Şimdi Ara

NFS CARBON (PS3 Oyun İçi Resimleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
16.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl Buldunuz...

• Ben pek iyi bulmadım:NFS'nin XBOX 360 görüntüleri de çok iyi değildi.Test Drive Unlimited,PGR 3,Forza ve GT HD grafikelrinden sonra bu oyunun grafikleri pek iiy gelmedi.

Aslında iyi ama bu oyunları oynayınca,bahsettiklerimi biraz az kalıyor grafikler bunların yanında.Ha oyunda güzel yenilikler olursa zevkli bir şekilde oynarız oyunu o ayrı....
  • kotu oyun zaten
    nerde o nfs underground1 zevki
    ea nin oyunlari bes para etmiyor
  • en azından yol daha gerçekçi görünüyor
  • Nasıl EA nin oyunları beş para etmiyor Arkadaşım, oyun dünyasının EN BÜYÜK firmasından bahsettiğini hatırlatırım

Ben bu tarz arcade havasının yoğunlukta olduğu yarış oyunlarından hoşlanan ve simulasyon tarzı yarışları oynamayı bir türlü beceremeyen biri olarak, underground racing olayına ve gece yarışlarına sempatimi de ekleyerek bu oyunu heyecanla beklediğimi söylemeliyim
  • evet ''beş para etmez demek'' ağır olur , şahsi fikrim Ea in oyunlarının çerez ayarında olduğu yani çabucak bitiyor
  • bence görüntüler de beklediim kadar kalite yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EA sims ile köşeyi döndü şimdi kaliteli oyunlar yapmıyor satacak oyunlar yapıyor ve köşeyi dönmeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 29 Eylül 2006; 22:40:55 >
  • Bu oyundan pek beklentim yok direk Underground 3 diyebiliriz modifiye olayına çok abanmışlar orası iyi.
  • oyunlara pek bi yenilikgetirmiyor ea
  • Def jam fight, Burnout

Gerisi koca bir Fıss dır EA in.
  • NFS = ÇÖP
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

NFS = ÇÖP

ÇÖP = NFS

• aby EA bzm neyi sewdiimzi görünce onn üzerine üzerine gidio - her sefernde 1-2 yenlk getirerk uyutuo milleti / şmdi yane neki bu oyn - underground 3 yane // kısaca açıklayalm:

ABARTLMIŞ modifiler ( bnce underground2 bile fazlalktı ) -we yine most wanteddaki adrenaln hissi

zaten Most wanted motoru kullanlmş - yeni bişey yoq - ama grafikler konusundan pek bii skntm yoq yane - bu gibi oynlarda fazlasyla atraction war - we ztn EA bunuda abartıyo yine // o yüzden gran turismo - test drive gbi oynlarla karşılaştırmayalm yane ( MC3 gbi oynlarla karşılaştrn )

bide en sn çıkan videolarda ( ign.com da serettm ) oynn içine sçtklarını görüom -
    yane sokak yarışında takm nerde görülmş adamlar 10 kşi yarışıor - en komiide size önden gelp çarpmaya çalışan bir rakibinz war - blocker demşler ztn - yane bn yarışta kötü çarpınca restart atarm gerçekçi olsn die (most wanted zornlu olmadkça tek bi tane barikata çarpmazdm =) EA'nn yaptıına bak yane -
    bide polisli bi yarş çeşidi koymşlar - eliminitor yarışında elennler polise dönüşüor - ne bu yane batrmşlar

• Beğenmiyorsanız oynamayın igalx, üslubunuz dikkat çekiyor. Burası rep dağıtılan ilkokul forumlarından farklıdır biraz, Türkçe kullanıyoruz biz genelde ...
  • güzel türkçemiz işte bu şekilde kullanılıyor artık yazık yazık çok yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 29 Eylül 2006; 23:04:31 >
  • Bu forum dahil hiçbiryerde bir cümlede doğru düzgün Türkçe kullanıldığını görmedim ben artık msnde telefonda böyle kısalta kısalta atlaya atlaya yazmaya alışmışım geçen sene bir sınavda öyle yerine öle yazmışım bu derecede bozuldu bütün herkesin Türkçesi.Böyle devam ederse millet harbi düzgün Türkçe konuşmayı unutacak nese konu bu değil ıı neydi evet EA Nfs işe yaramaz most wantedın eklenti paketi gibi birşey yeni bir oyun olacak kadar yenilik yok.
  • bence arkadaş türkçe kullanmıyor
  • Bencede üslup çok kötü...

Oyun ise çok umutlu değilim.NFS:UG 1 en güzel NFS idi.Kalanlar hep "Underground" isminden faydalanan oyunlar.EA'in oyunları kaliteli oluyor ama niyeyse bazı eksik yanları var.Eğlence unsuru eksik kalıyor hep.Ruh yok oyunlarında bence...
  • NFS=ÇÖP
    Valla kötü yazım olurda bu kadarı olmazki.. insaf insaf.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.