Şimdi Ara

NFS Carbon Klavyeyi Geç Algılıyor ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam .. nfs carbon oynarken yonlendirme tuslari bazen cok gec algilaniyor, mesela sola donmeye basiyorum 5 sn sonra donuyor araba.. kasmadan calisiyor oyun tek sorunum bu, sorun nerden kaynaklaniyor olabilir? tesekkurler.

• Oyunu kaç fps oynuyorsun? Düşükse bunu yapar.Mesela ben full detail yapınca sola dönmeyi geç yapıyor.Ayarları kısınca düzeliyor.Sanırım senin soeununda bu eğer oyunu akıcı oynuyorsan başka kalvye takıp bir dene bakalım yapıcakmı
  • bende de nos atarken sola dönemiyom .yani 2 tusa basarken sol tusu calısmıyo.
    PC bip bip ediyo.salak alet
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitman

bende de nos atarken sola dönemiyom .yani 2 tusa basarken sol tusu calısmıyo.

PC bip bip ediyo.salak alet buzzeder o
  • dostum bendede o salak alet bipbip ediyordu klavyeyi değiştirip mikrosoft alınca düzeldi
  • quote:

• Baska klavyelerle, setuptaki iligili butun ayarlarla , direct-x ayarlariyla, ve butun donanim kombinasyonlariyla duzeltmeye calistim ama hicbiri ise yaramiyor.. cozum ya da baska oneri uretebilicek arkadaslar varsa lutfen yazsin.. harddisk c ve d olmak uzere parca, oyun ise D'de kurulu.. C'de kurulu olan windowsla geç bir iletisim kurma problemi olabilir mi ??? most wanted sorunsuzdu onceden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende quake klavye de sorun yok.logitech aldım basladı.ikiside PS2 den takılıyo.hani usb olsa anlıycam da demek logitech anlmay bu işten
  • byler bkın sola dönme tuşunu A 'ya alın nosa basarken sola dönüo o zman a 'yı kullanırsanız ben öle yapıodum eski klabvyede normal de ok tuşu ikinci tuş a 'ydı nosa basınca aYla sola dönüodum en iisi :D
  • klavye kablosuz mu ?
  • Klavye kablosuz ise yapar,Kablolu klavye ile dene.
  • kablolu klavye yoksa da pillerini değiştir bi dene
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.