Nfs hele bir de Pro Street'i yaptıktan sonra oyun yapmayı bıraksın demiştim. Most Wanted 4 Ever tabiki benim için
Shift çıksın ondan sonra NFS çıkmasın diyorum.
kötü olmazsa iyi olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: hektorSTK
kötü olmazsa iyi olmaz
5 dk düşündükten sonra ne dediğini çözebildim
Konunun amacı ne?
Aslında oyun yapsın da Segada Atarida oynanabilecek şekilde yapsın. O seviyeye düşmek zorlamaz 3 ayda bir oyun çıkarır zaten sorun olmaz onlar için. Ya da adam gibi oturup Underground serisini devam ettirsinler. En güzel seri oydu. Çünkü sokak yarışlarındaki gerçekçilik onda vardı. Yoksa boşuna sermaye harcamasınlar
quote:
Orjinalden alıntı: YaRaNoZ
Aslında oyun yapsın da Segada Atarida oynanabilecek şekilde yapsın. O seviyeye düşmek zorlamaz 3 ayda bir oyun çıkarır zaten sorun olmaz onlar için. Ya da adam gibi oturup Underground serisini devam ettirsinler. En güzel seri oydu. Çünkü sokak yarışlarındaki gerçekçilik onda vardı. Yoksa boşuna sermaye harcamasınlar
Nfs'nin oyun yapmadığını biliyorum tabiki Yani Nfs adı altında demeye çalıştım .. Biraz kapalı oldu galiba
Shift EA nin son şansı.Yoksa güzelim seri güme gidecek.Umarım Shift te kendini toparlar ve yine NFS HotPursuit oynadığımız gibi delice NFS oynarız
MW tadında nedense bir oyun yapamadı... Umarım o kadar keyifle oynanıcak bir oyun yapar...
NFS, Underground serisiyle benim için bitmiş olsada ''EA, NFS' yi bitirisin'' diyemem. Shift' den umutluyum, world online yerine motor city' diriltseler çok daha iyi olurdu bence.
Shift çok sağlam olacak aha buraya yazıyorum
black box yapmasında her nfs ye razıyım
underground1-2 guzeldi baya prostreet bence konusu kotu olabilir ama yinede gercekcilik bakimindan iyidi diger yeni serileri pek sevmedim hele undercover artik araba yarisi olmaktan cikmis gercekciligin gsi yok ama yinede oyun cikarmasin demek yanlis dusunce ne kadar secenek olursa bizim icin o kadar iyi
Tadında bırakmak lazım artık suyu çıktı...
Underground serisine devam ederlerse yapsınlar, ama most wanted'dan sonra seriyi bozduklarını düşünüyorum.
Shift'i görmeden birşey diyemeyeceğim Ya her zamanki gibi hüsran yada yeni bir efsane. 2. si inanılmaz ütopik gelsede neyse
quote:
Orjinalden alıntı: legolas165
Underground serisine devam ederlerse yapsınlar, ama most wanted'dan sonra seriyi bozduklarını düşünüyorum.