaları daha iyi olurdu.. hiç olmazsa iyi bir kapanış olurdu...
  • Konuyuda değiştiğrmeleri lazım hep polis kovalamacası hep aynı hikaye biraz arabalar ve yollar değişiyor o kadar. MW a mod ekleseler aynı olucak.
  • NFS piyasada olmaz ise kimin ne kazancı olacak veya piyasada var diye kim zarar etmiş ayrıca bunu tartışanların kaçı orjinal NFS almış merak ederim doğrusu oyunlar hep varolsun iyi veya kötü
  • ya şu nfs undercoverın 44 mb lık exe sini nerden bulabilirim ? Çok kasma yapıyor o düzeltiyormuş.
  • Black Box kadar gerizekalı programcıların toplandığı bi stüdyo daha yoktur heralde. Ya da hedef kitlelerini gerizekalı sanıyolar (ki o da onların gerizekalılığı.) Fast and Furious çıktı. Gaza gelip Underground'ları yaptılar. Sonra Most Wanted, eyvallah... Sonra Tokyo Drift filminden gaza gelip, Carbon'u yaptılar. İlk kez serinin bi oyunu bu kadar az beğenildi. E o zaman en son tutan oyunumuz, Most Wanted'a geri dönelim dediler; Pro Street'i çıkardılar. İyice batırdılar. O sıralar Grid'in başarısı üzerine de şimdi simulasyon tarzı bi oyun yapmaya kalkıştılar. Sizin oyununuzun beğenilmemesinin, Grid'in iyi bi oyun olmasıyla değil, sizin oyununuzun iğrenç olmasıyla alakalı. NFS serisi hiçbir zaman simulasyon olmamıştır. Sen kendini niye Grid'le karşılaştırıyosun ki!? Karaktersiz bi stüdyo yaa. Adamlar bunu idrak edemeyecek kadar embesil. :) Sonra bu adamların çıkardığı oyunu oynuyoruz işte. Yaşasın Codemasters. Keşke onlar, bu tarz (arcade) da yapsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullet -- 17 Mart 2009; 9:48:02 >

• Adamlar simulasyon mu çıkartsın arcade mi çıkartsın şaşırdı hak vermek lazım tabi. Bir kısım benim gibi gerçekçilik taraftarı iken bir kısım yardırmak istiyor sokaklarda. Oynanabilirlik+Gerçekçilik dengesini iyi kuramadıkları vakit 5 para etmiyor oyun. Belki çok daha alt düzey ama alarm für cobra(crash time 2)'i bitirdim geçende nfs den çok daha az kasıyor pc'yi, çok daha iyi görüntü kalitesi var ayrıca. Arada dağlar kadar yatırım maliyeti farkı var. Bence EA işi biraz ciddiye almalı.
  • burnout paradise gibi hızlı akıcı güzel bi oyun yapmıcaksa yapmasın. o ne ööle pro streeti bir kere oynadım sildim. underground most gibi dediler kasmaktan başka bişey yapmıyor. ayar düşürsen test drive 2 gibi görüntüsü oluyor. paradise a bak. o kadar nesne havalarda uçuyor, parçalar sağdan soldan geliyor, dağlar ovalar ışıklı hareketli tabelalar arabalar evler bi tane donma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 17 Mart 2009; 15:39:09 >
  • hiç bişe olmaz gibime geliyor paçayı kurtaramayacakalr ve canım seri bitecek
  • EA oyun yapmassa diğer firmaların aklında bir soru kalır.Fakat EA'nin yapması gereken kendini toplaması ve oyuna yeni bir senaryo hazırlaması.Bir amacı olmadan sokakta gezip-yarış yapıp-polisten kaçmak olayı sıktı artık.NFS Most Wanted'dan beri bu olay devam ediyor (NFS Pro Street hariç) Artık kullanıcı yeni özellik istiyor.EA de bunun farkına vardı son olayları görünce
  • yapmasın yapmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Nfs oyun yapmıyo zaten, Nfs oyunun ismi..

Şimdi bende onu diyecektim

Bende bunu yazmak için girdim konuya.
    NFS serisi bitti artık. Pro Street çıktığı anda tarihe gömüldü.
  • nfs serisi bitmedi, shift kötü olursa nfs serisi biter benim gözümde
  • Nfs serisi bitmesin ama undergraund yada most wanted tadinda yapilmaya devam etsin !!

Ya cok mu sey istiyoruz ???
  • MW serisi gibi oyunu bu kadar kısa sürede yapamazlar... Kısa sürede şişirilmiş oyunlar yapıyorlar...
  • öyle bi karalamışsınızki sanki yapmak isteseler yapamıyolar ''Sports Car GT'' bi bakın bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL_MARIACHI

öyle bi karalamışsınızki sanki yapmak isteseler yapamıyolar ''Sports Car GT'' bi bakın bakalım

usta anlamadıgım bişi isteseler yaparlarmı diyorsun kim kötü oyun yapmak isterki üstelik bahsettigin oyun bildigin nfs 2 II gibi yavss
  • yapar gibi yapıp yapmasın EA NFS'yi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Orjinalden alıntı: EL_MARIACHI

öyle bi karalamışsınızki sanki yapmak isteseler yapamıyolar ''Sports Car GT'' bi bakın bakalım

usta anlamadıgım bişi isteseler yaparlarmı diyorsun kim kötü oyun yapmak isterki üstelik bahsettigin oyun bildigin nfs 2 II gibi yavss

NFS 2 VE ''Sports Car GT'' aynı deil kesinlikle deil buradan oynamadığın anlaşılıyor
    sct de bi porsche alıp bi viraja dal gazı bırak viraj çıkışında gazı kökle bakalım ne oluyobiri arcade biri neredeyse gerçek tepkilerle hazırlanmış bi oyun. lfs ye çok yakın ama tabiki onun kadar prof deil sonuçta çok eski bi oyun software seçeneği bile var

• undercover gıbı oyun yapmaya devam edeceklerse hic yapmasınlar daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.