Şimdi Ara

nfs underground 2 arabalar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
143.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lan SanaLChocuK sen git babanı kandır amq inanmayın
    Tranier kullanıyor Y tuşuna basınca hız 200 ise 400 oluyor 2 katına çıkıyor sonra ilk yarısın sonunda tek tuşa basıyor araba anında tak diye duruyor I Ya basınca direk 400 hile oo
  • Sadece 240sx deil bütün arabalar ön kaldırıo jipler hariç önce arabanı modifiye et 3.paketleri tak sonra "H"ye basıp hidrolikten ön tarafı havaya kaldır sonra "J" harfinden basınç ver önü zıplat ön havadaykan gaza ve nitroya kökle oldu bu iş +REPPPPimi isterim

• arkadaşlar öle bişe var ilk önce yeşil yerden amsör gibi bi parca var onu alıcaksınız yola cıkıp u tusuna basılı tutun ve gaza basın önü kalkıcaktır deneyin görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: seydoo61

Sadece 240sx deil bütün arabalar ön kaldırıo jipler hariç önce arabanı modifiye et 3.paketleri tak sonra "H"ye basıp hidrolikten ön tarafı havaya kaldır sonra "J" harfinden basınç ver önü zıplat ön havadaykan gaza ve nitroya kökle oldu bu iş +REPPPPimi isterim

seydoo toplam 3 mesajın var 3ünüde gördüm ve 3üde need for speed underground 2 başlığıydı
    bende çok severim underground 2yi videoyu izleyince birden oynayasım geldi o atmosferi beni yeniden içine çekti of ne oyundu bee

• full modifiye yaptığınızda en hızlı araba a3 oluyordu. dyno dan da ayar çekince dragta vidyodakinden hızlı giderdim.
  • beyler baya once bi yorum daha yazmısım olayı anlatmısım tekrar yazıyorum arabayı modifiye ederken hydrolics die bi şey war araba zıplıo onu takıosunuz oyundayken h tusuna basılı tutun kaldırın onunu felan sonra kalkın gidin ama bu videdodaki adamda nfsu2 trailer die bi program war I harfine basınca araba bi anda ucuyo 500 felan basıyo . y harfine basıncada yawaş yawaş hızlanıo yawaş yawaş dediysemde bi anda 500 deilde mesela 2 3 saniyede 250 300 km hıza cıkıo :D adam videoda onu yapıyo en başta yazdıgımı yapıyo onunu kaldırıp trailerden hızlıca kalkıyo yalnız vites geçişleri nası yapıo bende bilmiyorum
  • BÜTÜN BUNLARA GEREK YOq ÖNCE GEZİ BÖLÜMÜNÜ AÇ SONRA ARABAYI DURDUR J YE ARA ARA BAS GİTMEK İÇİN DE J YE ARAR ARA BAS VE YAVAŞ YAVAŞDA GAZ VER Oqe
  • adam açmış tranırı bızım dananımcılrı kandırıyor olum bıraz aklı olan arabann 500 gıdısınden anlar bea :D:D aynısında bende yapıorm tranırerlehttp://www.nfscars.net/file/list.aspx?game=shift&category=car&sort=latest&order=desc&page=1 bu sıteden istediğinz arabayı nfs undregroundun kurulu olduğu yerdekı cars dosyasına atın ındırn burdakı arabaları fen arabalar var (cars dosyası ıcın hummera gırın atın ıcıne dosyalarıı) :) rep+
  • Arkadşım her arabayla olur.Adığın araba hızlı olmalı nitro olmalı bide hidrolik olmalı . bunlar olduğu sürece yaparsın.Önce j harfine basılı tut tutarken ileri tusuna bas .ardından önce j harfini sonra gaz tusunu bırak .zaten bunları yaptıktan sonra arabanın önü kalkıp inmeye başlıcaktır .ardından arabanın önü tam kalkarken gaza ve nitroya bas 3-4 saniye önü havada gidiyor:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_scream

quote:

Orjinalden alıntı: sanalchocuk

nfs underground 2 araba nasıl ön kaldırarak gider söyler misiniz
    eğer öylee birşey yok diyosanız tıklayın;
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4648205365168176752&q=nfsu2 tıklayın ve görün

internette araştıırırsan nfs u2 nin onlarca yamasını bulabilirsin onların içinde böle özellikleri olan da war ayrıca resim linki çalışmıo galiba

kardeşim ilk önce sana ince araba laism fazla ağir deil yani mesela nissan 240 SX
    1.ADIM:ilk önce hidrolik 2 nin alinmiş olması lasım
    2.ADIM:Arabayi durdurun ve hidrolikleri çaliştirin bilmiorsani hidrolikler şöle çalişir (YÖN TUŞLARI)basılıı tutarak Y,H ye bas.
    3.ADIM:Ön kaldirmadan önce arka hidroligi kaldir
    4.ADIM:Bikere ellerin klavyeye yatışıkl olması lasım seri yani...
    5.ADIM:Cok hızlı olarak arka hidroligi indirip gaza kökleniorz azda nitroya basarak araba yaklaşik 3 sn ön kaldirarak gider

YARDIM OLDUYSAM NE MUTLU BANA!

1 REP YETERLİ :)

• yıl 2011 hala underground 2 oynayan insanlar var
  • Bu oyundaki en iyi araç ister inanın ister inanmayın toyota corollaydı Çoğu kişiye denettirmeden inandıramadım. Ama seviye 3 upgradeleri yapınca oluyor bu dediğim. Hız olarak iyi değil o kadar, dragda iyi olmaz yani ama dönüşleri o kadar iyi ki yavaşlama ihtiyacı hissetmediğinizden dönüşlerde herkesi geçiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Bu oyundaki en iyi araç ister inanın ister inanmayın toyota corollaydı Çoğu kişiye denettirmeden inandıramadım. Ama seviye 3 upgradeleri yapınca oluyor bu dediğim. Hız olarak iyi değil o kadar, dragda iyi olmaz yani ama dönüşleri o kadar iyi ki yavaşlama ihtiyacı hissetmediğinizden dönüşlerde herkesi geçiyorsunuz

+1
  • lütfen yardım edinin .....

bnm sorunum snopy mx-v9 direksiyon var nfs2 oynuorum...dier sitelerden herşeye baktım mesela oyuna girmeden joistiki takmak fln...ama bn ayarlara giriorum klavyeyi joistik yapıorum,sanki görünmeyen biri mausla yukarıya basıyormus gibi oluyor yada sanki maus tusu takılmıs gibi oluyor yani direksiyon ayarlarını yapamıyorum.

LÜTFEN YARDIM EDİN
    LÜTFEN YARDIM EDİN 2 AYDIR SONUCU BULAMIYORUM BNDE BUSİTEDE BULUCAĞIMI DÜŞÜNEREK HEMN ÜYE OLDUM
  • Güzel kaldırmışlar ama bi traneir ile yapılmıstır diye düsünüyorum.Hepinizin yorumlarını bekliyom.
  • Videoyu izledikten sonra ilk başta bi tuşa basıyor ve hızlanıyor yada ön kaldırıyor ama kesin bisi vardır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.