Şimdi Ara

NFS-Run ekran kartı driver sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumda Nvidia Geforce 8600M GT ekran kartı var. Driver 258.96 versiyonu yüklü.

Oyuna girmeye çalışınca bu hatayı veriyor.

Bende nvidia sitesinden benim ekran kartıma uygun 285.38 versiyonunu indirdim. Kurdum. Ama sanki yanlış driver indirmişim gibi ekran kartını sorunlu tanıyor. Uygun görünen bütün driverlari hatta beta sürümleri indirip tek tek kurmayı denedm ama hiç biri uymadı. Sadece 258.96 sürümü uyuyor onuda oyun kabul etmiyor. Ne Yapmamı önerirsiniz ? Aynı hatayı yaşayan başka arkadaşlar var mı ?
    Not: Windows 7 professional sp1 kullanıorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4_eVeR_K.O -- 3 Ocak 2012; 22:27:54 >

• aynı sorun bendede oluyor bnde çok denedim fakat belirttiği sürüm benim ekran kartıma uymuyor yardımcı olurmusunuz
  • aynı sorun bende de var senin yaptıklarının aynısını ben de yaptım, ve yaşadım. win 7 home 32 bit kullanıyorum aynı hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.O

Laptopumda Nvidia Geforce 8600M GT ekran kartı var. Driver 258.96 versiyonu yüklü.

Oyuna girmeye çalışınca bu hatayı veriyor.

Bende nvidia sitesinden benim ekran kartıma uygun 285.38 versiyonunu indirdim. Kurdum. Ama sanki yanlış driver indirmişim gibi ekran kartını sorunlu tanıyor. Uygun görünen bütün driverlari hatta beta sürümleri indirip tek tek kurmayı denedm ama hiç biri uymadı. Sadece 258.96 sürümü uyuyor onuda oyun kabul etmiyor. Ne Yapmamı önerirsiniz ? Aynı hatayı yaşayan başka arkadaşlar var mı ?
    Not: Windows 7 professional sp1 kullanıorm.

arkadaşlar mevcut kullandığınız driverı unistall yani silip kaldırma işleminde bir sıkıntı olmuştur büyük ihtimalle o yüzden hala eski sürücüleri görüyordur muhtemelen oyun, driver unistall veya benzeri bir programla mevcut driverınızı silmeyi ve yeni driverınızıda kurmayı deneyin derim size.

iyi oyunlar

• Driver'ı yeniden indirip kurmayı dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.