Şimdi Ara

NFS CARBON DRIFT NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) ve REKORLARINIZ.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
61.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bütün arabalarda böle ayarlıyem demi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu43

kardeş bütün arabalarda böle ayarlıyem demi ?

kardeş hemen hemen aynıdır ama bir kaç ayar farklılık gösterir. onuda arabaya göre kendin ayarlayabilirsin...
  • supranın ki manyak olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: scratchfirebird

quote:

Orjinalden alıntı: melih1156

TEĞMEN BANA ŞU AYARLARI SÖLESENE Bİ DRİFT AYARLARINI :)FORD GTDEKİ GİBİMİ YAPACAZ ?

kardeş eğer hız ayarlarını soruyorsan...
    http://forum.donanimhaber.com/m_9981207/tm.htm <---- buraya bakabilirsin... hız ayarları arabadan arabaya değişir...

drift diyorsan o da her araba için farklı olur... ama en iyi viper, lancer, corvette... gibi handling i yüksek araçlar....

Yok hız sormuyorum sokak yarışları için ayar soruyorum. Sokakta çok dönemeç var ve ben bütün ayarları 3. ye getirdim dönemeçlerde zorlanıyorum. Sokak circuit-sprint-speed trap ( drift hariç ) için ayarları soruyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

Orjinalden alıntı: scratchfirebird

quote:

Orjinalden alıntı: melih1156

TEĞMEN BANA ŞU AYARLARI SÖLESENE Bİ DRİFT AYARLARINI :)FORD GTDEKİ GİBİMİ YAPACAZ ?

kardeş eğer hız ayarlarını soruyorsan...
    http://forum.donanimhaber.com/m_9981207/tm.htm <---- buraya bakabilirsin... hız ayarları arabadan arabaya değişir...

drift diyorsan o da her araba için farklı olur... ama en iyi viper, lancer, corvette... gibi handling i yüksek araçlar....

Yok hız sormuyorum sokak yarışları için ayar soruyorum. Sokakta çok dönemeç var ve ben bütün ayarları 3. ye getirdim dönemeçlerde zorlanıyorum. Sokak circuit-sprint-speed trap ( drift hariç ) için ayarları soruyorum

kardeş hepsini 3. ye getirirsen araba roket gibi hızlanır..
    ama ne yazık ki ilk virajda toslarsın duvara onun için bazı ayarları sağa yani kontrol tarafına getirmen lazım örneğin tires (lastik) ı en sola çek turbo yuda biraz sola çek böylece dönebilirsin...

• Msn'e ekleyebilirmisin ordan sorcaklarım varda.

MSN: batuhanyaz@hotmail.com
  • saol ama msnni versene soram ordan:D
  • scratchfirebird dostum şu drifte 21.pistteki 2.2milyonluk driftin videosunu bekliyorum senden
    ben 1-1,2m da takılıp kaldım
  •  NFS CARBON DRIFT NASIL YAPILIR (RESİMLİ ANLATIM) ve REKORLARINIZ..

Önceden en fazla 50 k yapıyodum , bunu yapmadan önce fast and furious tokyo drift i izledim sonra 20 dk çalıştım bunu yaptım.

ehuehuehu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 6 Mart 2007; 0:37:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

güzel challenge 2deki canyon drifti geçemedim uzun zamandır bide videoyu izliyip deniycem

ve 3. driftide geçtim son 1 yarış kaldı challengeın bitmesine
  • Buyrun arkadaşlar bu da QUICK RACE DRIFT 21 ...
    http://www.youtube.com/watch?v=Ws8vNZB4fhs

aynı videoya ilk mesajdanda ulaşabilirsiniz.... iyi oyunlar...
  • oyunu kurdum fakat oyunu başlatamıyorum acaba bana biriniz yardımcı olabilirmi teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: System x3

oyunu kurdum fakat oyunu başlatamıyorum acaba bana biriniz yardımcı olabilirmi teşekkürler

Crack ini yapmamış olabilirsin
  • crack i nasıl yapılacak denedik ama gine olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: System x3

crack i nasıl yapılacak denedik ama gine olmadı

önce bilgisayarım ı açıcaksın,sonra oyunun cd ne gelip sağ click aç diceksin DEVİANCE(yada crack) diye bi dosya olur onu açıcaksın sonra o dosyanın içindeki kısayolu kopyalıcaksın oyunu yüklediğin klasörün içine yapıştırıcaksın sana mutlaka değiştirilsinmi sorusunu sorar o soruyu sormazsa crack olmaz belirtiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flywer -- 28 Mayıs 2007; 0:31:28 >
  • sağol kardeş bilgilerin için teşekkürler
  • Arkadaşlar drift için yüksek hız gerekir ancak çok hızlıysanız drifti kontrollü yaparsınız. Carbonda Yüksek Hız Nasıl yapılır başlığı altındaki tune'larla gayet yüksek puan yapılıyor. 4 Milyon yaptım. İş birazda beceride bitiyor.

Ayrıca Turlu Yarışları Üşenmeden 9 tur yapıp yarışırsan ztn 9 milyon puanın daha üstüne çıkman gerekir. Canyonlarda Yapılan Driftlerde kazanılan puan bence çok daha değerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlyAllen -- 30 Mayıs 2007; 19:10:35 >
  • ya bende BMW hiç yok ya acaba o nasıl çıkıcak
  • ya abi driftt yapmayaa bayılırım acayip eğlenceli ama çarpıyom senin taktiğini deneyim acaba nasıl olcauk ama iyi puan getirir sağol kanka
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.