Şimdi Ara

nfs underground 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • online oynayabilir miyim acaba dedim ve bi patch indirmem gerektiği yazdı,patch'i indirdim yükledim,şu anda insert correct cd hata mesajını alıyorum sürekli.virtual cd kullanıyorum onun mu bi etkisi var acaba?patch'i kaldırmak istesem nerden kaldırırım yardım edebilecek biri var mı?

• patch kalkmaz hoca sen eger baktın duzelmiyo save lernin yedegini al bida yukle oyunu

Bu arada o oyunun orjinal cd sinden başkasıyla online oynanma imkanı yok es games akıllıdır bu konuda
  • bidaha yükledim yine aynı mesaj var..crack falan tamam..
  • orjinal olmadan imkansız
  • bidaha nfsu2 oynama şansım yok mu yani
  • oyun orjinal deilse online olmana imkan yok... oynama şansın war tabi...kaldır kur... ekle kaldırdan kaldır... yine olmadı cd hatası veriyorsa çaresi cd siz oynamak! anlatabildimmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: koala

bidaha nfsu2 oynama şansım yok mu yani

hoca sana regeditten sil dicem ama becerirsin dimi bak regeditte curretn userde software var ordan bul nfs2 yi tum anahtarları sil patch kendini oraya atmıs anlıycan oyunu kaldırdım aynı hata diyosun kesin bu yuzdendir bunu yap bida yukle ondan sonra no problem ama dediğim gibi orjinal cd siz online ı unut bak mesela fifa2005 direct ip var ohh kebab oynuyoruz milletle online ama nfs2u da yok öle bişe sansına kus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nfs underground 2 arabalar
    19 yıl önce açıldı
    NFS: Most Wanted Otomobil Paketi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu kaldırınca regedit kalmıyor... bi kere kaldır düzgünce ne regedit ne bişey....
  • hoca bak sen dediğim yere gir bakalım bi eski oyunlarını bulacaksın orda :) nostalji yap calıştır / regedit / currentuser / software bak orayı bi kolaçan et :P

okemi obaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 4 Ağustos 2005, 3:13:10 >
  • kaldırdımı hiç biri kalmıyo adam yannış siler sonra sorunmlu kim
  • ya beyler benim bildiğim cd hatasını yannış crack werio arkadaşım sen iisimi cracki düzgün yapmaya bak ok.zaten sen de bilionsundur amma bu nfs nin filan crack dosyaları deviance miydi speed miydi neydi oole bi dosyada olması lazım bence ona dikkat et olmazsa buraya yaz bilen bulunur.
  • teşekkürler millet ayarladım..patch program ekle/kaldır'da görünüyodu uninst. edip oyunu yeniden yükleyince çözüldü..
  • NFS:UG2 şu anda D&R'larda 20 YTL, Internet sitesinde de 16,50 YTL yaklaşık. Bilginiz olsun. İyi bir fırsat bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.