Şimdi Ara

nfs underground 2 arabalar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
143.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: *aybars*

dediğiniz hidrolik olmasın

aaa pardon ya ben videoyu izleyince anladım belki yamadır ama bi seçenek daha var
    skyline full modifiye et sonra drag aç orda başlarken nitro ile birlikte vites at belki olur
  • quote:

quote:

dediğiniz hidrolik olmasın

aaa pardon ya ben videoyu izleyince anladım belki yamadır ama bi seçenek daha var
    skyline full modifiye et sonra drag aç orda başlarken nitro ile birlikte vites at belki olur

bi denemek lazımda und 2 yok sımdı

• oha ya yuh
  • çok güzel araba baya hızlı gidiyor helal olsun ön kaldırma harbiden güzel iş adam beceriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_mAnyaCK

çok güzel araba baya hızlı gidiyor helal olsun ön kaldırma harbiden güzel iş adam beceriyor

bencede süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: comand.com kardeş

orda bayır vardı ondan ön kalktı sen yanlış anlamışın.

eed
  • hacı senin bu gösterdiğin vidio hızlandırılmış sanki birazdaa.
    quote:

Orjinalden alıntı: sanalchocuk

nfs underground 2 araba nasıl ön kaldırarak gider söyler misiniz
    eğer öylee birşey yok diyosanız tıklayın;
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4648205365168176752&q=nfsu2 tıklayın ve görün

• nasıl imza konuluyo desem kızan varmı???

• bence buram buram yama kokuyor
  • yaw ne diyorsunuz hidrolik bu bee
  • hydrolic denen şeyi yapıorsun h ye basılı tutup arabanın on kısmını kaldır ondan sonra gaza asıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharger

bence buram buram yama kokuyor

hehe
    yama falan değil bu oyunun içinde yapılıyor cafe de bir arkadaşım yapıyordu ama bana söylemedi nasıl yapıldığını
  • yama indirecen
  • Hidrolik açılıyo y u veya h tuşları ile aniden kapat bas gaza biraz gidiyor önü kalkık

Ayrıca videoda rekordan kastı hız rekoru ise adam yama ile 354. bilmem kaç yapıyor ben hilesiz yamasız trainer sız 354.9 yaptım (:
  • Ya arkadaşlar genel bir soru sorucam ben bu NFS2'yi oynadım zamanında ama sanırım oyunu tam olarak bitiremedim.Haritada işaretli yarışlar bitince gezen diğer arabalarla yolda kapışıyorsunuz,yarışlarda yendikçe onlarda kayboluyor ortadan,sonra amaçsızca gezinip durdum sağa sola bakındım hiçbirşey bulamadım,oyunun sonu nasıl geliyor,nasıl bitiyor bitirmek için ne yapmak gerek ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 23 Temmuz 2008; 21:13:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreloK

Ya arkadaşlar genel bir soru sorucam ben bu NFS2'yi oynadım zamanında ama sanırım oyunu tam olarak bitiremedim.Haritada işaretli yarışlar bitince gezen diğer arabalarla yolda kapışıyorsunuz,yarışlarda yendikçe onlarda kayboluyor ortadan,sonra amaçsızca gezinip durdum sağa sola bakındım hiçbirşey bulamadım,oyunun sonu nasıl geliyor,nasıl bitiyor bitirmek için ne yapmak gerek ???

YArım kaldıysanız gizlibir yarışı kaçırdınız demektir.
    Malum gizli yarışı bulup geçerseniz ya url açılır ya da yıldız gelelir ondan sonra final urllsi açılır.
    Oyunun hiçbir aşamasında yarışsız kalmazsınız. Sadece 5. bölümden sonra resmi yarışlar biter tüm parçalar açılır. Sokak yarışlarına kalırsınız. NOT: Son 5 turluk GTO ile tek arabalık yarışta 10 sn ve fazlası fark atabilirseniz, harita yarışları biraz değişik olur.
    Haritadan unutulan yada jeep yarışlarını oynarsınız ve tamamlama oranı %100 e ulaşır.

BU ARADA BELİRTEYİM Kİ
    U2 ALEMİNDE COROLLA NIN ÜSTÜNE TANIMAM..

BİRİNCİ BÖLÜMDE EVVELA COROLLA SONRA 240SX VEDE HONDA ACCORD İLE
    SONRA MAZDA RX8; RSX ACURA VE SKYLINE VEDE ECLIPSE DERİM BEN.....

amaaaaaaaaa
    COROLLA HER ZAMAN VE HER BÖLÜMDE VE ÖZELLİKLE DE STREET-X LERDE KRALDIR KRALLLLL..........

• bunca yıllık nfsu2 ciyim ilk defa böyle bişe görüyorum.

en iyi drift arabası corolla

drag tabiki de rx7

yamayı araştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 2 Eylül 2008; 12:45:17 >
  • Hazır güncel konu bulmuşken sorumu soruyum.
    Ben underground2'yi yüklerken movies klasöründe hata veriyor.%73'te takılıp kalıyor.Bunun çaresi yok mudur?
  • tekrar indir derim bence.
    Başka linkten indir.
  • Cd'den yüklüyorum.İnternetten indirmedim.Cd çizim falan da değil.Yani görünürde bişey yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.