Şimdi Ara

NFS Most Wanted Rakiplerin Yetişmesi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farketmişsinizdir,yarış esnasında fark attığımız bir araç haritada yol takip etmeden sanki dağ bahçe tarla gider gibi bir bakıyorum arkamda bitmiş. Bunu düzeltmenin bir ayarı varmı acaba,bilen arkadaşlardan yardım bekiyorum...

• walla banada öle geldiği oluyordu anında yanımda bitiyordu bazen:) diordum nası gidio bu be..
  • Catch Up özelliği bu olaya sebebiyet veriyor... Bunun yapılma sebebi oyunda heyecenın kopmaması... Ama bazen bizi uyuz eder... Catch Up seçeneğini off yaparsanız o olayı yaşamazsınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Catch Up özelliği bu olaya sebebiyet veriyor... Bunun yapılma sebebi oyunda heyecenın kopmaması... Ama bazen bizi uyuz eder... Catch Up seçeneğini off yaparsanız o olayı yaşamazsınız...

Sanırım haklısın arkadaşım,bi dönem oyunu oynarken bu canımı cok sıkmıştı ayarlarını kurcalerken düzeltmiştim bu özelliği arabalar yetişmiyorlardı,tabi bu dediklerim uzun zaman önce olduğu için emin değildim acaba bu oyundamı başka bi oyundamı yaptım bunu diye.Oyun şimdi türkçe yamasıyla oynadığım için yakalama özelliği ile lgili bişey göremedim.Acaba yerini tam yazabilirsin.Ayarlarda oyun içi ayarlara baktım ama göremedim.Yardımcı olursan sevinirim...
  • ama dikkat edin arayı açarlarsa sizde yetişemiyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb91

ama dikkat edin arayı açarlarsa sizde yetişemiyosunuz

evett
  • quote:

Zaten onlar arayı açtımı yetişmek mümkün değil,hem ben geçilipte arayı açtıklarında hiç öyle dağ tepe evlerin üstünden gittiğimi hiç hatırlamıyorum.Biraz boş bir yorum olmuş bu!

Yokmu bu ayarın türkçe NFS Most Wanted'da nereden yapılacağını açıklayacak bir arkadaş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet ya hep yetisiolar anlamiorum adam kanat taksa okadar çabuk gelemez ama ben yine açiyorum arayi

fakat sanirim catch up özelligi MWde kapanmiyo hiç gözüme çarpmadi
  • Carbonda bu özellik yok galiba arkadaşlar
    Oyunu bitirdim ama hiç dikkat etmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgungormez

quote:

Zaten onlar arayı açtımı yetişmek mümkün değil,hem ben geçilipte arayı açtıklarında hiç öyle dağ tepe evlerin üstünden gittiğimi hiç hatırlamıyorum.Biraz boş bir yorum olmuş bu!

Yokmu bu ayarın türkçe NFS Most Wanted'da nereden yapılacağını açıklayacak bir arkadaş...

usta yarlardan catch up özelliğini kapatıyosun deidk ya.bide ewlerin üzerinden uçmak gerekmiyo o özellik açıkken sende yetişebiliyosun eğer azcık oynamayı biliyosan.

• Arkadaşlar bu sorun bence most wanted ın en önemli sorunu.
    Bir keresinde DB9 ile giderken adama 40 saniye fark atmıştım 300-400 metre sonra adam farkı 5 saniyeye kadar indirdi.
    Sanırım özel jetleri var fark ancak böyle kapatılabilir ama aynı farkı onlar yapınca yakalamak mümkün olmuyor.
  • o sorun deil ki most wanted ın ayarı.Catch up multıplayer da kapatılabılır sadece.
  • Bu ayar normal menülerde yok ama oyunun ayar dosyalarının içinde var.Örneğin hızlandıkça görüntünün akıp gitmesi için de menüde ayar yok,ama bir ayar dosyasından kapatılabiliyor.

Catch Up özelliği bazen sizin rakibi yakalamanızı sağlayabiliyor,adam yolun ortasında birdenbire yavaşlayıveriyor ama sizden çok rakibe yarıyor,aynı dediğiniz gibi sanki dere tepe düz gidip gelmiş gibi bitiveriyor.Fark azsa size yarıyor ve geçiyorsunuz,ama çok olduğunda onlara yarıyor.Kapatmak daha mantıklı bence.Bir kurcalayayım bakayım,bulursam nasıl kapatıldığını yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.