Şimdi Ara

NFS CARBON (PS3 Oyun İçi Resimleri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
16.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok önyargılı yaklaşıyorsunuz bence. Zamana bırakın biraz, eğer most wanted ile underground kırması yapmayı başarabildiler ise, zaten başından beri istediğim oyun ortaya çıkmış demektir. O yüzden öncelikle oyunun full versiyonunu beklemeyi tavsiye ediyorum.
  • 3fruz çok haklı bence de

underground2nin modifiyeleri ve atmosferini - most wanted'ın yarış hissiyle birleştirsinler + grafiklerde next genmidir ondan olsun + polis saçmalığı daha normal boyutlarda olsun* , o zaman zaten baştan beri istediğimiz oyun çıkacaktır.
    *: polis görürse kovalasın ama biz bounty yapcaz diye polisin ayağına gitmeyelim , saçmalık resmen (gerçi böyle olmayacak gibi...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oturanfull

3fruz çok haklı bence de

underground2nin modifiyeleri ve atmosferini - most wanted'ın yarış hissiyle birleştirsinler + grafiklerde next genmidir ondan olsun + polis saçmalığı daha normal boyutlarda olsun* , o zaman zaten baştan beri istediğimiz oyun çıkacaktır.
    *: polis görürse kovalasın ama biz bounty yapcaz diye polisin ayağına gitmeyelim , saçmalık resmen (gerçi böyle olmayacak gibi...)

aynen polis olayi bozdu.nfs1 dede vardi fakat daha seviyeli bir polisdi ben nfs leri ilk ciktigindan beyri kacirmadim kaciramda(insallah)
  • Bu grafikler hiçte okadar NEXT-GEN gibi değil bence.
    Acaba xbox ps3 den daha mı iyi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Bu grafikler hiçte okadar NEXT-GEN gibi değil bence.

belki ps3 goruntusu degildir xbox ps3le kapisabilir fakat asla daha iyi olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Bu grafikler hiçte okadar NEXT-GEN gibi değil bence.

belki ps3 goruntusu degildir xbox ps3le kapisabilir fakat asla daha iyi olmaz

İkiside eşit yalnız birisi yeni bir medya ve mimariyle geliyor ve biraz pahalı(ps3). sonuç: bence xbox360 fakat mgs için ps3 alınabilir. ve son söz bu kokuşmuş tekelci zihniyetler (oyun yapımcıları özellikle executive çıkaranlar) konsolun bütün nimetlerini kullanacak oyunları bu konsolların son vakitlerinde ortaya dökecektir, yoksa birden bire al sana next gen süper oyun diye oyun verirlerse bu konsolun satışını olumsuz etkileyecektir, neden? pc'de yeni çıkan bir donanım olunca kolayca dibine vuruyorlar ondan.. örnek vista, cyrsis, ve bu oyun yapımcıları kesinlikle önceliği kendilerine para kazandıran ortama (konsol) verecektir. ve ufukta yeni bir konsol gözükmedikçe biz pc'ciler ağzımızın suyu aka aka konsollara bakmak zorunda kalacağız.. bu son söz , burda yok o iyi yok bu iyi demekle bir yere varamayız babamızın çiftliğinin malı değil bunlar.. saygılar.

• xbox360 versiyonu ile grafiksel anlamda arasında hiç bir fark yoktur demosu bayağı sarmıştı geçen oynanış olarakda most wanted ile aynı diyebilirim
  • Bence xbox daha iyi olsa bile grafik olarak PS3 deki linux olayı bence çok daha önemli.Bakarsınız ilerde Vista kurarlar PC oyunlarını oynarız
  • Most wanted hakkında söylenenlere aynen katılıyorum. Bir yarış oyunu ister arcade olsun; ister simulasyon olsun, yarış hissinden uzaklaşıp gereksiz ayrıntılarla dolu olursa yarış oyunu olma özelliğini kaybeder. Ben most wanted kadar'' yarış oyununa benzemeyen '' bir otomobil oyunu daha görmedim. Polisi peşine tak , yok bounty yap ,mounty yap. En güzel NFS serileri, underground 1, hot pursuit ( konsol versiyonları) dır. Çünkü bu oyunlarda amacımız sadece yarışıp, yeni bölümler, yeni modifiye parçaları açmaktı.Yok kara listedekine kafa tut , bunun için önce bounty yap ,gibi saçma görevler yüzünden most wantedi hiç oynamadım. Yeni versiyon NFS de , most wanted e benziyor. Sanırım aynı saçma görevler devam edecek! EA firması bir seriyi daha yavaş yavaş yok ediyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo1907

quote:

Orjinalden alıntı: oturanfull

3fruz çok haklı bence de

aynen polis olayi bozdu.nfs1 dede vardi fakat daha seviyeli bir polisdi ben nfs leri ilk ciktigindan beyri kacirmadim kaciramda(insallah)

underground1'de polis varmıydı? ben underground1 'den beri oynuom we ilk defa most wantedda polis gördüm

• grafikler pek iç açıcı deil pcde daha güzel...
  • Hot pursuit 2 hit oyundu.

quote:

Orjinalden alıntı: neo23
    En güzel NFS serileri, underground 1, hot pursuit ( k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 30 Ekim 2006; 1:06:40 >
  • ea in o saydiginiz sevilen oyunlarini yapanlarin yaninda online gamerlar vardi.hot pursuit i bilmemde underground1 ve bf2 yi ea yaparken gamerlarla fikir alisverisi yaptilar.sonuclari ortada.2side hit oyun oldu.yenilerinde bu olayi yapmadilar.simdi serilerin dewam oyunlari yerlerde.yer yeni cikan oyunu eskisinden daha kotu not aliyor tum oyun sitelerinde.(hot pursuit 8.9,undergrnd1 8.0,undergrnd2 7.4)(most wanted 8.4 ne hikmetse)

internet cafeye girdim gecenlerde.cocuklar most wanted takiliyodu :).ea artik fazla iq gerektirmeyen cerez oyunlar yapip duruyo.
    simdide konsola sardilar meraki.ilk oyunlari konsolda cikariolar artik.Acaba pc fazla gelir mi getirmiyor

edit:
    http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedmostwanted/news.html?sid=6148917

ewt artik fazla para getirmiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 30 Ekim 2006; 1:51:05 >

• gerçekten oyun bana kalırsada çoğu nfs severi hayal kırılkığına uğrattı ben açıkcası daha iyi bişey beklerdim ama gördüğüm kadarıyla most wanted ın üstüne çıkamamışlar ki ben pcde pek oyun oynamama rağmen most wanted için direksiyon bile almıştım...keşke 1 yıl geç çıksaydı ama güzel bişey olsaydı.yazık....
  • konu hortlamış ama ben beğendim grafikleri ps2 için gayet iyi ama most wanted gibi oynanışı berbatsa beş para etmez.
  • Oyunun XBOX 360 versiyonu çok zevkli olmuş.Bekeldiğimden çok daha iyi ve eğlenceli çıktı.

Hele Online'da Canyon bölümü var,2 kişi yarışıyorsunuz,uçurumlar falan var,o hızla uçurmdan düşen direk eleniyor falan.Süper....
  • Grafikler kötü...
  • PCliler oyunu bitiriyo - rekorlar kırıyo - bizde hala yoq , niye gelmedi bu oyun halaa

bi de bişey sorucam , ps2 ve PC versiyonu arasında ne fark olacak biliyomusunuz?
  • pek bi fark yok yaw....
  • daha guzel olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.