Şimdi Ara

NFS Hot Pursuit 2010 Bütün Araçlar Açılabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NFS Hot Pursuit 2010 oyununun save dosyalarını uzun süredir internetten indirip bakıyorum ama bir çok bölümde arabaların büyük bir kısmı hala kapalı çıkıyor.

Bu normal mi, yani internet üzerinden mi açılıyor bu araçlar, yoksa ben mi save dosyalarını tam olarak kabul ettiremiyorum, aklım karışık?

Ayrıca serbest sürüş bölümünde yani ana ekranda bütün polis ve bütün egzotik ve speed araçlarını açma özelliğinden bahsetmiyorum, onların hepsi açık, ben sadece yarış içinde bütün araçların açılması mümkün mü bunu öğrenmek istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 15 Haziran 2014; 11:04:05 >

• Bu durum normal. Özellikle zamana karşı yarışta tek araba verir. Bazen serbest bırakır. Duel yarışlarında da 2 araba seçebilirsin. Hepsinin açık olduğu bazı yarışlar var tabi kendi sınıfında. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Core. kullanıcısına yanıt
    İyi de tek araba verdiği yarışı söylemiyorum, bayağı 10 tane araba var ama sadece iki tanesi açık bazı yarışlarda, bütün arabalar açık save dosyalarını indiriyorum yine öyle, o yarış için sunduğu onca araba açılmamış görünüyor sadece iki tanesine hak veriyor. Hepsi açılamıyor mu acaba? Açık olan biri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

İyi de tek araba verdiği yarışı söylemiyorum, bayağı 10 tane araba var ama sadece iki tanesi açık bazı yarışlarda, bütün arabalar açık save dosyalarını indiriyorum yine öyle, o yarış için sunduğu onca araba açılmamış görünüyor sadece iki tanesine hak veriyor. Hepsi açılamıyor mu acaba? Açık olan biri yok mu?

Bazı yarışlarda belli modeller veriyor size seçebileceğiniz, onun dışına çıkamazsınız. Örnek vermek gerekirse sadece İtalyan yapımı araçlar gibi.
  • .... Bounty to Unlock yazısı yoksa o araç o yarış için açık değil demektir. Eğer 2 araç seçtiriyorsa o yarış büyük ihtimalle Duel'dir. Adı üstünde düello olduğu için 2 farklı aracın karşılaştırılması gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.