Şimdi Ara

NFS shift için direksiyon almaya değermi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımdan momo yu ödünç aldım fakat beğenmedim.

zaten oyunu açmakta ayrı bi dert. herşey low da anca oynayabiliyorum
    hd4850 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymaster

arkadaşımdan momo yu ödünç aldım fakat beğenmedim.

zaten oyunu açmakta ayrı bi dert. herşey low da anca oynayabiliyorum
    hd4850 ile

Yuh diğer bileşenler neler? HD3870 ile her şey highda takılmadan son sürat oynuyorum.
  • HD 4850 bile nfs shift oynamaya yetmiyor. ayrıca shifti direksiyonla oynamakta çok zevksiz. xbox360 alınacak forza oynanacak. reklamları izlediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 5 Ekim 2009; 21:38:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykasap22

HD 4850 bile nfs shift oynamaya yetmiyor. xbox360 alınacak forza oynanacak. reklamları izlediniz

Aynen. Momo almış beğenmemiş 4850 ile low açamamış mış mış. Kimi kandırıyorsun bebeeem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

HD 4850 bile nfs shift oynamaya yetmiyor. xbox360 alınacak forza oynanacak. reklamları izlediniz

Aynen. Momo almış beğenmemiş 4850 ile low açamamış mış mış. Kimi kandırıyorsun bebeeem?

+1 MOMO dünya lideri üreticilerden biridir.
    Adamların MOMO lisansı verdikleri bir ürüne nasıl dandik dersin?
    Hiç anlamıyorum arkadaş şu lafları, MOMO dandik diyip işin içinden çıkıyorlar ya çıldırıyorum...
    MOMO bu MOMO...

• G25 e verdiği tepkiler çok ama çok sıradan. bordürlere çıkıyorsun, rakiplere çarpıyorsun, doğru düzgün efekt vermiyor. yani alacağımı zannettiyim efektler fos oldu gitti. Bir de utanmadan G27 profili koymuş. Sen önce debriyajı kullandırt be. Hem oyuna seçenek koymuşsun. Manuel Clutch =on/off diye. Hem de yarışta debriyajsız vites geçirt. Ben eğer debriyaj ile uğraşmadan viteslerin geçmesini istiyorsam zaten OFF yaparım onu. Daha niye koydun ki on/off seçeneğini? Ps3 te ki hali de aynı oyunun. Çevresel efektler dediğim gibi g25 e hiç yakışmıyor bence.

EA ne iş yapıyor anlamıyorum. Ne bir trackir desteği var, ne doğru düzgün g25 desteği, ne de ati kartlara. Bu zamanda çıkan bir araba yarışı ki sen NFS yapıyorsun. O kadar özene bezene kokpitler yapmışsın ama bir trackir desteği koyamamışsın. yuh sana.
  • Logitech Driving Force GT ile nasıl bir performans sağlar acaba? Sette pek bulunmuyor bu aralar.
  • hey Allahım ya.

anlamıyorumki neden böyle cahilce yorum yapıyorsunuz.

yukarda bi arkadaş var.bi MOMO su var sanırım ve başka birşeyi yok öyle gözüküyor

ben momo kötü mü dedim acaba? sadece bu oyun için direksiyon almaya deymez dedim.

diger arkadaş içinde.

paneldeki sistemimle nfs shift oynayamıyorum. ati ye destk vermiyormuş
    bilip bilmeden konuşmamanı öneririm.
    girip nfs shift bölümüne bakabilirsin hd4890 ile bile oynayamayan var bu oyunu.

not: lütfen yazdıklarımı 3-4 defa oku pekiştir biraz sonra yorum yaz. ayrıca gözünüzle okuyun lütfen.
  • Bence git direksiyon yerine bi tane Chillstream al Bu konu altında biraz saçma oldu ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamil93

Bence git direksiyon yerine bi tane Chillstream al Bu konu altında biraz saçma oldu ama...

chillstream im var ztn onla oynamaya çalışıyorum fakat 15-20 fps le oynanmıyor.

bu oyunuda ayarları düşük oynayacagıma toca race driver4 oynarım daha iyi
  • dostum 15-20fps ile direksiyon ile de oynayamazsın sonuçta.
  • tamam o ayrı bi konu.ayarlar low dayken fps yükseliyor.
    fakat burda benim tartıştıgım bu oyun için direksiyon almaya degermi?
    bence hayır.
  • Bu oyun için kesinlikle bence de hayır. G25 i olan biri Ps3 te Formula One oynamadan neye sahip olduğunu anlayamaz bence.
  • önce nfs shift için direksiyon tavsiyesi istiyorsun, fazla değil, 2 mesaj sonra piyasadaki en kaliteli direksiyonlardan birini şak diye buluyorsun, beğenmiyorsun, sonrada milleti forzaya davet ediyorsun. üstelik HD 4850 gibi iyi bir ekran kartı ile bile açamıyorsan.

1-) 4850 ile o oyun çatır çatır açar.
    2-) xboxı olan adam zaten nfs shifti xbox360 da oynar, pc ile boğuşmaz.
    3-) xboxta zaten halihazırda direksiyonu olan adam bide kalkıp pc için direksiyon alayımmı diye sormaz.
    4-) amacı, nfs in direksiyondaki performansını merak eden adam, ortada fol yok, yumurta yokken şak diye forzanın muhabbetini açmaz.

köylü kurnazlığının lüzumu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 5 Ekim 2009; 23:38:25 >
  • quote:

önce nfs shift için direksiyon tavsiyesi istiyorsun, fazla değil, 2 mesaj sonra piyasadaki en kaliteli direksiyonlardan birini şak diye buluyorsun, beğenmiyorsun, sonrada milleti forzaya davet ediyorsun. üstelik HD 4850 gibi iyi bir ekran kartı ile bile açamıyorsan.

1-) 4850 ile o oyun çatır çatır açar.
    2-) xboxı olan adam zaten nfs shifti xbox360 da oynar, pc ile boğuşmaz.
    3-) xboxta zaten halihazırda direksiyonu olan adam bide kalkıp pc için direksiyon alayımmı diye sormaz.
    4-) amacı, nfs in direksiyondaki performansını merak eden adam, ortada fol yok, yumurta yokken şak diye forzanın muhabbetini açmaz.

köylü kurnazlığının lüzumu yok

Tam köylü kurnazı. Forza daha güzelmiş bik bik bik. Git onu oyna o zaman. Yok direksiyon ile oynanmazmış. O zaman oynama arkadaşım. Ne diye soruyorsun? Selametle haydi. İksbaksının ışıklarına fazla bakmada mazallah 3 kırmızı ışık insanı epilepsi krizine sokar.

• evet itiraf ediyorum forzanın yapımcısı babam fazla para kazanmak için sizi forza ya çekmek istiyorum
    allah akıl fikir versin ne diyim ben size.

hd4850 ile shift oynayamıyorum. takır takır açmıyor işte.

burda nede yalan söylüyo olabilirim acaba?neden durup dururken pc mi kötüleyim?

ayrıca xboxum yok. daha onceden vardı ona dayanarak konusuyorum.

sadece acaba tekrardan 500 kagıt verip xbox almak yerine kendime böyle bi alternatif üretmeye çalıştım fakat kesinlikle yerini tutmaz.

sizden ricam lütfen biraz mantıklı konuşunda bende tartışmaktan biraz zevk alayım. daha neyi savundugunuzu bilmeden yoldan geçen arabaların peşinden koşuyorsunuz.

TEKRAR SÖYLÜYORUM.

1. Hd4850 ekran kartım var. NFS Shift Oynayamıyorum
    2. Xbox alacak param olmadıgı için pc ye bir direksiyon alıp kendimi shift ile oyalamak istiyordum fakat güzel olmadıgını gördüm.
    3. Ne shifti nede momo ymuş bilmemneymiş hiç birini kötülemiyorum. sadece daha iyisi oldugunu biliyorum. konuda yarış oyunları oldugu için bunları kıyaslamam gayet doğal sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canok -- 6 Ekim 2009; 2:39:04 >

• 1-hd4850 diye sana x550 kaktırmışlar geçmiş olsun
    2- 4850 ve direksiyon ve anakart ve dahi işlemci parası xboxa tekamül eder
    3- Daha iyisi olduğunu biliyorsan veya düşünüyorsan ve bu konuda sabit fikirliysen neden insanlara fikrini soruyorsun?
    Forza' nın yapımcısı da baban olmayabilir ama sıklıkla insanlarda görülen "bana kaçtı millette alsında salak gibi gözükmeyeyim" tribini gözlemliyorum sende.

Benden sana tavsiye, bilgisayarını sat ve git bir xbox al. Sende kurtul bizde...
  • hoca sen HD4850 gibi bir kartla, nfs shift gibi, grafik olarak vasatı dahi aşamayacak bir oyunda sorun yaşıyorsan sana 2 tane tavsiyem var.

1-) o kartı acilen sat, biraz para ekle üstüne nvidia çipsetli bir kart al.
    2-) xbox360 al (ha ben gider pc de mayın tarlası oynarım genede xbox360 denen komik cihazı almam o ayrı. ama sen forza falan diyorsun. alabilirsin tabi...)

ayrıca "sadece acaba tekrardan 500 kagıt verip xbox almak yerine" demişsin. eğer eski makineni 3k yüzünden çöpe attında o yüzden "tekrardan" diyorsan kusura bakma ama ekran kartıyla uğraşmadan oyun oynamak istiyorsan 1 değil 10 tane xboxı çöpe atacaksın. pc nin kahrını çekmek istemiyorsan xboxın kahrını çekeceksin. yapacak bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 6 Ekim 2009; 3:49:22 >
  • direksiyon alacaksan al, ama sağlam bişey al en az momo olsun, tabi shift için değl sadece dirt2 geliyor 4ever codemaster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Logitech Driving Force GT ile nasıl bir performans sağlar acaba? Sette pek bulunmuyor bu aralar.

Vatan ve sanalmarketim.comda gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.