Şimdi Ara

NFS U2 arabalariniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
1
Favori
39.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabanızın yıldızlarını yükselticeksiniz ki magazinlere kapak olup sponsır kapabileseniz. Bende audi TT var. Bu arada nasıl resim upload yapılır
  • yıldız yokta sanırım rakamla ilgili bişeyler var benim 4.57 en son '('arabada a3')' yanlış hatırlamıyorsam
  • eheh bu arada arabalarınızda ses sistemi varmı ? ben takdırdım yakında kapılar ve tampon falanda degiscek mesela benim aynalar kurom hehe neyse en son hali arabamın assagıda :)
     NFS U2 arabalariniz?

degisiklik olarak camlar yenilendi ön kaporta degisti egzoz degisti ses sistemi degistirildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mad

quote:

Orjinalden alıntı: visualize

oyunu bitiren yokmu save leri yollasın benim biyerden sonra tıkandı audi a3 aldım sonra ne araba çıktı be bişey bütün şehri dolaşıyorum yarıscak yarıs yok veya ilerleyenler güzel araba falan çıkartanlar save leri yollasında bizde keyfini alalım olmaz mı

aynen ya daha demın aynısı bende oldu 3 kıtalı şehirde heryeri bitirdim yapacak yarış yok sadece shop'lar var ne yapacaz ya bilen varmı

• quote:

quote:

quote:

oyunu bitiren yokmu save leri yollasın benim biyerden sonra tıkandı audi a3 aldım sonra ne araba çıktı be bişey bütün şehri dolaşıyorum yarıscak yarıs yok veya ilerleyenler güzel araba falan çıkartanlar save leri yollasında bizde keyfini alalım olmaz mı

aynen ya daha demın aynısı bende oldu 3 kıtalı şehirde heryeri bitirdim yapacak yarış yok sadece shop'lar var ne yapacaz ya bilen varmı

yokmu save lerine güvenen mail falan verelimde yollayın bize bizde oynayalım please

• abi yarışıları bitirip geçemeyen arkadaşlar şunu yapsin.şehir içinde dolaşin modif arabalarla yarışın ayni arabayi 2 kere yenince Magazinler geliyo sanirim 4 kere bu arabalari geçmeniz yeterli kolay gelsin
  • abi siz ne yaptınız yaa millet ucmus walla ben daha yeni basladım her guna zar azar oynuyorum yoksa sardımı bırakılmıyo.zaten gorun tu deli etti beni amd 2500 512 ram fx 5200 ekran kartı anca 800x600 grafik kaliteside anca 2. seviyede.adamlar cosmus walla.bu arad ben de honda civic hastasıyım bir arabaya modifiye bu kadarmı gider yaa.
  • Arkadaşlar aynen bendede öyle oluyodu..Sonra yarışlar bitdi...Oyun içindeyken jump garage diyin ordan world mapa gelin..Ve oyun içindeki tüm yarışları gösteriyo istediğininiz birini seçin ve oynayın..Ayrıca oyun içindeyken t'ye basıp oyunun yüzde kaçının bitmiş olduğunu görürsünüz....
  • evet ne cıkarsa cıksın pejo derim ben vazgecılmezım ben onunla varım net ten de ayarlayalım oynayalım cok zevklı olacagına emınım
    yanında vinili olan pejo benım kullandıgım
  • bunlarda dıgerlerı
  • butun yarısları bıtırdım gozukmeyenlerıde bıtırdım en son special event verdi sonra hıc bısı bulamadım ne yapmam gerekıyo haritanın resminide koydum acaba yapmadıgım bısımı var?
  • evet birde sponsor oldu bi firma istek üzerine neyse ama bunla ılgılı bısı olmadı araba felan vermedı yanı onu sorayım aklımdayken sızler nasıl oynadınız esasında ayrıntılı anlatırsanız herkes yararlanır
  • oyundayken jump to garage girince worl map te yarışlar varya onları kazandıkça gitmiyorki onlar hep aynı yarışlar duruyor save leri yollasın allah rızası için bende daha 100de 25teyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 16 Kasım 2004, 9:05:04 >
  • Bu oyunun save dosyalarının tam yolıu nedir arkadaşlar???
  • bunlARDA BENİM ARABALAR :D

NFS U2 arabalariniz?

NFS U2 arabalariniz?

NFS U2 arabalariniz?

• en kralı A3 4x4 lol
  • vtecimin son hali beyazları daha az görünüyo artık :P
  • quote:

oyundayken jump to garage girince worl map te yarışlar varya onları kazandıkça gitmiyorki onlar hep aynı yarışlar duruyor save leri yollasın allah rızası için bende daha 100de 25teyim

çözdüm ben dün akşam yapacak görev yok görünüyo git 1-2 tane mod'lu araba ile yarış kazan görevler çıkıyo.
    4. stage e geçtim bende.
  • ben lıncoln navigator le oynuyom..suan gecemedıgım araba yok sehırde
  • hummerıda dene bence :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.