Şimdi Ara

nfs underground 2 arabalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
143.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nfs underground 2 araba nasıl ön kaldırarak gider söyler misiniz
    eğer öylee birşey yok diyosanız tıklayın;
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4648205365168176752&q=nfsu2 tıklayın ve görün

• quote:

Orjinalden alıntı: sanalchocuk

nfs underground 2 araba nasıl ön kaldırarak gider söyler misiniz
    eğer öylee birşey yok diyosanız tıklayın;
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4648205365168176752&q=nfsu2 tıklayın ve görün

internette araştıırırsan nfs u2 nin onlarca yamasını bulabilirsin onların içinde böle özellikleri olan da war ayrıca resim linki çalışmıo galiba

• link sağlam videoda guselmiş
  • evet video güzelmiş
  • video güzel buram buram yama kokuyo
  • orda bayır vardı ondan ön kalktı sen yanlış anlamışın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: comand.com kardeş

orda bayır vardı ondan ön kalktı sen yanlış anlamışın.

vidio güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS: Most Wanted Otomobil Paketi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Modifiye edip şöyle vıyk vıyk eden aletten tak sonra "y" tuşu ile kaldır
  • Yada sadece nisssan 2401sx ile oluyo . Çünkü bütün videolarda o var
  • Araba uçuyo be
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Araba uçuyo be

bencede
  • arkadaşlar ben de nitro yaması var bu yamayla ön kaldırarak takla attırıyorum arabaya nasıl yapacağınızı söyliyim önce yama yı çalıştırın oyuna girin vitesi manuele alın ve j ye ve yukarı tuşuna aynı anda basın arabanın önü hoplamaya başlıyo ondan sonra vites n(boşta) iken gaz verin kökleyin gazı nitroya da basın nasılsa sınırsız araba zıplarken tam önü havadayken vitese takın araba o hızla takla atıyo bazen güzel kalkıyo arka tampon yere değiyo deneyin müthiş zevkli resim koymaya çalışıcam
  • nfsu 2 nin zamanı geçti bence nfsmw al benden demesi ona görebenden demesi
  • Nfs Underground 2 Arabanızı Seçip full modifiye yapın hidrolikleri 3 patch açın diyelim gezdiginizde arabayı durdurun j basın ondan sonra yön tuşlarından yukarı basın araba ön kaldırarak gidecektir.
  • SLM ARKADAŞLAR ben nfs 2 de hummer 2 ile 23 saniye ön kaldırarak gtme rekoru kırdım nfs nin sitesinde rekorum var bakabilirsiniz selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diesel_Shaq

Arkadaşlar bende nfs underground 2 var.İnternette ug2 nin videolarını izledim hepsinde hummerın ve diğer arabaların farları yanıyor bende ne farlar yanıyor nede neon lar niye acaba.Oyunun %100 save 'inide yükledim ama yinede olmuyor.Bu farlar ve neonlar nasıl yanıyor.Bide ben nitroya basınca arka lambalar da yanmıyor internetteki videolardaki gibi olmuyor.Nasıl yapacağım yardım edin lütfen.Cevaplarıızı bekliyorum.

görüntü ayarların düşük seviyede olduğundandır, gerçi yükseltirsen de bilgisayar kasılabilir
  • iyiymiş
  • 350 z le yap bu ön kaldırmayı bak bide yokuş yukarı olsun etkiliyo aracı ters yatırırsan helal olsun ben ters yatırdım
  • dediğiniz hidrolik olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *aybars* -- 24 Eylül 2007; 13:26:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *aybars*

dediğiniz hidrolik olmasın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.