Şimdi Ara

NFS CARBON DRIFT NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) ve REKORLARINIZ.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
61.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: knight_bagımlısı

cabronda drag varmı?
    bn hiç rastlamadım
    şuan %50 deim

kardeş rastlamaman normal çünkü YOK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_CooL

yav bu drıftte bi sorun oldu önceki gibi dönmüyor araba kalas gibi sorun nedir acaba?

kardeş sorunu biraz daha açıklarsan yardımcı olabiliriz belki...
  • carbonda yaptıım mukemmel driftleri arkadaslarıma izletmek için güzel bi capture programı soleyyebilirmisiniz bs player dısında :):)
  • Fraps kayıt için mükemmeldir onu bul
    www.fraps.com gerisini bulursun artık (ilaç lazım yoksa kısa çekiyorsun 30 Sn falan)
  • arkadaşlar lütfen acil yardım. bir oyun cd.si aldım yükledim şöyle bir mesaj çıkıyor oyunu açmıyor.
    "please insert the correct DVD Rom, select OK and restart application" ne yapmam lazım
  • bide bu milletin şakır şakır rekorlar kırdığı yere nere driftte bu arkadasın dediği 21.yerde biraz zor gözüküyo 4-5 milyon yapmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansek

arkadaşlar lütfen acil yardım. bir oyun cd.si aldım yükledim şöyle bir mesaj çıkıyor oyunu açmıyor.
    "please insert the correct DVD Rom, select OK and restart application" ne yapmam lazım

Crack yapman gerekiyor ama oyununa göre değişir ilgili yerlerde sorarsan daha net cevap alabilirsin....
  • devamı gelecek.bu ilk yarışım

scratchfirebird elinesağlık

NFS CARBON DRIFT NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) ve REKORLARINIZ..
  • saolun elinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ((juan))

devamı gelecek.bu ilk yarışım

scratchfirebird elinesağlık

güle güle kullan kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu ....
    yeni rekorlarınıda bekliyoruz...
  • carbonu bende bitirdim fakat bence drift en güzel underground2 deydi..Bunda araba otomatik donuyor neredeyse.UG2 de ise dogru düzgün kontrol bizdeydi bence..
    Benim UG2 rekorlarim:

City lights 580.078
    Lighthouse 774
    Powerline 231.157
    hillside 636.509
    Hollyburn 434.230
    capilano heights 193.466
  • quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

carbonu bende bitirdim fakat bence drift en güzel underground2 deydi..Bunda araba otomatik donuyor neredeyse.UG2 de ise dogru düzgün kontrol bizdeydi bence..
    Benim UG2 rekorlarim:

City lights 580.078
    Lighthouse 774
    Powerline 231.157
    hillside 636.509
    Hollyburn 434.230
    capilano heights 193.466

arkadaşlar bence bu tür polemiklere takılmaya gerek yok... böyle yapmışlar zevkini çıkarmaya bakalım...

• benim driftte kullandıgım arabalar genellikle muscle oluo felaket kayıyo hemi cuda tercihimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: scratchfirebird

quote:

carbonu bende bitirdim fakat bence drift en güzel underground2 deydi..Bunda araba otomatik donuyor neredeyse.UG2 de ise dogru düzgün kontrol bizdeydi bence..
    Benim UG2 rekorlarim:

City lights 580.078
    Lighthouse 774
    Powerline 231.157
    hillside 636.509
    Hollyburn 434.230
    capilano heights 193.466

arkadaşlar bence bu tür polemiklere takılmaya gerek yok... böyle yapmışlar zevkini çıkarmaya bakalım...

yok yanlis anladin Kesinlikle polimik değil ,sonucta zevk meselesi.zaten dikkat edersen 2 satirlik cümlede 2 kere bence demisim Neyse siz aldiris etmeden devam edin

• quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

benim driftte kullandıgım arabalar genellikle muscle oluo felaket kayıyo hemi cuda tercihimdir

+1 amerikan kası
  • quote:

yok yanlis anladin Kesinlikle polimik değil ,sonucta zevk meselesi.zaten dikkat edersen 2 satirlik cümlede 2 kere bence demisim Neyse siz aldiris etmeden devam edin

Ok kardeş keşke bizim elimizde olsada biz yapsak oyunları...

• ya arkadaşlar ben hala bu oyunda drift nasıl yapılır anlayabilmiş diilim. bi türlü beceremiom. acaba hala underground'un etkisinde miyim bilemiorum ama bi türlü arabayı kontrol edemiom. mesela araba bi yöne fazla gittiği zaman bunu önlemek için toplayıcı hareketi yapamıom ya da nasıl toplıycamı bilemiom. bi de siz bu değerleri klavyeyle mi yapıonuz yoksa joystick, direksion benzeri araçları mı kullanıonuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayurdakok

ya arkadaşlar ben hala bu oyunda drift nasıl yapılır anlayabilmiş diilim. bi türlü beceremiom. acaba hala underground'un etkisinde miyim bilemiorum ama bi türlü arabayı kontrol edemiom. mesela araba bi yöne fazla gittiği zaman bunu önlemek için toplayıcı hareketi yapamıom ya da nasıl toplıycamı bilemiom. bi de siz bu değerleri klavyeyle mi yapıonuz yoksa joystick, direksion benzeri araçları mı kullanıonuz?

arkadaşım ben carbonda klavye kullanıyorum sana bi tavsiyede bulunayım viraja girerken gazı hafif bırak aldığını hissettiğin an tekrar gaza yüklen çarpacağını falan düşünürsen anlık olarak gazı bırakarakta arabayı toplayabilirsin eğer yine olmazsa elfreninide kullanablirsin ama fazla basarsan spin atabilirsin dikkatli ol biraz dene olmazsa tekrar mesaj çek youtube'a video yükleyip tek tek gösteririm ...

• bu da benden beyler izleyin gözünüz drift görsün :)

http://youtube.com/watch?v=rzPmC4OorB8
  • sen drift yaparken nos kullanmiosan sadece düzlükte nos basiosan bırak o oyunu oynama ( ya da ben yannış algıladım)
    çünkü olayda hız en önemlisi yan verirken araba deli nos basıcaksınki araba çıldırsın yoksa puan felan alamazsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.