cabronda drag varmı? bn hiç rastlamadım şuan %50 deim
kardeş rastlamaman normal çünkü YOK...
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_CooL
yav bu drıftte bi sorun oldu önceki gibi dönmüyor araba kalas gibi sorun nedir acaba?
kardeş sorunu biraz daha açıklarsan yardımcı olabiliriz belki...
carbonda yaptıım mukemmel driftleri arkadaslarıma izletmek için güzel bi capture programı soleyyebilirmisiniz bs player dısında :):)
Fraps kayıt için mükemmeldir onu bul www.fraps.com gerisini bulursun artık (ilaç lazım yoksa kısa çekiyorsun 30 Sn falan)
arkadaşlar lütfen acil yardım. bir oyun cd.si aldım yükledim şöyle bir mesaj çıkıyor oyunu açmıyor. "please insert the correct DVD Rom, select OK and restart application" ne yapmam lazım
bide bu milletin şakır şakır rekorlar kırdığı yere nere driftte bu arkadasın dediği 21.yerde biraz zor gözüküyo 4-5 milyon yapmak
quote:
Orjinalden alıntı: atakansek
arkadaşlar lütfen acil yardım. bir oyun cd.si aldım yükledim şöyle bir mesaj çıkıyor oyunu açmıyor. "please insert the correct DVD Rom, select OK and restart application" ne yapmam lazım
Crack yapman gerekiyor ama oyununa göre değişir ilgili yerlerde sorarsan daha net cevap alabilirsin....
devamı gelecek.bu ilk yarışım
scratchfirebird elinesağlık
saolun elinize sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: ((juan))
devamı gelecek.bu ilk yarışım
scratchfirebird elinesağlık
güle güle kullan kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu .... yeni rekorlarınıda bekliyoruz...
carbonu bende bitirdim fakat bence drift en güzel underground2 deydi..Bunda araba otomatik donuyor neredeyse.UG2 de ise dogru düzgün kontrol bizdeydi bence.. Benim UG2 rekorlarim:
carbonu bende bitirdim fakat bence drift en güzel underground2 deydi..Bunda araba otomatik donuyor neredeyse.UG2 de ise dogru düzgün kontrol bizdeydi bence.. Benim UG2 rekorlarim:
arkadaşlar bence bu tür polemiklere takılmaya gerek yok... böyle yapmışlar zevkini çıkarmaya bakalım...
benim driftte kullandıgım arabalar genellikle muscle oluo felaket kayıyo hemi cuda tercihimdir
quote:
Orjinalden alıntı: scratchfirebird
quote:
Orjinalden alıntı: mboyaci
arkadaşlar bence bu tür polemiklere takılmaya gerek yok... böyle yapmışlar zevkini çıkarmaya bakalım...
yok yanlis anladin Kesinlikle polimik değil ,sonucta zevk meselesi.zaten dikkat edersen 2 satirlik cümlede 2 kere bence demisim Neyse siz aldiris etmeden devam edin
quote:
Orjinalden alıntı: volkanakar
benim driftte kullandıgım arabalar genellikle muscle oluo felaket kayıyo hemi cuda tercihimdir
+1 amerikan kası
quote:
Orjinalden alıntı: mboyaci
yok yanlis anladin Kesinlikle polimik değil ,sonucta zevk meselesi.zaten dikkat edersen 2 satirlik cümlede 2 kere bence demisim Neyse siz aldiris etmeden devam edin
Ok kardeş keşke bizim elimizde olsada biz yapsak oyunları...
ya arkadaşlar ben hala bu oyunda drift nasıl yapılır anlayabilmiş diilim. bi türlü beceremiom. acaba hala underground'un etkisinde miyim bilemiorum ama bi türlü arabayı kontrol edemiom. mesela araba bi yöne fazla gittiği zaman bunu önlemek için toplayıcı hareketi yapamıom ya da nasıl toplıycamı bilemiom. bi de siz bu değerleri klavyeyle mi yapıonuz yoksa joystick, direksion benzeri araçları mı kullanıonuz?
quote:
Orjinalden alıntı: ayurdakok
ya arkadaşlar ben hala bu oyunda drift nasıl yapılır anlayabilmiş diilim. bi türlü beceremiom. acaba hala underground'un etkisinde miyim bilemiorum ama bi türlü arabayı kontrol edemiom. mesela araba bi yöne fazla gittiği zaman bunu önlemek için toplayıcı hareketi yapamıom ya da nasıl toplıycamı bilemiom. bi de siz bu değerleri klavyeyle mi yapıonuz yoksa joystick, direksion benzeri araçları mı kullanıonuz?
arkadaşım ben carbonda klavye kullanıyorum sana bi tavsiyede bulunayım viraja girerken gazı hafif bırak aldığını hissettiğin an tekrar gaza yüklen çarpacağını falan düşünürsen anlık olarak gazı bırakarakta arabayı toplayabilirsin eğer yine olmazsa elfreninide kullanablirsin ama fazla basarsan spin atabilirsin dikkatli ol biraz dene olmazsa tekrar mesaj çek youtube'a video yükleyip tek tek gösteririm ...
bu da benden beyler izleyin gözünüz drift görsün :)
sen drift yaparken nos kullanmiosan sadece düzlükte nos basiosan bırak o oyunu oynama ( ya da ben yannış algıladım) çünkü olayda hız en önemlisi yan verirken araba deli nos basıcaksınki araba çıldırsın yoksa puan felan alamazsın