Şimdi Ara

NFS MOST WANTED 2012 NASIL? modifiye serbest gezinti olacak mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
23.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: KubilayE

Oyunu malum yerden indirdim .. denedim oyun her ne kadar the run dan daha iyi bir kontrole sahip olsada yinede arcade kontrol yapısını fazlasıyla hissetiriyor Benim için en önemli olan manual vites seçeneği oyunda yok . Yarışlar hakkında ise yarıştan öte kim kime dalarsa olmuş hiç yarış hissi alamadım ayrıca off road araçlarıda eklenmiş. Oyunda bir gta havası sezdim . oyunun tek beğendigim noktası motor sesleri.. güzel yapmışlar. ayriyetten araçlarla sokaklarda otobanda gazlamak zevkli diyebilirim. onun haricinde fazla bişey beklemeyin derim kısaca söylemem gerekirse kullan at tarzı olmuş bağlayıcı bir tarafı yok.

tam benim istediğim gibi olmuş. hem yarış yap. hemde GTA GİBİ SOKAKLARDA EĞLENEREK GEZ. özellikle de serbest gezinti kısmı çok çok çok hoşuma gitti. sanki EA içimi okumuş. tam benlik bir oyun yapmış. senin de dediğin gibi dağ bayır toprak kum otopark her yere giriliyor nerdeyse. bu çok hoşuma gitti. eski oyunlarda hiç gerçekçilik yoktu. bir yol vardı, oradan dışarı çıkamıyordun. etrafı duvarlarla çevrili bir yol gibi... ama bu oyun çok gerçekçi. aynı gerçekteki gibi binalara ve binaların arka bahçelerine, park alanlarına, toprak yollara, .. filan girebiliyorsun ve buralarda araba arıyorsun. bence heyecan verici bir durum OYUN BENİM HOŞUMA GİTTİ AÇIKÇASI. HATTA ESKİ MW'DEN DAHA ÇOK BEĞENDİM. ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ

Her yere girebilmek güzel ve zevkli fakat sürekli gezmek bir süre sonra bayacaktır diye tahmin ediyorum.. benim için öncelik kontrol yapısı ve yarış sistemi. Kontroller fazla arcade olmuş Yarışlarda fallout tarzı olmuş çok uçuk. Nfs deki yarış atmosferi yok bence..

• eski mw den iyi olmadığı kesin gibi
  • berbet ötesi bir yapım olmuş
  • Fena değil ortalamada bir oyun.
  • oynanabilirlik olarak keyif almadığım bi oyun olmuş. görüntü ve manzara güzel ama keyifli değil.
  • Grafikler frostbite 2.0 motoruna yakışır şekilde güzel olmuş. Fakat yarış atmosferinden ve oynanıştan yoksun. Nerede o eski MW heyecanı. Kısaca bana göre ortalama bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde o eski nfs'ler
  • Need for Speed The Run in Need for Speed Most Wanted aut Need for Speed Most Wanted ilki gibi değil
    inceleme videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=L5se0K88zEw&feature=player_embedded
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.