Şimdi Ara

NFS MOST WANTED 2012 NASIL? modifiye serbest gezinti olacak mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
23.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 21 Mayıs 2017; 16:7:9 >

• oyun çıkmadan kimse birşey diyemez ama görünüş şekli modifiye yok o yüzden bir iş çıkmaz bu oyunda al oyna bitir çöp
  • Ön görüş;

NFS The Run kopyasıdır kesin.
  • her zamanki gibi berbattır lanettir çöptür iğrençtir,artık duymaktan baygınlık geçirdiğimiz ''EA bıraksın bu işleri'' vs... vs... vs... geyiğinin 2012 versiyonudur.. ama bu lafları edenlerin hepsinin gizli gizli oynayacağı bir oyundur...

dip not: The Run'la bir alakası olamaz, bakınız yapımcılar: The Run: Blackbox , The Most wanted:Criterion Games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 5 Eylül 2012; 16:08:42 >
  • Criterion'un yaptığı Hot Pursuit de güzeldi,Most Wanted'ın da güzel olacağından şüphem yok.
    Free roam olacak diye biliyorum.
    Modifiye ise olacak ama o ilk MW'deki kadar detaylı olmayacak.

Ama The Run'dan iyi olacağı kesin.
  • Bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla oyun tam bir çöp.
    Kötü olduğunu biliyorum ama yine de deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla oyun tam bir çöp.

5 dk'lık videodan nasıl çöp olduğunu anladığınızı sorabilir miyim? yani oyunda mesela ne eksik.

araba bi yere çarpıyo bi çizik yok :) daha ne eksik olsun ki en önemli detaylar yok. en fazla tamponda bişeyler oluyor :D arabaya atom bombası atsalar camda çizik bile olmaz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla oyun tam bir çöp.

5 dk'lık videodan nasıl çöp olduğunu anladığınızı sorabilir miyim? yani oyunda mesela ne eksik.

The Run'la benzer sürüşe sahip.Ve The Run'daki sürüş iğrençti.
  • NFS MOST WANTED 2012 NASIL? modifiye serbest gezinti olacak mı?

Alın Beyler Ss Karar Sizin Ama bazı arkadaşlara hak veriyorum al oyna bitir world daha zevkli online ;)
  • ilk videolarda run çakması dedim ama 2 3 video sonra dedim bu sefer sürüş felan olmuş
  • yok abi ya midnight club la yı pc de oynasam ne güzel bişeydir ya
  • Büyük ihtimalle birkaç gün oynayıp kenara atılacak bir oyun olacaktır. Underground 2 yi 2-3 yıl oynadığımı hatırlıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Büyük ihtimalle birkaç gün oynayıp kenara atılacak bir oyun olacaktır. Underground 2 yi 2-3 yıl oynadığımı hatırlıyorum.

Underground 2 - MW hala yüklü bende.Sıkıldığımda girip oyalanıyorum.
    Hot Pursuit 2010 araçlar otomatik yanlıyor , kasa yapma olasılığınız %10 gibi oluyordu.
    The RUN kadar berbat bir araç kontrolü yoktu.Aksiyon oyunundan çıkmış gibiydi.En rahat , güzel sürüş olarak NFS serisinde Most Wanted çıkmıştır.Umarım adını kirletmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 18 Eylül 2012; 15:52:22 >
  • Son çıkan NFSlerde catchup çok fazla oluyor. 350 ile gidiyorum arkadan polis sanki 600 le gidiyor gibi beni geçiyor. Most wanted da olmaz ins.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

ilk videolarda run çakması dedim ama 2 3 video sonra dedim bu sefer sürüş felan olmuş

zaten 1 tane video yok mu? ikinci veya üçüncü videonun linkini verebilir misin?

hacı youtube'da araştır işte 3-4 tane video var
  • quote:

quote:

quote:

ilk videolarda run çakması dedim ama 2 3 video sonra dedim bu sefer sürüş felan olmuş

zaten 1 tane video yok mu? ikinci veya üçüncü videonun linkini verebilir misin?

hacı youtube'da araştır işte 3-4 tane video var

buldum. fakat bu videolar bana kaçak gibi geldi. neyse kaçak ya da değil. sonuçta qameplay videosu ayrıca bence videolar ile sürüş anlaşılmaz kendin oynayıp o hissi almak lazım. aslında iyi dediğimiz eski MW'nin sürüşü iyi fakat hiç gerçekçi değildi. THE RUN bir oyun için aşırı gerçekçi sürüşü vardı. bence yeni MW'de tam ortasını buldular. hem gerçekçi hem iyi bir sürüşü olacak gibi duruyor. anlatabildim mi?

• indirdim halısaha maçımdan sonra oynayıp ben de yorumlara dahil olabilirim :))
  • Oyunu malum yerden indirdim .. denedim oyun her ne kadar the run dan daha iyi bir kontrole sahip olsada yinede arcade kontrol yapısını fazlasıyla hissetiriyor Benim için en önemli olan manual vites seçeneği oyunda yok . Yarışlar hakkında ise yarıştan öte kim kime dalarsa olmuş hiç yarış hissi alamadım ayrıca off road araçlarıda eklenmiş. Oyunda bir gta havası sezdim dağ bayır toprak kum otopark her yere giriliyor nerdeyse.. oyunun tek beğendigim noktası motor sesleri.. güzel yapmışlar. ayriyetten araçlarla sokaklarda otobanda gazlamak zevkli diyebilirim. onun haricinde fazla bişey beklemeyin derim kısaca söylemem gerekirse kullan at tarzı olmuş bağlayıcı bir tarafı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayE

Oyunu malum yerden indirdim .. denedim oyun her ne kadar the run dan daha iyi bir kontrole sahip olsada yinede arcade kontrol yapısını fazlasıyla hissetiriyor Benim için en önemli olan manual vites seçeneği oyunda yok . Yarışlar hakkında ise yarıştan öte kim kime dalarsa olmuş hiç yarış hissi alamadım ayrıca off road araçlarıda eklenmiş. Oyunda bir gta havası sezdim dağ bayır toprak kum otopark her yere giriliyor nerdeyse.. oyunun tek beğendigim noktası motor sesleri.. güzel yapmışlar. ayriyetten araçlarla sokaklarda otobanda gazlamak zevkli diyebilirim. onun haricinde fazla bişey beklemeyin derim kısaca söylemem gerekirse kullan at tarzı olmuş bağlayıcı bir tarafı yok.

Kesinlikle katılıyorum hocam yarışta kim kime dalarsa şeklinde oynuyoruz ayrıca kontroller BERBAT hele her arabaya özel yarışmı kazanıcaz halla halla oyun kısaca çöp olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: KubilayE

Oyunu malum yerden indirdim .. denedim oyun her ne kadar the run dan daha iyi bir kontrole sahip olsada yinede arcade kontrol yapısını fazlasıyla hissetiriyor Benim için en önemli olan manual vites seçeneği oyunda yok . Yarışlar hakkında ise yarıştan öte kim kime dalarsa olmuş hiç yarış hissi alamadım ayrıca off road araçlarıda eklenmiş. Oyunda bir gta havası sezdim . oyunun tek beğendigim noktası motor sesleri.. güzel yapmışlar. ayriyetten araçlarla sokaklarda otobanda gazlamak zevkli diyebilirim. onun haricinde fazla bişey beklemeyin derim kısaca söylemem gerekirse kullan at tarzı olmuş bağlayıcı bir tarafı yok.

tam benim istediğim gibi olmuş. hem yarış yap. hemde GTA GİBİ SOKAKLARDA EĞLENEREK GEZ. özellikle de serbest gezinti kısmı çok çok çok hoşuma gitti. sanki EA içimi okumuş. tam benlik bir oyun yapmış. senin de dediğin gibi dağ bayır toprak kum otopark her yere giriliyor nerdeyse. bu çok hoşuma gitti. eski oyunlarda hiç gerçekçilik yoktu. bir yol vardı, oradan dışarı çıkamıyordun. etrafı duvarlarla çevrili bir yol gibi... ama bu oyun çok gerçekçi. aynı gerçekteki gibi binalara ve binaların arka bahçelerine, park alanlarına, toprak yollara, .. filan girebiliyorsun ve buralarda araba arıyorsun. bence heyecan verici bir durum OYUN BENİM HOŞUMA GİTTİ AÇIKÇASI. HATTA ESKİ MW'DEN DAHA ÇOK BEĞENDİM. ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.