Şimdi Ara

NFS Hot Pursuit Hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D260ED3 -- 28 Kasım 2016; 13:56:43 >

• Aa ve Af'yi kapatın nvidia control panel'den (Ati kartlarda böyle bir sorun vardı belki nvidia'da da bu sorun vardır diye düşünüyorum)

Hot pursuit'in ana konusuna açarsanız konuyu daha iyi yardımcı olabilicek kişiler var.
  • Hot Pursuit aynı sorunu yaşadım ,Press Enter'dan sonra oyundan atıyordu NFS_HP pc'den kaldrıp yendiden yükledim değişen 1 şey olmadı ,Belgeler/Criterion Games/Need for Speed(TM) Hot Pursuit save dosyasındaki (config.NFS11Save , controls.NFS11Save )dosyalarını sildim ,oyunun başlagıcındaki oyunda atma sorunu düzeldi (MUD.7.NFS11Save) dosyası oyunda ilerdeğiniz bölümlerin save dosyası silmesenizde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 27 Aralık 2010; 21:46:19 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D260ED3 -- 28 Kasım 2016; 13:57:8 >
  • hocam bendede bu oyun var oynuyorum fakat bazen yarışlarda donuyor,8-10 sn sonra mavi ekran geliyor ve nv4_disp adında bi hata alıyorum.ekran kartım nvidia 8500 gt sorun soğutma falan olabilir mi çünkü aşırı ısınıyor kart?yoksa önerilerinizi bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.