Şimdi Ara

NFS Hot Pursuit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nfs hot pursuit 2010 için key almayı düşünüyorum. Ben bu oyunu daha önce internetten indirip oynamıştım ve çok beğendim. Online oynamak için key alıyorum fakat bu oyun 2010 da çıktı ve hala pc de online takılan var mıdır oyuncu bulamama gibi bir problem yaşar mıyım ve eğer varsa lag sorunu var mı ? Diğer sorum ise keyi aldıktan sonra daha önce internetten indirdiğim hot pursuitle aktivasyon yapabilir miyim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Bence Need For Speed The Run oyunu yeni çıktı. Bir dene yeni oyun olduğu için Online takılan çoktur diye düşünüyorum. Grafikleri daha hoş
  • ilk kurduğumda beğenmiştim ama bir süre sonra sıktı. Kaldırmak durumunda kaldım.

ama Most Wanted hala kurulu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

Bence Need For Speed The Run oyunu yeni çıktı. Bir dene yeni oyun olduğu için Online takılan çoktur diye düşünüyorum. Grafikleri daha hoş

Hot pursuitin grafikleri de çok güzel bence ayrıca polis kovalamacası çok hoşuma gidiyor key fiyatları da 20 TL civarına düşmüş. Ancak orijinal aldıktan sonra online oyuncu bulamazsam üzülürüm. The run'ın videolarını izledim pek içime sinmedi açıkçası
  • Bence bir dene beğenirsen The Run'a yönelmen doğru olacaktır çünkü yeni oyun
  • Bence the run dan bile daha guzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.