Şimdi Ara

nfs most wanted 2 araçlar ve bulundulari yerler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
105.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler herkese merhaba bahsi geçen oyunu oynuyorum bir süredir ve araba olarak corvette zr1 kullanıyorum bütün yarislari bitti arabanın ve daha ileriye gidemiyorum etrafta bulduğum hiçbir araba corvette den hızlı değil ve ben daha yavaş bir arabayla oyuna devam etmek istemiyorum.
    sorum ve istegm acaba oyunda
    pagani zonda
    revantador
    bugatti
    mclaren f1
    bu arabalar varmı eğer varsa yerini bilenler olduğu yere gidip ekran resmini çekip buraya koyabilirmi çünkü etrafta gezinmekden sıkıldım gerçekten :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QART -- 8 Kasım 2012; 21:05:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Need for Speed Most Wanted 2 Araçlar ve Bulundukları Yerler

Need for Speed Most Wanted 2'de, her biri kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri olan çok çeşitli araçlar yer alır. Bu araçları elde etmek için belirli yerlerde bulunmaları veya belirli görevlerin tamamlanması gerekir.

• BMW M3 GTR: Blacklist'in 1 numaralı yarışçısı Razor'ın aracıdır. Oyuna başlangıçta erişilemez ve onu yenerek açmalısınız.
    • Chevrolet Corvette C6: Blacklist'in 2 numaralı yarışçısı Mia'nın aracıdır. Oyunun başlarında Rockport'ta bulunabilir.
    • Ford Mustang GT: Blacklist'in 3 numaralı yarışçısı JV'nin aracıdır. Kentsel alanlarda bulunabilir.
    • Lamborghini Gallardo: Blacklist'in 4 numaralı yarışçısı Earl'ün aracıdır. Oyunun sonlarına doğru açılır.
    • Mazda RX-8: Blacklist'in 5 numaralı yarışçısı Izzy'nin aracıdır. Drift yarışlarında bulunabilir.
    • Mercedes-Benz CLK 500: Blacklist'in 6 numaralı yarışçısı Ronnie'nin aracıdır. Şehrin banliyölerinde bulunabilir.
    • Nissan 350Z: Blacklist'in 7 numaralı yarışçısı Victor'un aracıdır. Off-road yarışlarında bulunabilir.
    • Porsche 911 Carrera S: Blacklist'in 8 numaralı yarışçısı Ming'in aracıdır. Kentsel alanlarda bulunabilir.
    • Subaru Impreza WRX STI: Blacklist'in 9 numaralı yarışçısı Jewels'ın aracıdır. Rally yarışlarında bulunabilir.
    • Volkswagen Golf R32: Blacklist'in 10 numaralı yarışçısı Webster'ın aracıdır. Kentsel alanlarda bulunabilir.

Bu araçların yerlerini harita üzerinde tespit etmek için oyun içi GPS sistemini kullanabilirsiniz. Ayrıca, NFS Most Wanted 2'de araçlar belirli kutularda da bulunabilir. Bu kutular, oyun dünyasında gizlidir ve kilidini açmak için çeşitli görevleri tamamlamanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sen oyunu nasıl bitirdin acaba? o arabalarla yarıştıktan sonra takip edip saf dışı etmen gerekiyo çarparak. yoksa alamassın o arabaları

ayrıca " revantador " çok yaratıcı olmuş aventador+raventon
  • Kardes oyunu bitirmedim ki hala oynuyorum ve carpip saf disi birakmam gerektigini zaten biliyorum su an 3 tane adamin arabasini patlattim onlarin yerini buldum ama yukarida yazdigim arabalari bir turlu bulamadim
    Doru yazamamis olabilirim sen sonucta hangi araba oldugunu anladin :) simdi bana yatdimci olacakmisin ? :):)

• Araç Listesi :

Audi A1 Clubsport Quattro
    Ford Focus RS500
    Ford Focus ST
    Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 2
    Mitsubishi Lancer EVOLUTION X
    Subaru Cosworth Impreza STI CS400
    Bugatti Veyron 16.4 Super Sport
    Chevrolet Corvette ZR1
    Ford GT
    Lamborghini Aventador LP700-4
    Lexus LFA
    McLaren MP4-12C
    Pagani Huayra
    Porsche 918 Spyder Concept Study
    Koenigsegg Agera R
    Grand Tourer
    Bentley Continental Supersports Convertible ISR
    Maserati GranTurismo MC Stradale
    Mercedes-Benz SLS AMG
    Porsche Panamera Turbo S
    BMW M3 Coupé
    Chevrolet Camaro ZL1
    Dodge Challenger SRT8 392
    Ford Mustang Boss 302
    Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series
    Shelby COBRA 427®
    SRT Viper GTS
    Ariel Atom 500 V8
    BAC Mono
    Caterham Superlight R500
    Alfa Romeo 4C Concept
    Aston Martin V12 Vantage
    Audi R8 GT Spyder
    Jaguar XKR
    Lamborghini Countach 5000 QV
    Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante
    Marussia B2
    Porsche 911 Carrera S
    Porsche 911 Turbo 3.0
    NISSAN GT-R EGOIST
    Tesla Roadster Sport
    SUV
    Ford F-150 SVT Raptor
    Range Rover Evoque Coupé

Kardeşim birkısmını yollarda bir kısmınıda haritada çıkan kırmızı işaretlerde yarışarak bulabilirsin yani most wanted araçlarını devirerek o yarışları açmak için ise yanılmıyorsam yanlış biliyorda olabilirim kimi zaman o kırmızı yani most wanted kara listedeki aracı buldugunda Ve ya kazandıgın aracı sürmeye başladıgında haritada beliryor diye biliyorum. otomatik açılıo kimi zaman ise yollardaki bilboard levhaları devirerekde açılabilio du sanırım...

yani kısacası most wanted araçlarını devirerek yarışları aktif hala getiriosun sonra aktif ettigin araç ile o yarışı kazanıp most wanted aracını da takip edip devirerek o aracı alıp birsonraki yarışa gidiyorsun biraz karışık oldu idare et kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 9 Kasım 2012; 13:12:14 >

• MostWanted yarışında aracı yendim ve listeye ekledim. Fakat kullanmak için şehrin neresinde olduğunu bulmam gerekiyor. Şu anki listede çıkmıyor ki direk araca geçiş yapalım. Önce bulmam lazım ama kimbilir nerde. Bunu nasıl öğrenebilirim?
  • O saydığın arabalar DLC olarak geldi oyuna, yani ilk indirmen lazım.
  • Ben dlc indirdim McLaren F1 LM nerde acaba?
  • Oyunu bu akşam bitirdim. Yani bütün arabaları aldım. sonra yine dolaşabiliyorsun. bitişte film bitmiş gibi isimler geçiyor. arabaları solt üst köşede easy diye bir şey yazıyor. numaraları kullanarak most wanted arabalarına ya yol çizer ya da daha önce karşılaşmışsan direkt oyuna başlar. geçtiğin her arabaya ulaşmak zorundasın hafif yanına dokundurabilsen hemen senin oluyor aksi takdirde zor. bugattiye kadar bulabilirsen mercedes sls ile oyna en iyi odur. bugattiyi aldıktan sonra başka araba kullanmazsın zaten. bugattide 206 mph hız gördüm yani 331 km/h. arabanın gerçek hayattaki rekoru ise 420. neyse iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeoyunlari

Oyunu bu akşam bitirdim. Yani bütün arabaları aldım. sonra yine dolaşabiliyorsun. bitişte film bitmiş gibi isimler geçiyor. arabaları solt üst köşede easy diye bir şey yazıyor. numaraları kullanarak most wanted arabalarına ya yol çizer ya da daha önce karşılaşmışsan direkt oyuna başlar. geçtiğin her arabaya ulaşmak zorundasın hafif yanına dokundurabilsen hemen senin oluyor aksi takdirde zor. bugattiye kadar bulabilirsen mercedes sls ile oyna en iyi odur. bugattiyi aldıktan sonra başka araba kullanmazsın zaten. bugattide 206 mph hız gördüm yani 331 km/h. arabanın gerçek hayattaki rekoru ise 420. neyse iyi oyunlar

Ben biraz önce sizin yorumunuzu gördüm 331 km/h'tan fazla olacağını düşünerek girdim oyuna aldım bugattiyi 419 km/h yaptım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

quote:

Orijinalden alıntı: golgeoyunlari

Oyunu bu akşam bitirdim. Yani bütün arabaları aldım. sonra yine dolaşabiliyorsun. bitişte film bitmiş gibi isimler geçiyor. arabaları solt üst köşede easy diye bir şey yazıyor. numaraları kullanarak most wanted arabalarına ya yol çizer ya da daha önce karşılaşmışsan direkt oyuna başlar. geçtiğin her arabaya ulaşmak zorundasın hafif yanına dokundurabilsen hemen senin oluyor aksi takdirde zor. bugattiye kadar bulabilirsen mercedes sls ile oyna en iyi odur. bugattiyi aldıktan sonra başka araba kullanmazsın zaten. bugattide 206 mph hız gördüm yani 331 km/h. arabanın gerçek hayattaki rekoru ise 420. neyse iyi oyunlar

Ben biraz önce sizin yorumunuzu gördüm 331 km/h'tan fazla olacağını düşünerek girdim oyuna aldım bugattiyi 419 km/h yaptım :)

ekipler izin vermiyor ki hızlanmaya ben mph olarak gördüm belki de yanlışım vardır. kmh çeviremedim bir türlü.

• Ben tam açacam polisleri alıyo beni içeri maşallah zr1i solluyo polis arabaları
  • oyunun ayarlarından muzigi kapat sonra sehirde gezinmeye basla.arabalarda muzik caliyor mevziye girrdin mi duyarsin sonra arabanin yanina gidip drive the car dicen araba listene ekleniyor.arabalar arasinda gecis yapmak icin easy drive gir change car sonra arabaya tiklayip jump to car olay bu.dedigim muzik olayiyla 20 e yakin arac buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bela50

Ben tam açacam polisleri alıyo beni içeri maşallah zr1i solluyo polis arabaları

hele ilk oyununda jipler geliyodu veyronla gidiyon jipler seni geçiyo adamlar 500 basıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssametalkis

quote:

hele ilk oyununda jipler geliyodu veyronla gidiyon jipler seni geçiyo adamlar 500 basıyo

aynen jip jip değil bugatti super sport mübarek

• quote:

quote:

quote:

adamlar fırslanmış 408 basıyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

adamlar fırslanmış 408 basıyo

O değil nasıl bir motor nasıl bir turbo arabanın icinde hipodrom mü var be arkadas 0-200kmh 3 saniyede çıkıyor

• Yahu oyuna yeni başladım bunlar nasıl polis arabasi? :D Turkiyedekiler torosu yakalayamiyor Neyse koskoca oyuna Seat dan bir araba koymamislar ask olsun

• Bakin Beyler Anlayan anladi bu mesaji

Need For Speed Most Wanted 2 oyuncuları her yarıs yaptıktan sonra haritalara arabalar gelir ve yarisi kazandiktan sonra bizdeki kullandıgımız araba Audia diyelim yarisi bu arabayla kazandıgınız zaman arabayi gelistirebiliyorsunuz Her bir yarisi kazanirsaniz araba gelistiriyorsunuz [Ha siz diyorsanız arabalara nasil modifiye fln atiliyor Onuda soylim]Arabala modifiye yapmak icin 1.kariyeri bitirdikten sonra 2.kariyeri bitirmeniz gerekiyor bitirdikten sonra haritada ups market diye bir Shop var orada modifiye yapıyorsunuz... [Deqisik arabalar kullanmak istiyorsanız Onuda soylim]Bakin oyuna baslamadan once esc tusuna basın sag tarafta Adamların 1. 2. 3. 4. pano yarısmaları var onları kazanırsanız adamların arabalarını alıyorsunuz oraba sizin oluyor ve o arabalar car sellect yerine kuruluyor car sellect panosuna gelmek icin ayarlardan bakabilirsiniz ve Bakin...

Onemli.... [Most wanted2 de her bir yarisi 2. 3.lukle bitirmeyin sakin 1.likle bitirin 2. 3.lukle bitirdiginiz zaman son kariyeri gecemessiniz Aleqsandra Jorqem Kariyeri cok onemli Bu kariyeri gecemessiniz ve her zaman 1. olmaya calisin] Beyler Bu arada Her bir yarisi kazanirsaniz 12.000sp fln veriyo sp(sapokajmer)paralarini biriktirirseniz Hiz yarislarina katilirsiniz hiz yarisi dedigim esc bas sag da pano var onlar hiz yarisidir[Ha sunuda soylim Need for speed most wanted 2 de Surekli yoldan araba fln almayin her qorduqunuz arabalari almayin bastan baslayin wanted 2 haritalari qezin mustanq Cti S6 aracini bulun son yarista mustanq citi Aleqsandra Jorqem kariyerinde Direq adama carpa carpa qidin Son kariyerde Full 6.seviyeli polisler gelio Gidipte ferrari Gollardo Audio Porsh Benzt Le yarisa girmeyin mustanq Cti S6 polislere karsı cok super bir aractir son seviyesine kdr getirdiginiz zmn 378basiyo Her arabadan hizli Ben yanlis yaptim ama bitirdim most wanted 2yi benim yaptiqim hatalari sizlerde yapmayin arkadaslar... O yuzden emeqiniz bosa gitmesin diye Bu paylasimi yaptim

Emeqe Sayqi...
    Hepsini okuyun Arkadaslar
    Allaha Emanet Gonulden sevqilerle
    Yiqit ozenates
    Benim yaptiqim hatalari sizde yapmayin diye bu
    paylasimi yaptim

• ssads123 S kullanıcısına yanıt
    oyunu tablete yükledim,tabletten oynıyan varsa yardım edebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darberhan

oyunu tablete yükledim,tabletten oynıyan varsa yardım edebilir mi?

anlamadım. tablet o oyunu kaldırmaz ki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.