Şimdi Ara

NFS shift için direksiyon almaya değermi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar eski nfs serileri gibimi yoksa simulasyon a yaklaşma varmı oyunda. ona göre direksiyon alıcamda.

• Al kardeş. Oldukça zevkli. Ama direksiyona alışman biraz zaman alır. Alıştıktan sonra klavye ile oynamak istemezsin. Tabi Feedback motorlu güzel bşey almak şartı ile.
  • Sadece shift için değil, ilerde çıkacak oyunlar içinde güzel olur.Eğer ciddi düşünüyorsan direksiyon almayı.
  • bende düşünüyom çok güzel oluyo gerçekten logitech momoyu inceledim baya güzel ve oynamasıda zevkli
  • Dİreksiyon ben de düşünüyorum. Alışabilirmiyim acaba. Underground 2 den sonra shift e alışmakta zorluk çekiyorum. Bide şu grid e başlasam.
  • xbox ta forza oynuyordum direksiyonla ve mükemmeldi. fakat o oyun simulasyon oldugu için belki öyle zevk veriyodu bana. acaba bundada o hissi verirmi diye şüpelerim var.
  • Direksiyon olmadan yarış yaptığını mı sanıyorsun dostum? ;)
    Umarım yeterince açıktır...
  • 1 direksiyonla sadece 1 tane oyun oynanır diye bir kuralmı varki "NFS shift için direksiyon almaya değermi?" diye soruyorsun dirt, grid, burnout, dirt 2, test drive, nfs shift vs... çoğu oyunu oynarsın. yanlız direksiyon kaliteli olursa oyun zevkli olur
  • dostum neden shift için diye soruyosun daha önceki oyunlarda da kullanabilirsin, bütçen varsa al tabi...
  • Alırsanız ilk başta alışamıyorsunuz ve hertarafa vuruyorsunuz ama moralinizi bozmayınız alışınca sizi süper bir keyif bekliyor olacak
  • Bence alma, değmez. Oyun güzel fakat simulasyon değil... Onun yerine gamepad alabilirsin. Direksiyon alınca sorunlar bitip herşey mükemmel olmuyor ve direksiyonu olan birçok kişi de ayarlarla boğuşuyor. Direksiyonun kullanım ve eğlence yönünden kesin bir avantajı olduğunu düşünmüyorum gamepad'e göre. (Tabi araba yarışlarının hastasıysan o zaman başka.)
  • direksiyonun keyfi başkadır al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Bence alma, değmez. Oyun güzel fakat simulasyon değil... Onun yerine gamepad alabilirsin. Direksiyon alınca sorunlar bitip herşey mükemmel olmuyor ve direksiyonu olan birçok kişi de ayarlarla boğuşuyor. Direksiyonun kullanım ve eğlence yönünden kesin bir avantajı olduğunu düşünmüyorum gamepad'e göre. (Tabi araba yarışlarının hastasıysan o zaman başka.)

yarış hastası olmak gerekmiyor direksiyon seti kullanmak için...tamamen zevk meselesi vede göreceli olarak eğlenceli...
    ben ilk kez set aldğm halde hiçbir sorunla karşılaşmadım ve çok rahat şekilde kullanıyorum...keşke daha önce alsaymışım diyorum...

alacak olanlara Logitech Driving Force GT tavsiye ederim pc de sorunsuz çalışıyor..

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=16821187038

• direksiyon almış bulunmaktayım fakat sonucu hüsran

bu oyunu direksiyonla oynayıpta zevk alanları xbox ta forza oynamaya davet ediyorum

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

yarış hastası olmak gerekmiyor direksiyon seti kullanmak için..

Sonuçta yarış oynamaktan başka hiçbirşey yapamayacağın bir alete o kadar para veriyorsun. Bu bakımdan söyledim... Gamepad ile her oyunu oynarsın. Hatta oyun dışında da kullanabilirsin. Yarışlarda da direksiyonu hassas bir şekilde kontrol edersin. (Küçük olduğundan kullanımı da rahat.)
  • Değer.
  • Ben sırf bu oyuniçin aldım ve pişman değilim. Klavyeden zevk alamadım, keza gamepad de öyle. Reklam olsun istemem ama momo aldım 169 YTL ve memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymaster

direksiyon almış bulunmaktayım fakat sonucu hüsran

bu oyunu direksiyonla oynayıpta zevk alanları xbox ta forza oynamaya davet ediyorum

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
    iyi forumlar

hangi direksiyon setini aldınız ?
  • Bende Formula force ex varbu ürüne dokunmayın. Derim ha dandik mi değil tabiki. Oldukçata güzel. AMa tek feedback motoru direksiyonda gereksiz kasılmalara yol açıyor. Onun yerine 2 feedback motorlu momo alsanız daha iyi olabilir kanısındayım.
  • Bence kesinlikle almalısın tek bir oyunda için düşünme direksiyonu alıp oynarken kendinden geçebiliceğin bir çok oyun var. Ben aldım çok memnunum :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.