Şimdi Ara

NFS Most Wanted 2012 Değişken Frame Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Zotac 1.5GB GTX580 Ekran Kartı
    4GB1066 Mhz DDR2 Bellek
    1TB SataII 32MB cache Harddisk
    730W Power Supply
    Win8 Enterprice

Mükemmel olmasa da oyunlar için iyi bir donanıma sahip bir bilgisayarım var. GTX580 ile bu oyunu akıcı bir performans ile oynayamıyorum. İnternetten bu kartın benchmark testlerine göz attım ve en üst grafik ayarlarıyla yağ gibi akan bir görüntü ile oynadıkları gördüm. Ben oynarken 20-60 FPS arasında bir performans alıyorum oyundan. Sıkıntı nereden kaynaklanıyor?

• Sorunu sadece ben yaşıyorum anlaşılan, sessizliğe devam...
  • crysis olanını kullanıyorsun sanırım oyun ilk çıktığında crysis oynayanları azaltmak için buglı piyasaya sürülmüş ve ardından patch yayinlamislar diye bir sey okudum ayni sorun bir cok kiside var.
  • arkadaşım win 8 kaynaklanıyor win 7 geç senin için sorun deilse ben gtx460 kullanıyorum hepside intel kullanıyorum kopya yani güzel oynuyorum hiç sıkıtı vermiyor
  • Oyun korsan mı?
  • Orjinalde denedim Originden korsanda denedim, hepsinde durum aynı bir akıcı oluyor bir kasıyor mekandan mekana değişiyor. sabit bir frame yok oyunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

Oyun korsan mı?

evet korsan
  • Ben bunu indirdim sr_nfsmw_iso.torrent_[leechturk] ve 102 Led TV,de GTS250 ile 30Fps aşağısına düşmüyor senin indirdiğin oyunda bir sorun olmasın ? veya sorun Win8,de olabilir Win 7,de denedinmi oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Ben bunu indirdim sr_nfsmw_iso.torrent_[leechturk] ve 102 Led TV,de GTS250 ile 30Fps aşağısına düşmüyor senin indirdiğin oyunda bir sorun olmasın ? veya sorun Win8,de olabilir Win 7,de denedinmi oyunu ?

Ben originden orjinal dosyaları indirdim ve böyle bir sorun var...
  • arkadaşlar benim sistemimde gayet iyi durumda windows7 i5 işlemcim 8 gb ram ve 1 gb Msi gtx 460 hawks ekran kartım var hiç bir oyun bunun kadar kasmadı bende... resmen şaşırdım... hotpursuit 2 yi rahat rahat oynarken grafik olarak aynı sayılabilicek bir oyunda bukadar kasmasına bir anlam veremedim. muhtemelen oyunda bir optimizasyon sorunu var patch beklicez yine mecbur. yağ gibi akıyo diyen arkadaşlar 640x480 çözünürlükte oynuyor heralde :))
  • Mekandan mekana değişiyor fps. bazı bölümlerde yağ gibi akarken zaman zaman fotoğraf çekiyor neredeyse...
  • Geometri ve Reflection detaylarını Low yaparsanız baya bir stabil hale geliyor FPS'ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Geometri ve Reflection detaylarını Low yaparsanız baya bir stabil hale geliyor FPS'ler.

GTX 580 gibi bir karta yapılmış en büyük hakarettir senin bu dediğin. HD5770'i terk ettiğim şu aylarda hevesimi kaçırdı bu oyun. Daha para harcamam heralde bu PC denilen hortumcuya
  • Hocam bu oyunun 60 fps fix ini cıkardılar araştırın nette bulursunuz onunla yağ gibi oynanıyordu ilk cıktıgında oynamıstım ben elimdeki kartda 9800 gt 1gb 256 bit ve full ayarda acılıyordu oyun bilginiz olsun iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Geometri ve Reflection detaylarını Low yaparsanız baya bir stabil hale geliyor FPS'ler.

GTX 580 gibi bir karta yapılmış en büyük hakarettir senin bu dediğin. HD5770'i terk ettiğim şu aylarda hevesimi kaçırdı bu oyun. Daha para harcamam heralde bu PC denilen hortumcuya

O zaman benim GTX680'i camdan assagi atiyim ben Oyun optimizasyon ozurlu biz napalim.. Su PS4 ciksaydi da kurtarsaydi bizi PC'lerden..dunyanin parasini ver gel boyle surun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.