Şimdi Ara

NFS Most Wanted Nasıl Yüklenir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
69.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nfs most wanted ı yükleyemiyorum.Alcohol diye bi program falan var nası kurucağımı bi türlü çözemedim.Lütfen yardımcı olun en baştan nasıl yükleniyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

NFS Most Wanted Nasıl İndirilir ve Kurulur?

NFS Most Wanted (2005) yarış tutkunları arasında popüler bir video oyunudur. Oyunu indirmek ve kurmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Bir oyun indirme platformu seçin: Steam, Origin veya Epic Games Store gibi saygın bir oyun indirme platformuna gidin.
    2. "Need for Speed Most Wanted" veya "NFS Most Wanted 2005" ifadesini arama çubuğuna yazın.
    3. Oyunun resmi sayfasına gidin ve "İndir" veya "Satın Al" düğmesine tıklayın.
    4. İndirme işleminin tamamlanmasını bekleyin. İndirme süresi internet hızınıza bağlı olarak değişebilir.
    5. İndirilen kurulum dosyasını açın.
    6. Kurulum sihirbazını takip edin ve ekrandaki talimatları uygulayın.
    7. Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatın ve yarışın keyfini çıkarın!

İşte NFS Most Wanted (2005) oyununu indirmek ve kurmakla ilgili ek bazı ipuçları:

• Yalnızca güvenilir kaynaklardan oyun indirin.
    • Yeterli depolama alanınız olduğundan emin olun.
    • Kurulum sırasında antivirüs yazılımınızı devre dışı bırakmayı unutmayın.
    • Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, oyunun resmi web sitesini veya ilgili oyun indirme platformunun destek ekibini ziyaret edebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • adamım onu yüklemek ayrı bi dert oynamak ayrı bi dert

daemon tools diye program var onu indir netten yükle

yükledikten sonra yaz gerisini anlatayım sana
  • TAMAMDIR YÜKLEDİM DAEMON TOOLS U
  • şimdi kardes gorev cubuğunda sağ alt köşede daemon toolsun iconu wardır
    ona bi kere tıkla 2 secenek cıkar karsına
    alttakini sec sonra cıkan windows gezgininde most wanted in olduğu yere gel ve orada sıralanan .mds uzantılı dosyalardan
    (4 tane olacak) en üsttekini sec. oyun yuklenmeye baslayacaktır.
    %25 e gelince senden 2. cd yi takmanı isteyecek .
    biraz once yaptığın gibi acıp ikinci dosyayı sec ac de ve "cd2 yi takın mesajı" na tamam de.
    o sekilde 3. ve 4. dosyaları da istediğinde sec ve oyunu kur.
    sonra masaüstünde nfs most wanted kısayolu eklenir.
    oyunu buradan acmaya calıstığında yine "cd 1 itakın" uyarısı werir.
    yine sağ alttaki icona tıkla ve birinci dosyayı secip ac de
    ve sonra kısayolu kullanarak oyunu calıstır.
  • harikasın ,,, ayrıyetten belki crack ta istiyebilir cd nin içinde kurukafa şeklinde bi şey varsa o crack yoksa msn imi ekle yollayayım sana
    quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

şimdi kardes gorev cubuğunda sağ alt köşede daemon toolsun iconu wardır
    ona bi kere tıkla 2 secenek cıkar karsına
    alttakini sec sonra cıkan windows gezgininde most wanted in olduğu yere gel ve orada sıralanan .mds uzantılı dosyalardan
    (4 tane olacak) en üsttekini sec. oyun yuklenmeye baslayacaktır.
    %25 e gelince senden 2. cd yi takmanı isteyecek .
    biraz once yaptığın gibi acıp ikinci dosyayı sec ac de ve "cd2 yi takın mesajı" na tamam de.
    o sekilde 3. ve 4. dosyaları da istediğinde sec ve oyunu kur.
    sonra masaüstünde nfs most wanted kısayolu eklenir.
    oyunu buradan acmaya calıstığında yine "cd 1 itakın" uyarısı werir.
    yine sağ alttaki icona tıkla ve birinci dosyayı secip ac de
    ve sonra kısayolu kullanarak oyunu calıstır.

• saol kardes ikidaka ayırıp bir arkadasın sorununna cozum bulabiliyorsak ne iyi
    doğru bi de o kurukafa iconlu bi program wardı onu bend istemiodu yasarken de aklıma gelmedi
    soan arkadas cewap werirse oldu veya olmadı diye
    olmadıysa arar buluruz programı be arada bakıorum bu konuya
  • arkadaşlar most wanted için ufak bi exe ile daemon toolssuz ve shide.exe siz çalıştırabilirsiniz sadece masa üstüne çift tık yapmanız yeterli oluryalnız crack palaşmak yasak olduğu için veremiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS: Most Wanted Otomobil Paketi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deamon isteyen oyunlarda basit bi kural var. rar dan çıkarılan dosyaları deamon kullanarak org cd gibi yüklemek.
  • ya arkiler ben yeni üyeyimde bi yardımsı olursanız sevinirim most wanted ı yükledim açılmıo halen şu yazı çıkıyor tıkladığımda please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application diye bişe çıkıoo yani crack istiooo bir yardım istiyorum yardım ederseniz sevinirim..
  • ya benim msn şu eklesende bana anlatsan fdefance@hot..
    quote:

Orjinalden alıntı: combata

arkadaşlar most wanted için ufak bi exe ile daemon toolssuz ve shide.exe siz çalıştırabilirsiniz sadece masa üstüne çift tık yapmanız yeterli oluryalnız crack palaşmak yasak olduğu için veremiyoruz
  • aga benim msn ye yassen fdefance@hotmail.com
    quote:

Orjinalden alıntı: Pir

adamım onu yüklemek ayrı bi dert oynamak ayrı bi dert

daemon tools diye program var onu indir netten yükle

yükledikten sonra yaz gerisini anlatayım sana
  • ya ben yeni üye oldum da nfs yi yükledim please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application diye şey diyo anlamadım yardımcı olursanız sevinirim msnem ihsan_mert_187@hotmail.com ister oyara yazın isterseniz buraya ama yazın
  • arkadaşlar most wanted yüklerken dosyaları nasıl cıkartıcam hard diske cıkarın dio??
  • arkadaşlar most wanted ı yükledim ama doğru dvd-rom takınız diyor ne yapmalıyım ? yardımcı olabilirmisiniz ?
  • ARKDAŞLAR CRACK FALAN VAR AMA DİRECT X KABUL ETMİYO YENİSİNİ İNDİRDİM AMA ONU DA KABUL ETMİYO

HATA:İNSTAllation connot contiue because this game reques DirectX 0 or higher to be installed on your system.
    please sownload the lastest version

DİYOR AMA DirectX 11'i indirdim bana mısın demiyor. Lütfen acil yardım edin bana!
  • EsolCias E kullanıcısına yanıt
    kardeş kurulum dosyalarını masaüstüne kaydet dosyaların içindeki Directx i sil öyle kur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.